Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 152
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Този ли?
Скрит текст:
И той е в списъка,но или го няма все или забравям и все още не съм го пробвала.

Киса,от къде ще се запазиш Joy?
Аз в магазините не открих моя фон дьо тен и си поръчах от makeup,но само един Joy.Май сгреших,но като пристигне и го видя,че е читав може и още да поръчам.

# 436
  • Варна
От мейкап последно взех любимия ми фдт на много добра цена. Да бях взела два...
Отивам да им разгледам сайта. Макар че малко ме дразнят с бавната си доставка.

# 437
Ползвам почистващото олио на Балеа от 4+ години нонстоп, радвам се, че най-накрая са го пуснали и в България. За мен е най-доброто бюджетно почистващо олио, сваля при мен всичко без особено търкане, ползвам го или самостоятелно, или като първа стъпка в двойното почистване. Слагам 4-5 помпи в ръката и размазвам хубаво на суха кожа и после с малко вода много хубаво се емулгира.  Поради липсата на парфюм ако застои много започва да мирише леко на гранясало ( преди години ДМ в Германия бяха пуснали слух, че го спират, и се бях запасила с наколко).
За кое почистващо олио става въпрос?

# 438
няколко поста по-нагоре пише

# 439
# 440
Каква е горе - долу цената му

# 441
Кажете, че не мирише като олиото за душ на балеа? Не мога да понасям миризмата му. Мирише ми на стар домашен сапун, от тези дето се правеха на село, от времето на моето детство... Така ми се е набила онази миризма, че я познавам и в това олио. Не е толкова натрапчива и тежка, но не мога да я търпя, а толкова бавно се харчи. За лице го ползвам и аз, от добри отзиви за него.. Но не е моето.

# 442
Кажете, че не мирише като олиото за душ на балеа? Не мога да понасям миризмата му. Мирише ми на стар домашен сапун, от тези дето се правеха на село, от времето на моето детство... Така ми се е набила онази миризма, че я познавам и в това олио. Не е толкова натрапчива и тежка, но не мога да я търпя, а толкова бавно се харчи. За лице го ползвам и аз, от добри отзиви за него.. Но не е моето.
Абсолютно . И аз затова не го ползвам .Купя и така стои . Мирише ми на нещо лошо.
Също не търпя миризмата на душ гел на Алведре ултра сензитив - нещо като спирт или химическо .
Същото и с верото пак сензитив.

# 443
Препоръчайте серум за лице. За пръв път взимам серум, попаднах случайно на серума с вит. С на Velnea допадна ми, но и нямам база за сравнение към момента с други марки. Гледам, че Catrice имат няколко серума, някой с отзиви?
И как така махат Rimmel? От всички вериги ли се изтегля? Confused

# 444
  • Deutschland
Морковел, същия гланц на Катрис е. Така пари, че едва се търпи.

Амбър, на Катрис хидратиращия серум е хубав. Искам да пробвам и този с Glow ефект, но не го намирам във физ. магазин

# 445
Изобщо не страдам за Римел, последното нещо от марката, което сега довършвам е пудрата Lasting radiance. Не ми харесва, ставам на петна.

# 446
Аз обичах бързосъхнещите лакове на Римел. Много издръжливи, наистина бързо изсъхват и цветовете бяха плътни Simple Smile Жалко че и те си заминават. Може би трябва да се запася с няколко. Виждам че са по 2.30 в ДМ в момента.

# 447
  • София
Много харесвам лакочистителя на Римел. Трябва да погледна дали го има в ДМ.

# 448
И как така махат Rimmel? От всички вериги ли се изтегля? Confused
Да.

# 449
Здравейте. Моля да ми препоръчате тониращ балсам/маска за тъмно руса коса. Мислех си за серията на Елсев.

Общи условия

Активация на акаунт