Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 672
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
На Катрис ми харесва моливът за вежди -  с четчица, дебеличък, дълъг Joy, стига за доста време. Ползвам номер 040.
Имат и един друг с писец, който не се подостря, но свършва много бързо.

# 511
Имам го този молив с четчицата, бива и го ползвам като съм навън и се наложи корекция, но не е достатъчно сух.
Не ми се занимава да събера накуп и да ви покажа колко мазила за вежди имам, но просто от тях 2 и половина ми вършат работа.
Ето това е последното, чисто ново е, даже не съм го пробвала! Какво съм гледала и съм си представяла кято го купувах, не знам. То е за хора с вежди и да попълнят, и оформят за по прегледен вид, не за хора с 5 косъма като мен.
Скрит текст:

# 512
И аз съм с микропигментация, точно заради омазняваща се кожа.

Разликата е, че не се правят “косъмчета” с резец, а се вкарва пигмент с машинка, подобна на тези за татуировки. И ефекта е като оцветени вежди с молив, а не с косъмчета.

# 513
  • Deutschland
И аз съм като Азалия. Никакви вежди. Мазала съм с какво ли не и ефекта е 0. Ида ли в България, ще си запиша час за микроблейдинг

# 514
Само да ми мине сватбата през август и си записвам час за микроблейдиг!
От почти 10г всеки ден по два пъти си рисувам веждите. Нямам почти никакви естествени косми. Омръзна ми да се будя без вежди и на плажа да не влизам във водата над гърдите, защото веждите ми се разтичат от пръските вода.....

Подчертавам ги с молива на Есенс + помадата на Лореал.

# 515
Аз съм с перманентен грим на веждите и вече две години не съм ги мазала с нищо.Взел е да заминава вече,но зимата ще си направя пак .Форма,цвят,чудесно станаха .Нямам косми,имам белези,ужасен ужас са .

# 516
Добре а този микроблейдинг и микропигмент става ли за хора с много тънки почти без косми вежди?

# 517
Добре а този микроблейдинг и микропигмент става ли за хора с много тънки почти без косми вежди?
Става за хора с всякакъв брой косми. Simple Smile

# 518
  • Deutschland
За такива като мен дето са в България само два пъти годишно, кой метод е подходящ? В смисъл, че не мога да се връщам за ретуш или каквото и да било. Кой е най-дълготраен

# 519
Ама моето е правено с машинка, т.е. води се микроблейдинг, но машинен метод, обаче се прави с игла и машинка за татуировки. Със същата правят микропигментацията на скалп (до мен лежеше мъж на съседната кушетка и му правеха това със същата машинка). Но не са точки, които може би вкарват пигмента по-навътре, а са чертички като косъмчета. От тях няма голям смисъл, защото тия черти се размиват и с времето се сливат или ако са твърде повъхностно нарисувани просто изчезват, така че пак става като с точките в един момент. Че даже и това с точки ми харесва много повече как изглежда! Практически с тая процедура моите вежди са хубави 2-3 месеца. После почвам да попълвам, а накрая вече направо си ги рисувам. Не направих ретуш тоя път, а само 1 процедура, защото стана добре, но пак си избеля доволно за 6 месеца. Мазна ми е кожата и това е. Ще направя микропигментация и ще сменя салона, вероятно, че нещо... но ще е наесен. От слънцето ще заминат два пъти по бързо лятото колкото и фактор да слагам.

# 520
И моето с машинка,първо беше черно ,после се обелиха веждите,после цвета се измени,смесвал се с лимфа и т .н. и стана петфектен.

# 521
Взех молив на Флормар. Да, твърд е и е това, което търся като консистенция. Малко цвета ми се вижда тъмен, ама с по-лека ръка ще стане. По-светлото е много светло и не съответства на 5-те ми тъмни косъма. Ще го видим как ще се държи. Умирам от жега и се задушавам с маската, на бегом минах през магазина. Исках да си купя още един руж на Макс Фактор, но са останали само никакви цветове...

# 522
Азалия, пробвай и Импала, на мен Флормар и Импала са ми любимите марки за моливи за вежди. Харесвам и на Катрис, но автоматичния им вариант с четчица като на спирала, свършва много бързо..

# 523
Ще пробвам, благодаря, аз за устни ползвам моливи само на Импала.

# 524
днешните ми покупки, не съм ги пробвала още
само помирисах душ-гела от тубичката, но не усетих свежестта, както очаквах

Общи условия

Активация на акаунт