Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 181
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
# 61
  • Light of Zartha
Аз ползвам ежедневно на Виши Идеал солей 50спф матиращ флуид dry touch и съм мниго доволна, е като сложа грим отгоре пак ми се омазнява кожата, но аз съм с екстремно мазна кожа и се случва неминуемо. И на биодерма имам с цвят матиращия флуид но не съм очарована.

Иначе вчера ми грабнаха окото тази нова серия на евелин базилиан боди, автобронзанта най вече, но и олиото с частици е...😍😍 и миришат много добре, някой пробвал ли е вече нещо от серията, най-вече автобронзанта ме заинтригува, защото е под формата на пяна, а аз само такива харесвам.

И аз се интересувам! Сега ще дебна да ги намеря някъде. 😁 Аз съм доста беличка и такива неща много обичам.

# 62
Има ги заредени в Лили.
И аз ги загледах преди дни.

# 63
Не знам дали тук е правилната тема да си задам въпроса, но - взех си ленти за кола маска на Lycia, както и на Veet от Лили - минаха повече от 10 дни и на ръката ми стои един участък с лепило, който не се маха с нищо. Изразходих всички кърпички за премахване на въпросното лепило, които бяха в опаковката, опитвах с олио, зехтин, мицеларна вода, какаово масло и нищо - седи си тъпото лепило на ръката ми и това е. Имате ли някакви препоръки с какво мога да го махна ? Отделно, лентите на Lycia, не свършиха почти никаква работа.

За мицеларна вода - мога да препоръчам тази на Neutrogena - не оставя мазен филм и кожата се усеща чиста след това.

# 64
Пробвай с ексфолиране със скраб под душа.

# 65
  • София
disturbia__, пробва ли с олио?! Няма значение какво олио. Може бебешко, може най-обикновено олио. Мисля, че така ще го премахнеш.
Пиши какво си направила.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 15:31 от Amiamo

# 66
  • Варна
Не знам дали тук е правилната тема да си задам въпроса, но - взех си ленти за кола маска на Lycia, както и на Veet от Лили - минаха повече от 10 дни и на ръката ми стои един участък с лепило, който не се маха с нищо. Изразходих всички кърпички за премахване на въпросното лепило, които бяха в опаковката, опитвах с олио, зехтин, мицеларна вода, какаово масло и нищо - седи си тъпото лепило на ръката ми и това е. Имате ли някакви препоръки с какво мога да го махна ? Отделно, лентите на Lycia, не свършиха почти никаква работа.

За мицеларна вода - мога да препоръчам тази на Neutrogena - не оставя мазен филм и кожата се усеща чиста след това.
Пробвай с обезмаслител.

# 67
А според мен леко и внимателно го мини отгоре-отгоре със самобръсначка. Аз махам така ако например с друго нищо не пада.

# 68
Здравейте момичета, благодаря ви за препоръките. С олио не става, днес ще пробвам самобръсначката и обезмаслителя Simple Smile

# 69
  • София
Каква е тази кола маска, че не може с олио да се махне?!!!!!

# 70
Момичета, да знаете дали има ръкавици за автобронзант в ДМ или Лили, ще ми се да ги видя "на живо", не да поръчвам? Благодаря предварително!

# 71
  • София
В Лили съм виждала.

# 72
Каква е тази кола маска, че не може с олио да се махне?!!!!!

И аз така реагирах.. И е само там, където опитах с по-евтините лентички. За пръв и последен път си правя кола маска Smiley Преориентирам се към лазерната епилация.

Ръкавици за автобронзант има в Лили, да. За ДМ не съм сигурна

# 73
  • Варна
Здравейте, някакви отзиви за това,мляко за след слънце? Искам нещо да попива не да остава мазно.

# 74
Днес си купих,нещо наречено боя за устни,на Катрис е,като течно червило.Но само четири цвята имаше,не е като червило,много интересно седи.И е супер трайно,не лепне и не се усеща на устните.Все едно съм без нищо.Взех едно ярко,и по-светлият цвят ще взема тия дни.

Общи условия

Активация на акаунт