Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 404
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Препоръчайте ми,балсам за силно напукани устни за дете на 4год. Ако може да не е много мазен,че сега мажа с меден вазилин,но го трие.

Препоръчвам балсама за устни на Eucerin. Безцветен е, има SPF, прави устните много меки.

Също така и балсамите на Apivita са хубави - който и да се избере, няма да се сгреши. Hands V

# 136
  • Варна
За мен eucerin няма особен ефект. От дете си гризя устните. Тази зима си взех съвсем случайно този вазелен. Определено има ефект при много напукани устни. Не мисля, че е подходящ за дете. Мазен си е и опаковката не е като на балсам.Около 2лв му е цената.

# 137
oesi на мен в аптеката ми препоръчаха на Авен. Малкия е на 3, доволна съм.

# 138
Джасте, нали похвали околоочния Сиен,....Справя ли се с торбичките или?
Фрау, не съм сигурна, че ще се справя с подпухвания. По скоро овлажнява и подхранва добре, кожата е мекичка и гладичка и някак озарена, самото кремче е много нежно, но за сенки и торбички не съм сигурна, че ще е ефективно. Може и да е, де, но аз нямам такива наблюдения.

# 139
Вземете си това за подпухване и тъмни кръгове
https://douglas.bg/the-ordinary-caffeine-solution-5-egcg-050570

# 140
При мен  -  не работи Angry

# 141
  • София
И при мен, измазах повече от половин шишенце, абсолютно никакъв ефект, че даже и ми изсушава...

# 142
И при мен, измазах повече от половин шишенце, абсолютно никакъв ефект, че даже и ми изсушава...
При мен работи перфектно, но в комбинация с Аргелирин. Сигурно около 10 опаковки вече съм изхабила

# 143
  • София
Препоръчайте ми,балсам за силно напукани устни за дете на 4год. Ако може да не е много мазен,че сега мажа с меден вазилин,но го трие.

Докато намериш подходящ балсам, намажи няколко пъти устните с качествен, захаросан мед. Помага при силно напукани устни.

# 144
  • Асеновград
+ 1 от мен за балсама на Eucerin, и за балсама на Blistex, в бялата тубичка, има го в лили стрсхотен е.

За гъбичките, аз моите по ноктите ги излекувах сама само с обезмаслител, (като маникюристка ви казвам че работи) имах си го и под ръка тогава, но пак не е много скъп, но трябва да е кисел/ киселинен обезмаслител за нокти, той съдържа киселина в която гъбичките не могат да живеят, и те са под нокъта, аз също капех отдолу с него и имаше много бърз ефект.

И много искам да похваля спиралата на Maybelline Snapscara! Това е попадение отвсякъде, това е единствената спирала която не се размазва на мазния ми клепач, просто останах очарована, тествах я и в Египет на 41 градусова жега, и щом и там не се размаза просто я признах отвсякъде... и даже сега е на промоция е дм и лили, обаче видях че пишеше разпродажба, дано да не я спират че ще се побъркам. Tubbing спирала е предполагам заради това не се размязва, аз я взех след препоръка в инстаграм, и е най- издържливата спирала ever!!! За ефекта на миглите, аз не съм много критерии защото съм с доста дълги мигли и всички спирали ми стоят еднакво почти, но много ми харесва как ги разресва и извива. Пробвайте я няма да съжалявате!!!

Даже я има в 4 цвята, ама в бг май съм виждала освен черната и тъмночервената, но тогава не знам защо не си я купих, отдавна и бях хвърлила око, тя съсвем не е нова излезе в бг преди поне 2 години.

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 11:51 от Yana.GG

# 145
Здравейте, може ли препоръка за балсам за устни  с цвят или за  червило тип балсам, да не бъде мат.Благодаря предварително:bouquetf:

Апивита имат страхотни балсами с цвят.

# 146
Yana какъв е този обезмаслител?Аз обезмаслител знам такъв който взимам да чистя повърхности ...

# 147
Yana какъв е този обезмаслител?Аз обезмаслител знам такъв който взимам да чистя повърхности ...
Има обезмаслители за нокти, които маникюристките ползват при работа с гел лакове, за да обезмаслят плочката и лакът да е по-траен.

# 148
  • Варна
Много е важно да не се засяга кожата, когато се нанася.Причинява алергия. А за гъбички понякога се капе и под нокътя.Не смятам, че обезмаслител е подходящо за гъбички. Thinking
Има обезмаслители за нокти, които маникюристките ползват при работа с гел лакове, за да обезмаслят плочката и лакът да е по-траен.

# 149
Обезмаслител за нокти, бе хора, не такъв за паници и плочки, има разлика, голяма. Вярвам знаете. Wink

Общи условия

Активация на акаунт