Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 206
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
natka, я кажи пудрата за обем слепва ли корените? Имам един спрей за обем на Балеа, който е средна работа по моите критерии. Купих само защото преди години имах един много хубав, но не помня нито марка, нито нищо. Пудрата на Тафт много ми слепва.

# 376
natka, я кажи пудрата за обем слепва ли корените? Имам един спрей за обем на Балеа, който е средна работа по моите критерии. Купих само защото преди години имах един много хубав, но не помня нито марка, нито нищо. Пудрата на Тафт много ми слепва.
Пудрата мисля че тук я нищихме няколко пъти, ако не е било в темата за ДМ. Фиксира си и трябва да се слага изключително малко количество, иначе всичко слепва заедно и става едно гнездо Grinning Но пък на мен ми харесва точно това че се слага супер малко продукт и косата ми не стои нацапана както с пяна или друго от сорта. Изтръсквам мъничко, ама колкото е възможно по-малко на върховете на пръстите и втривам в корените и така докато обработя най-вече "короната" на главата. На другия ден само разтърквам корените отново, няма нужда да слагам пак (това  с уговорката че косата ми е чуплива и не се престаравам с ежедневното разресване).
За мен е много удачен продукт, имаше и други които казаха че за нищо не става, въпрос на вкус явно. На Тафт и други съм чувала да казват че не струва пудрата, та дано не се наложи да опра до нея, ако изчезне тази на Балеа...
Спрей за обем имам някакъв техен, никак не съм впечатлена и така си стои, нещо лилавеещо май беше бутилката на цвят. Ама някой го похвали във форума и давай да пробвам и това. Не е моето нещо де.

# 377
Аз си бях купила спрей за обем, мисля на Балеа беше, но това нещо е като лак за коса. Поне аз не намирам разлика. Може би не го ползвам правилно?

# 378
Днес си направих мини шопинг до ДМ. Купих си на Здраве измивания гел срещу акне, хареса ми съставът - цинк, ниацинамид, салицилова киселина. Да видим какво ще направи.
Видях, че предлагат неща на италианската марка Perlien, взех сапуни, че съм чувала добри отзиви. Мистовете им за тяло обаче миришат отвратително, много исках да взема, но не ми харесаха ароматите.
Взех от спрейчето с блясък в крайна сметка, много хубаво тропическо ухае, но блясъкът почти не се вижда.
Сега ми се носят повече боди спрейове, отколкото парфюми, така че съм в търсене на нещо, което да мирише на чисто и дълготрайно, така че приемам предложения.

# 379
Днес в Метро си купих два дезодоранта Нивеа, аз ли нещо не съм в час или цените на дезодорантите (спрей) са скочили до небесата? Няма нищо под 5-6 лв! Говоря за популярните марки.

# 380
Факт, наистина малко са се поуляли. Дебна ги на намаление около 3.30, заедно с Dove и Rexona и купувам на килограм 😄

# 381
  • Стара Загора
Относно пудрата за обем на Балея. От месец я търся в ДМ -те в Ямбол и в Стара Загора. Изчерпана е и не се знае ще има ли зареждане отново. Дано...защото ми върши много добра работа.

# 382
Не е коректно да се завишават цените на неща, необходими за елементарна хигиена. Същата работа и с превръзките - Always са на безобразни цени, иначе лицемерно си измислят всякакви каузи за подкрепяне. А в някои страни жени вече успяват да се преборят превръзките да са безплатни и да са безплатно право н всяка жена, която не е длъжна да плаща всеки месец от бюджета си за това, че се е родила жена.
Дав са мен си остават най-добрите дезодоранти, често си купувам повече на промоция. Вкъщи пък ползвам алтернативи. Сега съм на Сиен със синия и без алуминий, поне не си вредя, докато съм вкъщи и цената е смешно ниска. Скоро ще пробвам и как се държат дезодорантите на Сиен.

# 383
За зелената пудра ли говорите?Малко шишенце?

# 384
Днес в Метро си купих два дезодоранта Нивеа, аз ли нещо не съм в час или цените на дезодорантите (спрей) са скочили до небесата? Няма нищо под 5-6 лв! Говоря за популярните марки.

Аз днес си купих 3 дезодоранта на Нивеа от Кауфланд - всеки по 3.39 (2 бр.спрей и 1 рол-он)

ПП. Даже ей сега си погледнах касовия бон, да не би да бъркам нещо, ама не, толкова са си, но се водят на промоция де

# 385
Да, на промоция са толкова и в Метро са на промоция, но само Нивеа беше по 3 и нещо. Всичко останало е от 5 нагоре.

# 386
Дав от години си го купувам около 5-6 лева . Така че не съм наясно колко струват другите.
От бюджетни тези от ДМ на 1,99 лв - рол -он .
На Алверде обаче не обърнах внимание колко струваха рол- он и деоспрея

# 387
Аз всички дезодоранти като не са на промо все на 5-6 лева ги гледам от години, а на промо всички отиват към 3 до 4 лева (имам предвид Дав, Нивеа, Фа, Рексона...)

# 388
За зелената пудра ли говорите?Малко шишенце?
Сменят цвета на опаковката и мисля и аромата чат-пат, вземала съм с различни а пудрата си е същата вътре в "солницата". Дано и сега такава смяна да е предизвикала изчезването. Имам надежди де, все пак стои в магазина етикетът на рафта. Ако беше отпаднала от асортимента, щяха да го махнат.
Но пък търсих в неделя, бяха ми казали че ще получават стока през седмицата... и пак празно беше.
Жалко че баркодът не е на флакона, проверявали са ми продукт по баркод дали още се води като артикул при тях или не го предлагат вече.

# 389
Аз ползвам менструална чашка. Не е от ДМ обаче.
Много съм доволна, не бих се върнала към превръзки и Тампони.
Сменям чашката 3 пъти на ден, на всеки осем часа. Няма миризма, зацапване и пропускане и забравям, че съм в цикъл. Само първия ден ползвам мини превръзка за всеки случай.
Но с уговорката, че нямам обилно течение. Незнам при жени с обилен мц дали чашките са най-практично то, въпреки че има различни размери.

Общи условия

Активация на акаунт