Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 211
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Стрина Калина ако си вземе чашка ,да каже отзиви.
Абе докато сме на темата,имаше едни като памперсгащи на Джеса.Не знам добре ли го обясних.А те за какво са?Памперси ли е?

# 361
Едно време като ми дойде за първи път си спомням едни превръзки Rozi май се казваха и бяха два пръста дебели.
Чак 2 пръста не са дебели, но ги има още

# 362
....
Абе докато сме на темата,имаше едни като памперсгащи на Джеса.Не знам добре ли го обясних.А те за какво са?Памперси ли е?
Ако не бъркам, мисля, че това са вид "памперси" за жени над определена възраст, когато се случва онова "неволно изпускане на урина".
Пп Радвам се, че не съм хванала онова време в което бабите и майките ни по неволя са ползвали "многократни" превръзки. И не мога да повярвам, че искат да ни върнат към това време замаскирано като "връщане към природата". Към настоящия момент няма сила, която да ме накара да ползвам перящ се парцал, пък, ако ще да е био, еко, нежен като коприна и красив като картина. И не, не искам да се връщам към природата, поне не и в тоя примитивен смисъл. И аз като оня дето щели да го местят в друг клон, пък той викал - не ща на клон, аз от клон съм слязъл, искам на бюро. Joy

# 363
Едно време като ми дойде за първи път си спомням едни превръзки Rozi май се казваха и бяха два пръста дебели.
Чак 2 пръста не са дебели, но ги има още
Ако не е ползвала Рози,малка е за теб 😂😂
И аз с тях почнах.

# 364
Ми не знам, аз грабя от едни големи пакети. Казвам ви, нещо ми става като вляза в тоя магазин - мозъкът ми се изпарява и направо давам заето! Satisfied То има толкова много видове Jessa и Every day, че се стъписвам и понеже съм везна, това допълнително ме шашардисва, и не знам кое да избера, грабвам нещо и се махам на мига, щото там ще си остана иначе. Днес взех ежедневни Jessa, изобщо нямам представа как ги избрах, не знам и защо тези взех, пише флексибъл на тях, ако не греша, дано съм взела читави. Видях и многократните, ама те първо са заключени в прозрачни кутии при нас и после, са ужасно къси! На мен такова нещо, дори и да бях решила да пробвам, въобще не ми върши работа. Затова взимам евридейки от ХЛ-ите, защото са по-дълги.

# 365
Превръзките за инконтиненция са си точно превръзки . Не са никакви памперси . По-плътни . Моя роднина ползва такива и постоянно купувам и ѝ пращам.

# 366
А предния път като раждах, "съкваръирантката" ми услужи с едни такива памперсни гащи, когато започнаха да ми текат водите.
Оказаха се удобни, но не знам откъде се купуват. В ДМ има ли такива?
Бих си взела и за второто раждане.

# 367
Има някакви . Но си има и превръзки за инконтиненция.
Има и за мъже превръзки. За памперсите не мисля че са за тази цел

# 368
Ето, станах да снимам
Скрит текст:

Пише: Хигиенните подложки Jessa са специално проектирани за усвояване на урина и свързаната с това поддръжка на здравето. В случай на контакт с кожата се освобождават естествени активни съставки, които подхранват кожата, запазват съдържанието на влага и по този начин я защитават.

# 369
Тези откъде са купени . Тук са различни мисля .

# 370
От ДМ са купени.

# 371
А предния път като раждах, "съкваръирантката" ми услужи с едни такива памперсни гащи, когато започнаха да ми текат водите.
Има ,на Джеса ,няколко вида ,най-долу седят във всички дм ,в които съм била.

# 372
Виж и в аптеките, ако е същото като тези памперси за възрастни дето ги вземат за лежащо болни. Има във вид на памперс като за бебетата, има и като гащи които се обуват, от тях са на размери там, отделно дневни и нощни има. Поне на мен като такова ми звучи, но само гадая в случая.

А да питам дали сте виждали в ДМ напоследък пудрата за обем на косата на Балеа? Трети уикенд подред минавам от там и мястото на рафта където стои е празно, но пък етикетът си стои, та не вярвам да е отлистена. До него стои някакво ново флаконче дето било комбинация от пудра за обем и сух шампоан... опасенията ми са да не би да заменят пудрата с него и да я спират вече, любим продукт ми е.

# 373
Стелажа с превръзки е ... безкраен! Трябва да се ползва с помощта на екскурзовод! На мен ми трябва столче, да си седна, да си гледам, да си прочета на спокойствие. Как иначе да направя информиран избор?! Grinning И кой ще ме търпи да седя само пред този продукт 30 минути? Би трябвало да качат всичко в сайта, да може там да си чете човек и като отиде в магазина, само да си вземе каквото вече си е избрал.
Купувала съм памперси за възрастни преди време, има с лепки, има и като гащи, на бройка, от аптека.

# 374
Цяла зима купувам на леля ми и не съм ги забелязала.
Последно ѝ вземам едни 24 броя . А зимата и от 20 броя големите пакети от 8,99 , тези от 24 са 6,99

Общи условия

Активация на акаунт