Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 685
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Affinitone е моят любим фон дьо тен, но в DM в моят град никога няма светли цветове.. Има от 14 нагоре и са ми тъмни. Спиралата също е любимата ми, не съм я сменяла скоро, а бронзиращата пудра също съм я имала преди и не е лоша, но май много оранжева ми идваше на мен. Дано останеш доволна от нещата infinity7 🤗

# 466
Харесах си един фон дьо тен на essence, поне на светлината в магазина ми се стори, че номер 10 ще ми е ок откъм цвят ама го нямаше наличен освен на тестер. Някой да го е пробвал stay all day 16h long-lasting? На ръката ми матира впечатляващо...

# 467
Скрит текст:
Днешната покупка от ДМ. Всички неща ще ползвам за първи път. Дано съм доволна.

Бронзантът на Essence е чудесен за цената си. Лесно се разнася. Има хубав аромат. Пигментът не е прекалено наситен, та няма проблем, ако сложиш в повече. Smile Бих казала, че издържа прилично време. За нюанс не мога да говоря, тъй като всяка кожа е различна откъм цвят и подтон.

# 468
Тази спирала е невероятна, на два пласта е топ! Издържа цял ден и се сваля много лесно, особено версията с маслата (черна опаковка).

# 469
  • София
Морковел, същия гланц на Катрис е. Така пари, че едва се търпи.

Моите рецепрори са сбъркани явно, защото хич не ми пари, леко изтръпване като от ментова дъвка усещам само. Много ми е любим и го ползвам често.

# 470
За маската съм чела страхотни отзиви. Аз също се заредих с нея, но все още не съм я тествала.
Днешната покупка от ДМ. Всички неща ще ползвам за първи път. Дано съм доволна.

# 471
  • Light of Zartha
Това ми беше любимата спирала. Последно си взех тази с маслата и се оплаках тук - при мен се размазваше зловещо след 10тина минути. Фдт също ми беше любимец, на моята мазна кожа седеше добре и най-важното - стоеше много естествено. В никакъв случай като маска. Дано ти харесат!

# 472
  • София
С маслата и аз не я харесвам. При мен не се размазва, но слепва миглите, седи ми много тежко дори и на един пласт.

# 473
Здравейте, бихте ли споделили мнение за козметиката Dr. Scheller. Ползвала съм я преди години и по спомен беше добра, но търся по-актуално мнение за продуктите.

# 474
Не е по темата, но след покупките на пудра и тем подобни от ДМ , се подхлъзнах в Лидъл и купих ето тези четки.
П.п хич не съм на ти с гримирането . Ползвам фон дьо тен, пудра, руж, спирала, червило и молив за вежди.
Ама четките  едни розови, привлекателни.. 😄

# 475
  • Deutschland
И аз много се чудих на четките. Ще чакам отзиви

# 476
Сега ли ги има тези четки в лидл, никъде не ги срещнах в брошурата или сайта.

# 477
Кога са купувани тези четки ? Аз не съм засичала такива тук .
Инак и аз си купих една сладка гъбичка за грим - намалена беше щото . Инак и аз не се гримирам . Ма да имам там.
После гледах едно видео на бг влогърка и тя точно тази гъбичка похвали .

# 478
  • Варна
Направих малка поръчка от сайта Гламор, за първи път, даже не бях и чувала за него. Надявам се да си получа навреме нещата.
Като казахте, че спират Римел, поразтърсих се къде има от моя фдт и там намерих на добра цена.

# 479
Вчера случайно ги видях в Лидъл, бяха на редовна цена около 12лв . Иначе и аз в брошурата не съм видяла да ги има. Използвах тази за пудрата и мисля , че добре си върши работата. Не съм кой знае какъв специалист в гримирането, но за тези пари смятам че са окей.

Общи условия

Активация на акаунт