Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 74

• 49 147
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета!
Искам да попитам имате ли отзиви за серума с перли на Биотен от златната им серия?
Ползвала съм нощният им крем и ми хареса, ще повторя, но съм в чуденка и за серума 😊

# 451
Матиране на тъмно руса коса с шампоан/балсам, особено бюджетни е почти невъзможно.
Моята е светла и въпреки това виждам зор с матирането в домашни условия.
Конкретно за Елсев съм гледала клипове, тъй като и аз му се чудех. Има много малък ефект и то при почти бяло руси коси.
Престиж имаха едни тонери - те матират добре, но се седи повече време и все пак се внимава, защото може да се докараш синееща или зеленееща.
За себе си и моя тон на русото съм открила и ползвам LIVE шампоана на Schwarzkopf, който оставям да седи на косата ми повече време от препоръчаното на опаковката. И въпреки това ефекта не е като мат с боя и пада бързо.

# 452
  • София
Здравейте. Моля да ми препоръчате тониращ балсам/маска за тъмно руса коса. Мислех си за серията на Елсев.

За премахване на сиви отенъци на светло руса коса съм ползвала тонера на Престиж, както и този шампоан
https://www.notino.bg/fanola/no-yellow-shampoan-neutralizirassh- … HvjRoCTxMQAvD_BwE
И от двете бях доволна, когато бях руса.

# 453
# 454
То моето не е тоочно русо, 6-10 на syoss
/без амоняк/.В корените, обаче, си жълтее леко.

# 455
О, за това не знам. За мен е кестеняво, не е русо. Аз съм с S11 Garnier
Скрит текст:

# 456
Косата ми е между 7-ица и 8-ица, с много упорит червен пигмент. От години ползвам за матиране само този продукт на Lisap, препоръчан преди много време от съфорумка. Цвят сиво-антрацит. Не е от DM или Lilly, но е единственият продукт, от който съм видяла ефект.

# 457
  • София
Косата ми е между 7-ица и 8-ица, с много упорит червен пигмент. От години ползвам за матиране само този продукт на Lisap, препоръчан преди много време от съфорумка. Цвят сиво-антрацит. Не е от DM или Lilly, но е единственият продукт, от който съм видяла ефект.
~Di~, може ли по-подробно да пишеш, само след боя ли ползваш, по колко слагаш...моята коса е боядисвана със 7-ца, но каквато и боя да ползвам, дори и пепелна 7.1 има червен пигмент.

# 458
Боядисвам на месец и половина - два с 8/17 Lakme Chroma, само тя се справя с червения ми пигмент. Lisap ползвам между боядисванията за освежаване на цвета. Измивам с шампоан, подсушавам с кърпа и смесвам продукта с маската, която ще ползвам - на око. До наситен лилаво-сив цвят. Хубаво е да се ползват ръкавици, защото оцветява кожата, въпреки че не го правя винаги. Нанасям навсякъде, завивам с найлон, кърпа отгоре и стоя около половин час. Изплаквам хубаво и продължавам с останалите продукти, които ще ползвам. Цветът изглежда естествен, косата е жива, с хубав блясък.

# 459
  • София
Благодаря, Di, аз съм с Permes, в момента 7.00, ще пробвам на Lakme, но 7/17, ако има.. отивам да разглеждам боята.

# 460
Днешната покупка от ДМ. Всички неща ще ползвам за първи път. Дано съм доволна.

# 461
  • София

Ползвала съм фондьотена и спиралата и съм доволна от тях. Дано и ти да си!

# 462
Афинитон-а ми е топ оф дъ топ. Heart Eyes

# 463
Фон дьо тенът е добър и мисля, че не запушва порите. Когато съм го ползвала, не съм имала проблеми. Само където бързо лъсвах с моята комбинирана кожа.

# 464

Моите покупки от Лили и близката аптека днес, маската ще пробвам за първи път, дано ми хареса, другите купувам непрекъснато. Измиващото гелче е подходящо и за лице.

Общи условия

Активация на акаунт