Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 40

• 72 275
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
В тази връзка искам да ви питам - 0.5 мл само в горната устна наведнъж много ли е или е малко ? Все пак нали не се знае колко от него ще остане след това..  Сигурно зависи от това какъв ефект търсим и от самите устни, но ако трябва да говорим за максимално естествен вид и просто малко уплътняване на иначе тънка и не обемна горна устна дали ще е ОК това количество от 0.5 мл, как мислите? /Не съм слагала досега / Направо ще прикача и снимка.

Имаш перфектната форма за устни. Ако отидеш при добър специалист с 1 мл мек филър като Juvederm ще станат тооооп.

# 616
  • София
Благодаря, надямам се да се получи. Значи засега май едно разбарах, че ще се спирам на мек филър, Juvaderm най-вероятно, като мисля да  започна предпазливо само с 0.5 или 0.6 мл както са в разфасовка, пък ще видя после какъв как ще е, колко ще остане и дали ще слагам още. И тук ми изниква друг въпрос като заговорихме за меки филъри сега се сетих нещо-след като е мек има ли по-голяма вероятност да се разлее над горната устна и да развали контура, от това най-много ме е страх. Има ли някаква връзка между това мигриране и твърдостта на филъра?

# 617
  • Варна
Благодаря, надямам се да се получи. Значи засега май едно разбарах, че ще се спирам на мек филър, Juvaderm най-вероятно, като мисля да  започна предпазливо само с 0.5 или 0.6 мл както са в разфасовка, пък ще видя после какъв как ще е, колко ще остане и дали ще слагам още. И тук ми изниква друг въпрос като заговорихме за меки филъри сега се сетих нещо-след като е мек има ли по-голяма вероятност да се разлее над горната устна и да развали контура, от това най-много ме е страх. Има ли някаква връзка между това мигриране и твърдостта на филъра?
До тук и аз като теб съм се спряла на варианта за филър и количество.Ти къде ще се ги правиш и кога?
Относно разливането колкото човека питах ми казват,че е до опитната ръка на лекаря,но нека момичетата кажат,аз все пак съм говорила с няколко човека,а тук са доста и преминали през какво ли не,определено ми е полезна темата.

# 618
  • в 1001-та нощ
Уж това е индивидуално. Така е, но при мен - Теосиал изкарваха около година и преди да подновя - чаках да мине още една. Т.е. повтарях през две години. Докато Волифт съм слагала два пъти - последния път преди 2 години и все още не виждам нужда да подновявам.

Скрит текст:

И двата пъти е поставян от Михайлов, ако техниката има значение. Той също не мисли, че има нужда от филър сега.

# 619
В устни съм слагала само Жуведерм 0,5 и при мен изкарва почти година, последно слагах миналия юли Grinning Никога не бих сложила повече или по-твърд филър.

# 620
Индивидуално е. Според организъм, метаболизъм..аз след 2 мес нямам нищо, с който и филър да съм правена.

# 621
36 часа след слагането на ботокс на гневната, все още нямам почти никакъв (на не кажа съвсем никакъв) ефект. Дали е рано Sad

# 622
  • София
36 часа след слагането на ботокс на гневната, все още нямам почти никакъв (на не кажа съвсем никакъв) ефект. Дали е рано Sad

Мога да споделя личен опит, предполагам ще се включат и другите момичета. Ефекта от ботокса при мен е видим след 4-5 ден след поставянето му. До тук съм слагала 3 пъти.

# 623
  • София
Daisy , аз от съвсем скоро го обмислям, та те първа идеята узрява в главата ми още Smiley може би няма да е тази година, но съм се заела от рано да проучвам. (Имам първо други неща, които трябва да направя наложително - лазер на лицето заради зачервявания и розацея, затова оставям другото на заден план засега)   Иначе направила съм си бележка ,в която си записвам похвалените продукти, лекари и клиники Smiley  Но засега надделяват тези: Skin Line и д-р- Михаил Михайлов , Hillclinic - др. Лидия Ванеска , както и д.р Петрана Каляшева, заглеждам и една клиника в Пловдив-  Атадерма и д.р Снежана Атанасова (струва ми су, че добре ги прави) Техните работи следя, гледам снимките, които качват, чета отзиви, за да мога да се спра поне на двама от тях за консултация преди да избера. Ще продължавам да чета и отзивите тук, които са ми много полезни. Ще се радвам и ти да споделиш като се решиш при някой и като го направиш дали си доволна от резултата.  
Това ,че при някои от вас издържа дори повече от година само може да ме радва и определено ми дава надежда Smile

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 09:04 от LoLo30

# 624

Рано е още. Най-видим резултат ще имаш до седмица-две. При мен ефекта от ботокс на чело е най-пълен и видим до месец след поставянето му.

# 625
Благодаря, момичета, ще се заредя с търпение Simple Smile

# 626
Момичета, има ли някой с цялостно моделиране на лице, но с цел естествена визия, без устни и нещо видимо? От последните консултации имам такова предложение и се замислям. Филъри, ботокс, хидратация. Предложението е от Михайлов Скин лайн. Като съм на 42 дали няма във времето да стане по-кофти положението? Да не прекаля нещо. Според него е добре първо фундамент да се постави, но сигурно бая филър ще отиде, посочи ми някои хлътнатини, които не са ме дразнили ли досега, но той каза, че е добре да се гледа лицето в 3д цялостно. Раздели на 3 зони. Горна , средна и долна. Каза juvederm voluma. Още обмислям предложението и събирам мнения за бъдещата посока.

# 627
Аз си правя така лицето, цялостно моделиране.Писала съм назад.Никой не забелязва.Но имам добър ген и олътна кожа без бръчки.Борбата е да не се свлича.

# 628
  • в 1001-та нощ
Точно така е правилно да се работи. Никой не строи къщата, като започва от покрива. Фундаментът следва да е солиден и се гради после.

# 629
Преди седмица започнах и аз моделирне/лифтиране на лице. Казаха ми,че годините нямат такова значение, индивидуално е остаряването.
Почнахме с горна част на лице - скули и слепоочие(двата края на веждите) - 2 x 1мл  J voluma W LIDO
Надолу засега няма да пипаме, защото си имам брадичка и тя опъва естествено и достатъчно.
Нямам желние да правя устни и целя максимлно естествен вид.
Имам хлътвания. Но лицето ми е цитирам "Кожа и кости". Нямам бузки, нямам кой знае колко кост, за да имам по-изпъкнали скули.

Седмица след порцедурата забелязвам малка разлика. Може би от вторачването 1-вите дни, не усявах да видя.
Никой не забелязва.
на 31,5 г съм със "слабо" лице

Общи условия

Активация на акаунт