Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 40

• 72 282
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Радио честота самостоятелно или в комбинация с LPG. Ползва се успешно и за прибиране на корем след бременност. У дома можеш да правиш (всеки ден) масажи с масажора на Casada Tappymed III по 15 мин на крак. Лесно е и не боли. Това ще тонизира тъканите и ще увеличава притока на кръв в тях.

Алена, масажорът става ли за горната част на ръцете и с контактен гел ли се ползва?

# 601
  • в 1001-та нощ
Този, който ползвам аз - да може да се използва за ръцете. Аз го ползвам и за врата и кръста - ако се налага. С приставката, която е като бодлички - но те са силиконови. Вибрира и има инфрачервено затопляне. Удобно се държи и движи. Ползвам го сигурно вече 5 години. За него контактен гел не е нужен, нито пък олио. Нанасям някакъв антицелулитен продукт, който попива и не се отмива или нещо за хидратация. Но може и на чисто. В блога мисля, че бях писала как се ползва, защото хората се подвеждат по вендузите и слагат опио, а не е нужно.

Радио честота самостоятелно или в комбинация с LPG. Ползва се успешно и за прибиране на корем след бременност. У дома можеш да правиш (всеки ден) масажи с масажора на Casada Tappymed III по 15 мин на крак. Лесно е и не боли. Това ще тонизира тъканите и ще увеличава притока на кръв в тях.

Чета от няколко дни за процедурите HIFU, Bodytite,Bodyfx и лифтинг на тяло...не знам вече.
Ще прочета повече за тази радиочестота.
Благодаря много.

За всички, с които аз има опит - съм писала в блога в статията за целулита - принцип на действие - как работят и какъв резултат се постига. BodyFX използва радио честота, но не ми е любим Simple Smile. Радио честотата - основно затопля - освен слим ефекта, топлината стимулира фиблобластите да образуват колаген.

Повечето машини комбинират радио честота с нещо друго - например Ексилис е радио честота + ултразвук, Венус легаси е радио честота с магнитни полета и пулсиращ вакуум, BodyFX е радио честота + ел. импулси и т.н. И си преценяваш кое ти е нужно за твоя проблем. Но най-вече си казва думата - кое на теб в твоя случай ти действа най-добре.

# 602
  • София
Сърдечно благодаря, Алена! Страхотна, както винаги!

# 603
  • Варна
Само да кажа, че при мен LPG не помогна абсолютно никак за корем.

# 604
  • в 1001-та нощ
В него няма радиочестота - само вакуум и ролков масаж. Повече е за дрениране и евентуално масаж/тонус.

# 605
  • при Arctic Monkeys
Вчера си запълних една  неравност на горната устна, малко точки в скулите и в долна челюст, общо с няма и 0,5 теосиал. Много съм доволна, че общо взето сама определям къде да се поставя, а лекарката преценява колко. Никога повече няма да позволя вкарване на милилитри филъри наведнъж, само и само някой да си вземе петте пари.

# 606
  • София
В тази връзка искам да ви питам - 0.5 мл само в горната устна наведнъж много ли е или е малко ? Все пак нали не се знае колко от него ще остане след това..  Сигурно зависи от това какъв ефект търсим и от самите устни, но ако трябва да говорим за максимално естествен вид и просто малко уплътняване на иначе тънка и не обемна горна устна дали ще е ОК това количество от 0.5 мл, как мислите? /Не съм слагала досега / Направо ще прикача и снимка.

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 20:20 от LoLo30

# 607
  • в 1001-та нощ
Има вероятност - да личи, че е правена. Да стои напомпана, а долната по-изпръхнала. Кой филър обмисляш?

# 608
  • София
Има вероятност - да личи, че е правена. Да стои напомпана, а долната по-изпръхнала. Кой филър обмисляш?

Ами понеже не съм много запозната с тях, да не кажа никак даже, все още ги проучвам всеки по отделно, чета отзиви и коментари вкл. и доста от тук научавам, ноо може бии засега се ориентирам по Juvederm (заради положителните отзиви) или Teosyal , но по-конкретно какъв не знам. Разбрах, че има по-твърди и по-меки, аз не искам да стои изкуствено, та  явно към по-меките трябва да се ориентирам, но пък по -меките нали се резорбирали по-бързо, а ще искам и да е по-дълготраен (защото не мога да си позволявам често да посещавам всеки път като ми се разгради), таа  вече не знам. Вие може ли да ми препоръчате някой (който ще проуча по-детайлно) , пък вече на консултацията се надявам да ми кажат най-добре кой ще е най-подходящ за мен.

# 609
  • в 1001-та нощ
С Juvederm Volift ще стане доста естествено. С Теосиал ефектът е доста по-видим. Малките разфасовки са 0,55 мл, но реално вътре е 0,6 мл. Можете да сложите 0,4 мл в горната и 0,2 мл долу.

# 610
  • София
С Juvederm Volift ще стане доста естествено. С Теосиал ефектът е доста по-видим. Малките разфасовки са 0,55 мл, но реално вътре е 0,6 мл. Можете да сложите 0,4 мл в горната и 0,2 мл долу.

Благодаря много за информацията! А тези общо 0.6 в една процедура предполагам няма да е проблем или ще е по-добре на два пъти?

# 611
  • Варна
И аз проучвам сега филърите,четох хубави неща за Рестилайн,обаче в клиниката която съм избрала не работят с тях. Психически ме подготвиха познати че след  поставянето ще се резорбира много бързо и едва ли не на следващия месец пак трябва да отида и така с натрупване за да се задържи,ясно ми е все пак ,че е до организъм и това е относително. Имам колежка с Принцес за мен и се разгради супер бързо,но тя е доволна от филъра. Ако не се лъжа Принцес е един от първите филъри и аз лично не бих си го поставила,та искам да чуя вашите мнения за марките филъри.Знаете ли кой мек,кой твърд,кой с обезболяващо в него ,кой не...

# 612
  • при Arctic Monkeys
Не зависи само от филъра, а от начин/техника на поставяне, реакция на организма. Аз харесвам теосиалите, например кис е хубав и траен филър. При всички положения трябва да има наслагване във времето.

# 613
  • в 1001-та нощ

Благодаря много за информацията! А тези общо 0.6 в една процедура предполагам няма да е проблем или ще е по-добре на два пъти?

Няма да е проблем на 1 път.

И аз проучвам сега филърите,четох хубави неща за Рестилайн,обаче в клиниката която съм избрала не работят с тях. Психически ме подготвиха познати че след  поставянето ще се резорбира много бързо и едва ли не на следващия месец пак трябва да отида и така с натрупване за да се задържи,ясно ми е все пак ,че е до организъм и това е относително. Имам колежка с Принцес за мен и се разгради супер бързо,но тя е доволна от филъра. Ако не се лъжа Принцес е един от първите филъри и аз лично не бих си го поставила,та искам да чуя вашите мнения за марките филъри.Знаете ли кой мек,кой твърд,кой с обезболяващо в него ,кой не...

Никой филър никога не ми се е резорбирал след месец. За около месец напълно спада отока и отминава травмата при по-плътните филъри. Например - с Теосиал Кис - около 1 месец - не мога да си прехапя устните - твърди са. С Жуведерм - мога да го направя веднага.

# 614
  • София
А ако всичко е наред горе-долу каква е трайността след поставянето на Juvaderm например , ако е поставен добре и не го резорбирам веднага може ли да издържи чак 5-6 месеца да речем  или е прекалено много това  Thinking  Има ли някой, на който спокойно да му издържа поне едни 5 месеца в приличен вид преди да изчезне търсения ефект (аз май на толкова ще съм доволна Sweat Smile  ) може би няма да стане веднага още от първия път, но поне по-нататък се надявам да се задържа по толкова.

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 22:21 от LoLo30

Общи условия

Активация на акаунт