Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 40

• 72 287
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Чуденка-отпуснат контур, ЕлансЕ или конци?
Слагали съм Елансе, май имаше временен ефект, но този филър + слагах скоро около очи, ами има набъбва май.
А пък конците са ми травматични.  .

# 586
Момичета, моля препоръчайте изпитани добавки, които действат заздравяващо срещу меки нокти.
С гел лак съм, няма как да спра да нося, но поне ако има хубава добавка да ги подхраня малко?

# 587
Момичета, моля препоръчайте изпитани добавки, които действат заздравяващо срещу меки нокти.
С гел лак съм, няма как да спра да нося, но поне ако има хубава добавка да ги подхраня малко?

Започни да ходиш на гел лак с Luxio и всичко ще е наред, казвам го от опит.

# 588
Моята маникюристка има Луксио , но не избирам всеки път тях и сменям марките.
Затова искам и добавка, която да приемам вътрешно евентуално ако помага да заздравеят.

И един страничен въпрос - Миенето на чинии дали допринася за това да станат меки?

# 589
  • в 1001-та нощ

http://www.gnc.bg/bg/formula-kosa-kozha-nokti

# 590

Аз преди време си бях взела дражетата на Merz, класика, но не очаквайте уау ефект за 1 седмица.
https://remedium.bg/merz-special-drazheta-za-svezha-kozha-blesty … 0-tabletki-1089/p

# 591
Благодаря, ще погледна въпросните.
А дали мога да ги съчетая успешно и с б12 спрей, който ползвам?
Може би спрея вечер, а дражетата сутрин или обратното?

# 592
  • Варна
alethea, как ти свалят гел - лака -с киснене ли?

# 593
Не, с пилене.
Преди две години смених маникюристката и оттогава е само с изпиляване, не ги киснат.

Но аз съм с хипофункция и анемия, та може и това да е фактор.

# 594
  • Варна
Морски силиций на Solgar, Цинк като високо усвоима форма - пиколинат или глицинат, магнезий. Мисля, че гел е доста по - добро решение от гел - лак. Но това май не е за тази тема.

# 595
Сложих ботокс на гневната днес, но сега имам две подутини до  веждите, където е бодено. Предният път не ми беше така надуто. Дали е нормално...Надявам се да спаднат до утре сутрин Sad

# 596
Здравейте, момичета. Пиша директно, ако може някоя от вас да се включи със съвет, помощ или каквото и да е мнение по въпроса ми. Имам многобройни резки напълнявания и отслабвания през годините, като последното такова е в момента,а именно след бременността, раждането и кърменето. Не съм спортна натура и не извършвам никаква спортна дейност, освен ходене ( разходки) и бутане на количката. Проблемът е, че свалих рязко, за около 3 месеца към 15кг и краката( бедрата) ми "увиснаха"...след предишното ми подобно отслабване пак бяха пооувиснали( отпуснати), но не чак толкова фрапантно...сега е нещо страшно. Освен че имам целулит, десният ми крак е видимо по-зле и по-дебел, като че ли...много е зле положението. Вътрешната част на бедрата са ми като на "стара баба", сбръчкана кожа и тресящи се...В момента нямам никакво желание за спорт, време, както и сили покрай детето, защото си го гледам сбсолютно сама и е в момент на прохождане. Таа въпросът ми е дали съществуват процедури, които биха ми помогнали с тази увиснала, сбръчкана и тресяща се "маса"( краката ми) поне до някаква степен, защото това просто не се издържа и се чувствам изключително зле...ходя с плътни дънки през лятото, защото ме е адски срам...да не говорим пък колко стрии ми се появиха след бременността на всевъзможни места...
Моля Ви, помогнете ми, посъветвайте ме и ме насочете към нещо, което ще даде резултат.

# 597
  • в 1001-та нощ
Радио честота самостоятелно или в комбинация с LPG. Ползва се успешно и за прибиране на корем след бременност. У дома можеш да правиш (всеки ден) масажи с масажора на Casada Tappymed III по 15 мин на крак. Лесно е и не боли. Това ще тонизира тъканите и ще увеличава притока на кръв в тях.

# 598
Радио честота самостоятелно или в комбинация с LPG. Ползва се успешно и за прибиране на корем след бременност. У дома можеш да правиш (всеки ден) масажи с масажора на Casada Tappymed III по 15 мин на крак. Лесно е и не боли. Това ще тонизира тъканите и ще увеличава притока на кръв в тях.

Чета от няколко дни за процедурите HIFU, Bodytite,Bodyfx и лифтинг на тяло...не знам вече.
Ще прочета повече за тази радиочестота.
Благодаря много.

# 599
Марена,  на мен след слагане на ботокс ми се наелектризират веждите за два-три дни. Мое мнение е, че просто е сложен повечко продукт на конкретното място. Не би трябвало да е нещо притеснително.

Psyhodelia, послушай a.l.e.n.a. След консултация с лекар, ще можеш да придобиеш повече представа за апаратите и процедурите. Добър вариант (щом като бориш и стрии) е да се спреш на уред с радиочестота, които има и накрайник с иглички. За домашна грижа мога да препоръчам лосионите на Nivea, които са със стягащ ефект, също лосиони, които съдържат плодови, млечни киселини или уреа. В България знам, че такива има на Eucerin, Phytomer, Collistar и  Clarins. Не че ще дадат wow ефект, но в комбинация с апартните процедури ще има видимо подобрение.

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 22:25 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт