Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 40

• 71 013
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Извинявайте че го повтарям, но някъде загубих отговора по страниците.
Това което се слага на скулите, за да регененира естествения колаген, без да запълва, как се казваше?

Още въпроси...Другият месец ще сложа и ботокс за първи път. Исках да попитам, ако се отпуснат мускулите на челото съвсем, падат ли повече клепачите?

Аз започвам да се замислиям и за блефаропластика ,но ще изчавам още някоя година.

# 676
  • в 1001-та нощ
По първия въпрос- Radiesse

За клепачите - зависи от лицето - ако се смъкне челото - кожата под веждите прихлюпва клепачите.

# 677
По първия въпрос- Radiesse

За клепачите - зависи от лицето - ако се смъкне челото - кожата под веждите прихлюпва клепачите.

Много благодаря.

След две седмици ще се видя с др. Велянова в ХК.
Сигурно и такова ще си поискам Simple Smile

# 678
Седмица след ботокс на гневна нямам почти никаква промяна Sad
Ще трябва да правя ретуш, аман. Надявах се, като сменя лекаря, да ме направи както трябва от първия път.

# 679
  • Пловдив
Седмица след ботокс на гневна нямам почти никаква промяна Sad
Ще трябва да правя ретуш, аман. Надявах се, като сменя лекаря, да ме направи както трябва от първия път.
Попитайте доктора защо така се получава..., да не би да е сложено малко количество. Аз до момента съм нямала такъв случай да не ме хване ботокс. А чета, че доста дами се оплакват във форума. При мен винаги работи безотказно, гневната бръчка след 4-5-6 дни е изгладена напълно, и държи много. Подновявам веднъж годишно. Слагала съм при две различни докторки - Албена Чолакова в Пловдив и д-р Валянова. И от двете съм много доволна.
Eli.........., д-р Валянова работи много добре с Радиес!

# 680
Да, ще попитам. При мен е доста изразена, но все пак...имам си мимика и всичко. Иначе имам сложени 16 единици Вистабел в 5 точки.

# 681
Изчакай да минат 14 дни. На гневната хваща по-бавно.

# 682
Да, ще попитам. При мен е доста изразена, но все пак...имам си мимика и всичко. Иначе имам сложени 16 единици Вистабел в 5 точки.
Марена, ако гневната бръчка е вече изразена, тоест ако вече си имаш статичните линии, боткосът само ще ги омекоти, но няма да ги заличи. А ако говорим за мимически, там ефектът трябва да е сравнително бърз. Но и в двата случая след инжектиране не трябва да можеш да правиш мимики за период от няколко месеца.

Друго нещо, което знам (и е логично), че ботокс не се слага в зона чело или очи през лятото, заради слънцето и активните движения, които правим. Стискам палци да има резултат все пак.Simple Smile

# 683
Предният път беше зимата и пак беше същото. Пак не ми хвана гневната, а челото хвана. Не очаквам чудеса, но мимиката ми почти не е повлияна.

# 684
Предният път беше зимата и пак беше същото. Пак не ми хвана гневната, а челото хвана. Не очаквам чудеса, но мимиката ми почти не е повлияна.
Моя приятелка е така.Не в хваща или ако я хване е за много кратко.Сменила е няколко лекаря и марки ботулинов токсин.

# 685
Дори и след ретуш ли ?

# 686
  • в 1001-та нощ
Аз знам, че могат да се образуват антитела.  Тогава се пробва с друга марка.

# 687
  • София
Аз знам, че могат да се образуват антитела.  Тогава се пробва с друга марка.

Точно това ми обясни веднъж и д-р Каляшева.

# 688
# 689

Явно мускулите ти там са доста доста силни, самата ти физиология е такава. И на мен това ми е проблемно място. Трик, който при мен работи е да нося очила за компютър, дори и да не работя пред екран, защото автоматично започвам да се мръщя. Знам, че звучи странно, но определено помага, защото очите и зоната около тях се успкоява . Когато излизам на открито също съм постоянно със слънчеви очила.
Иначе все пак поговори с лекаря, при когато ходиш. Сигурна съм, че ще може да се измисли решение.

Общи условия

Активация на акаунт