Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 40

• 70 986
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • в 1001-та нощ
Да се надяваме, че не се е капсулирал. Можеш да опиташ и радио честота - апаратът BODYfx е доста силен. Но е хубаво първо лекар да види - да прецени какво е и как да се подходи. Щом те дразни няма какво да чакаш - да стане по-зле.

# 91
  • София
Може би процедури тип intraceuticals - с кислород под ниско налягане + серуми - могат да повлияят позитивно общото състояние на кожата на лицето - но не очаквайте чудеса.

Тази процедура прави ли се в дерматологичните клиники или само в козметични студиа? Може ли да препоръчате конкретно място?

# 92
  • в 1001-та нощ
Прави се и в клиники и в студиа. Не се прави от лекар. Аз съм я правила с Persona (след Hydrafacial) при Маги и в Beauty Point при Деси. И на двете места бях доволна.

# 93
A това капсулиране защо се получава, при всеки ли може да стане..сега пак се разколебах за тея филъри, тъкмо се бях навила.

Да се надяваме, че не се е капсулирал. Можеш да опиташ и радио честота - апаратът BODYfx е доста силен. Но е хубаво първо лекар да види - да прецени какво е и как да се подходи. Щом те дразни няма какво да чакаш - да стане по-зле.

# 94
  • в 1001-та нощ
Когато не е поставен, както трябва, ако не се интегрира добре... Организмът го възприема, като чуждо тяло и го капсулира. Аз не съм имала такъв проблем до сега. Хубаво е да се работи с канюла, където е възможно. И много други усложнения се избягват.

# 95
Алена, замислих се и аз за Интрасютикъл. Но се зачудих къде да го направя. Нирвана НДК според теб как е като процедури и лекари? Всяко мнение и препоръка за студио ще ми е полезно Hug
Погледнах за тези, които ти си писала. Не са ми много удобни като локация.

# 96
  • Някъде там
Здравейте, искам да попитам тези които имат хиалуронов филър в устните.
При разграждане остават ли топченца и има ли някакви последствие.
Мисля да си запазвам час, но приятелка ми каза, че ако започна веднъж няма да мога да спра и устните никога няма да са като преди.

# 97
Няма такова нещо. От над 10 години съм с филър и когато се наложи да го разградя устните ми бяха същите, както преди да започна да го поставям.

# 98
  • в 1001-та нощ
Алена, замислих се и аз за Интрасютикъл. Но се зачудих къде да го направя. Нирвана НДК според теб как е като процедури и лекари? Всяко мнение и препоръка за студио ще ми е полезно Hug
Погледнах за тези, които ти си писала. Не са ми много удобни като локация.

Опитах се да им стана клиент в локацията на Пушкин (старото място), защото живея наблизо, удобно ми е "по пантофи" .... Също имат машините, които хресвам, но след поредица от глупости от тяхна страна - ме загубиха генерално и остана онова много лошо чувство или впечатление, при което нито искам нито да чувам за тях, нито кракът ми да стъва там. Била съм на много места - това е единственото, за кеото, като чуя и ми се повдига ... "меко кзано".

Конкретно за процедурата - мисля, че където и да се направи - няма какво да се обърка - втория път я правих с един много богат серум с ХК - той се ползва за определени зони - например около очите или други местенца, където по-има нужда. Аз тогава бях правила неоперативната блефаропластика - и наблегнах там, но и на други места - около устните и т.н. Първият път беше с друг серум за цяло лице.

Има протокол за работа - би следвало, който и да те работи - да си го спазва и да няма проблеми. Така, че - ако локацията ти е удобна - посети ги, обсъди желанията си, направи една процедура, усети мястото - може да се окаже - твоето Simple Smile

Искрица, това са глупости .. стига да се работи - както трябва. Аз поне 2-3г. не съм правила устни. Не виждам нужда и нищо им няма на моите. В някои случаи стават топчета - веднага, и това няма общо с броя прилагани филъри, нито се оравя с нов филър. Нито пък е вярно, че веднъж започнеш ли - няма смиране.

# 99
Здравейте, отново! Бях писала скоро, с молба за препоръка поради липсата ми на опит в този вид процедури...
Благодаря отново на Алена за отговора Simple Smile
В петък направих консултация с д-р Ванеска, като тя препоръча и ми постави филър в скули и назолабиални с цел да се подобри хлътването под очите и отпускането в назолабиалната област.
Като обратна връзка мога да кажа, че съм доволна много от отношението и вниманието й. Каза, че ефекта е видим най-вече след две седмици.
Едната назолабиална почти изчезна, но другата, която е и по-дълбока си личи и усещам от вчера втвърдяване от тази страна (в най-горната част на гънката почти до носа има един твърд участък около два сантиметра). Извинете, че съм така обстоятелствена, но въобще нямам представа дали е нормално, може ли да се е преместил фълъра, като цяло дали трябва да се свържа с лекарката или да си изчакам часа за контролен преглед?
Благодаря предварително

# 100
  • в 1001-та нощ
Свържи се с лекарката - тя знае какво е правила, какви рискове има и дали е нормално. И ти ще си по-спокойна и няма да си на тръни до контролния преглед. Ако е нужно нещо да се направи - по-добре да е веднага.

На тази страна ли спиш, на която усещаш проблема? Масажи правиш ли?

Това място, което описваш - там се поставя филър при точков лифтинг и е по-чувствително, възможно е да има моментна реакция, която да отшуми. И при приятелка имаше от едната страна - точно твърдо беше, но се разсея. Все пак - е най-добре да те види Ванеска и да го обсъдите.

# 101
Свържи се с лекарката - тя знае какво е правила, какви рискове има и дали е нормално. И ти ще си по-спокойна и няма да си на тръни до контролния преглед. Ако е нужно нещо да се направи - по-добре да е веднага.

На тази страна ли спиш, на която усещаш проблема? Масажи правиш ли?

Това място, което описваш - там се поставя филър при точков лифтинг и е по-чувствително, възможно е да има моментна реакция, която да отшуми. И при приятелка имаше от едната страна - точно твърдо беше, но се разсея. Все пак - е най-добре да те види Ванеска и да го обсъдите.

Правя масаж с потупващи движения както ми каза. Но да, ще се свържа, дано всичко е наред. Благодаря!

# 102
Ще се разнесе, и аз имах след поставяне в назо

# 103
Здравейте! За първи път пиша ,но отдавна ви чета.
Имам нужда от съвет.Преди два месеца се подложих за първи път на естетични корекции/Ботокс и филъри /. Имам силно изразена гневна бръчка, няколко хоризонтални на чело, назолабиална с липсващ обем под нея. Дерматологът третира, слепоочия,скули,брадичка,устни с филъри, а гневна и хоризонтални с ботокс. Ситуацията в момента е следната, имам крива брада,лявата ми половина на лицето е видимо по-изгладена от дясна, устните ми се изтеглиха напред като човка, като че ли филърът се е разлял извън тях ,има и четири синкави топчета в устните. Ботокса започва да отпуска. Бях и на контролен преглед, но нищо от това не се констатира от дерматолога, добави още филър, и с това затвърдихме асиметрията.
  Възможно ли е да се правят корекции на този времеви етап /два месеца /или да изчакам да се резорбират?
Мнение за дерматолог във Варна. Ще Ви бъда безкрайно благодарна

# 104
  • в 1001-та нощ
На лявата страна ли спите? Като изключим асиметрията - харесва ли Ви как изглежда дясната страна? Какви филъри слагахте?

Филърите едва ли ще се резорбират скоро - по-добре се консултирайте с лекар, за да имате професионално мнение дали е удачно да се предприема нещо сега. Лошото е, че ако е по-комерсиален - вероятно ще Ви насочи към корекция с още продукт, което не мога да кажа - дали е най-доброто сега.

Ваши приятели, близки, които могат да си позволят да са откровени - забелязват ли асиметрията? При филърите, които не се интегрират добре - може да се получи това. И следва да се обсъди на консултацията - какво да правите или да не правите, за да се избегне.

Общи условия

Активация на акаунт