Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 40

• 72 329
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • в 1001-та нощ
Вивата е по-добре, защото действа и в дълбочина. Може и тип микронийдълинг.

# 421
А последно кога слаг радиес, чудя се колко издържа, и имам спомени че и темпоралба зона беша правила при нея , там колко ти издържа, щото на мен Валянова ми предложи някакъв RHA май беше филър, който не го бях чувала. Иначе и на мен ми хареса тя, не знам още как работи, но я усетих положително.
Миналата неделя, сложих ботокс в гневната и около очите. При мен издържа около година, точно миналата година по същото време слагах пак. Много съм доволна от резултата, лицето изглежда освежено, бръчките между веждите са напълно изгладени. Комбинирах процедурата и с една ампула Радиес, разделена между двете половини на лицето. Там ефектът се разгръща във времето, ще му трябва поне месец. Д-р Валянова направи процедурите, мога с ръка на сърцето да я препоръчам. Доста дами писаха преди време в темата, недоволни от ботокс, който не ги е хванал.
В издирване съм на процедура за заличаване на стари стрии по дупето. Колебая се между Вива и лазер. Някой с опит?

# 422
Дами, коя процедура конкретно е насочена към стягане на кожата на лицето. На 30 г съм, имам малко по-изразени назобиални бръчки, но ми се струва, че едно леко отпускане допринася да са толкова видими. В търсене съм на нещо, което да има лифтинг ефект. Четох за мезоконците, но не съм убедена за тях, имаше доста негативни отзиви.

# 423
  • в 1001-та нощ
Точков лифтинг.

За Радиес при мен около година и половина + мезо през 6 месеца.

# 424
  • София
Точков лифтинг.

Може ли информация къде в София (ако сте доволни) от място и лекар правят точков лифтинг.

# 425
Мога ли да помоля за мнение за мезотерапия Juvederm volite, ако някой е правил дали е доволен и какъв е ефекта? Дали боли много (досега не съм правила мезо терапия) и дали посинява човек, още не са ме боли по лицето и не знам какво да очаквам, може би някаква граница, която трябва да прекрача.. Все си мисля, че ще съм цялата на някакви видими точки, след процедурата колко време трябва за да минат местата където са дупчили (простете за въпросите). Междувременно днес направих 3та процедура exilis на лицето - платила съм пакета така или иначе и се чудех дали мога да се бодна или трябва да чакам да мине и 4тата процедура или трябва да чакам повече време.?

# 426

Помощ! Много гадно и болезнено акне около брадичката, раменете и малка част от гърба . Пъпките не са толкова много, не оставят белези, но са ми адски некомфортни и ме загрозяват . Не знам дали проблемът ми е за тук, но определено имам нужда от помощ.Не мога да търпя това още, защото както казах ме и боли. Излизат ми точно в зоната около устата . Моля предложете някакъв продукт. Никакъв грим не мога да сложа на лицето си заради това ужасно акне.

На живо е по-гадно!

# 427
Мими, наистина не мисля, че въпросът е за тук, но тъй като съм се сблъсквала с подобно нещо, ще отговоря.
Задължително си направи консултация с дерматолог. Проблемът може да е хормонален, може да е някакъв вид инфекция (напр. стафилококи) и ей така с някакъв продукт, препоръчан във форума няма да се реши.
По принцип тези зони, за които описваш са ми казвали, че се обриват на хормонална основа, а и не знам дали носиш редовно маски, но около мен всички(вкл. и аз), които носят - имат някакъв вид маскне. Вече по раменете и гърба е друго.
На мен са ми избивали няколко пъти така през годините, веднъж са се повлиявали добре от противозачатъчни, друг път от комбинирани продукти против акне - напр. антибиотични, много е индивидуално, но това го определя лекар.
Поне моят опит е такъв, иначе съм си правила почистване на лице/гръб от самите пъпки, но докато не се оправи основната причина, те отново избиваха след време.

# 428
  • в 1001-та нощ
Точков лифтинг.

Може ли информация къде в София (ако сте доволни) от място и лекар правят точков лифтинг.

Навсякъде в клиниките правят. Аз ходя в Скинлайн (Михайлов) и съм доволна, други ходят на други места.

mimi_zl, кожния диспансер - д-р Николаева. Имах подобен проблем, когато я посетих - справи се отлично. И с този и с други проблеми.

# 429
edno_momiche След мезотерапия има съвсем малки червени точици на местата, които са убождани с иглата. Минават за 2-3 дни. Ако човек, все пак има някаква алергична реакция или хронично заболяване могат да станат малко по-големи петна, но пак отминават до седмица. Няма почти никаква болка, тъй като се използва обезболяващ крем.  Не се притеснявай за тези неща, щом като ще е хиалуронова мезотерапията. Конкретно тази марка и серия не съм правила откъм мезотерапии и не мога да дам сравнение обаче.
Първо си направи целия пакет от апаратни процедури, изчакай около 2 седмици (аз даже бих изчакала месец) и след това мезотерапията. Идеята е кожата да се успкои и възстанови максимално и за финал мезото.

# 430
Мнения за Pluryal volume? Издържа ли, как се държи на устните? А за друга част от лицето дали става?

# 431
Здравейте, някой има ли отзиви за venus legacy за премахване на двойна брадичка, много дами казват, радиочестотният лифтинг им е стопил лицето, та си мислех че наистина може да има ефект.. 🤔
Иначе съм се насочила към agnes rf, но бих пробвала първо това като по- бюджетен вариант.

# 432

Помощ! Много гадно и болезнено акне около брадичката, раменете и малка част от гърба . Пъпките не са толкова много, не оставят белези, но са ми адски некомфортни и ме загрозяват . Не знам дали проблемът ми е за тук, но определено имам нужда от помощ.Не мога да търпя това още, защото както казах ме и боли. Излизат ми точно в зоната около устата . Моля предложете някакъв продукт. Никакъв грим не мога да сложа на лицето си заради това ужасно акне.

На живо е по-гадно!
Много хубави устни! Правени ли са?

# 433
И аз съм в чуденка за венус легаси или accent prime за двойната брадичка, като при мене е по скоро от отпускане на контура. На тебе някой дерматолог ли ти го препоръча?
edno_momiche може ли да споделиш резултати от Exilis?
Като цяло ме е страх от апаратните процедуру, да не стане нещо обратен ефект знам ли..

Здравейте, някой има ли отзиви за venus legacy за премахване на двойна брадичка, много дами казват, радиочестотният лифтинг им е стопил лицето, та си мислех че наистина може да има ефект.. 🤔
Иначе съм се насочила към agnes rf, но бих пробвала първо това като по- бюджетен вариант.

# 434

Със сигурност ще се получат по-добри контури на лицето, най-малкото от радиочестотата. Ако това е причината, заради която ще правиш процедурата, разбира се. За мен точно такива интервенции трябва да се рекламират единствено и само с тази цел, другите позитиви, които посочват са неточни и подвеждащи.

Chillah Задавай въпроси за всичко, което те притеснява или интересува на лекаря или специалиста, които ще работи с апарата. Ако се започнат едни такива "то фирмата е проверена", "няма такова нещо", "това е качествена апаратура" и т.н без да има допълнителни разсяснения направо си тръгни. Проблемът ти може да бъде решен и да има доста добри резултати, просто е важно лекарят да погледне лицето ти правилно - тип кожа, години, откъде идва отпускането и как да се работи, тъй като е възможно да се използват и други методи.

Общи условия

Активация на акаунт