Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 40

• 72 307
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • в 1001-та нощ
Здравейте, през ноември м.г. сложих в назолабиални филър Saypha. Получи се добре, но отстрани около устата, където запълнихме, ми се появиха неравности, които се напипваха. Сега вече виждам, че тия бръчки си търсят ново място и се образуваха нещо като "възглавнички" (в червеното кръгче на снимката). Лекарят,  който ми постави филъра, каза да си правя масаж на мястото с неравностите, но мисля че не помага особено.

Според вас какво би помогнало за "изглаждане" на мястото, пък и на цялостно лице - друг филър, мезотерапия, радиес, или нещо друго?

Това е типичен пример защо от години за корекция на назолабиалните не се поставя филър в тях, а се прави точков лифтинг или нещо друго, според спецификата на лицето.

# 496
ДХ3, харесва ми резултата при теб! Помниш ли в кои точки ти приложиха Радиес? Макар че може би зависи каква е структурата на лицето, но все пак.

# 497
ДХЗ, добре изглеждал и съвсем естествено. Бих направила нещо за назо- лабиалната евентуално.
Има ли някой, който се е правил при д-р Наталия Димитрова, Плевен? Ще съм благодарна за отзиви.

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 20:07 от FrauDanna

# 498
  • при Arctic Monkeys
Аз също имам такива чудесни въженца, отстрани на назолабиалните. При мен не помогна нищо, освен поразграждане с времето, не напълно, разбира се. Мястото стои твърдо, явно има срастване. Изтегляне с филър в скулите и в краищата на челюстта е добър вариант при мен. Вече ме е страх да слагам каквото и да е и го правя много предпазливо и по малко.
Аз също съм слагала филър в брадичка, с цел оформяне и заобляне овала на лицето. Не разбирам манията по изостряне на чертите, ужасно грозно е, но явно е модерно.

# 499
ДХЗ, изглеждаш прекрасно и преди процедурата, аз честно не намирам разлика при брадичката, но ти си знаеш:hugs:. Лифтирането се вижда, не мога да преценя ролята на филърът в брадичката.
Както каза Алена, проблема е с това издължаване, много модно сега.
Под една снимка на устни се разрази спор правилно ли бил поставен продукта или не, според някои момичета бил поставен извън контур, вие какво мислите за тези устни?

На мен много биха ми харесвали, ако не беше рязлят контура

# 500
ДЗХ, изглеждаш чудесно!

Относно козметиката - аз също ползвам, не ме разбирайте погрешно, но за мен последните години има една мода на свръхпотребление на продукти, което си е чист маркетинг особено в частта с инфлуенсърите. Много жени придобиха чувствителност на кожата и различни проблеми, защото практикуват някакви 100-стъпкови програми от продукти, които въобще не са за тях, но ги виждат нон-стоп, рекламирани навсякъде.

Относно процедурите за бедра, кореми и паласки - ами, съжалявам, но при 3 пъти спорт седмично и режим на хранене с ограничени пържени, солени и сладки храни, оставаше и процедура от 150 лв да няма резултат. Така и не успяха през годините да ме спечелят. Ако не ме мързи, едни силиконови вендузи и за 2 седмици съм махнала неравностите. Ако много ме мързи, на мануален масаж пак 2 седмици за много по-малка сума.

# 501
ДХ3, харесва ми резултата при теб! Помниш ли в кои точки ти приложиха Радиес? Макар че може би зависи каква е структурата на лицето, но все пак.
Скули,назо,линия на долна челюст и малко брадичка първият път, вторият без брадичката, че сложихме филър.
ДХЗ, добре изглеждал и съвсем естествено. Бих направила нещо за назо- лабиалната евентуално.
Сложна работа с тях, имам ги от млада.Не смеем да трупаме продукт, за да не стана поничка, а имам си силна мимика.Лицето ми е с такава физиология на челюстта, тежка и плътна кожа, която върви надолу и ги задълбочава.
Не знам какво друго мога да направя.Страх ме е да трупам филъри, за да не осъмна на 50 като пъпеш в лицето.

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 23:57 от ДХ3

# 502
Аз мисля, че с конци ще си доволна. някой ден може да се решиш на такъв опит

Страхотно изглеждаш особено в средната част. Но то си е и ген вярвам, аз този перфектен младежки контур подочно-скула-буза не мога да го докарам.

# 503
  • при Arctic Monkeys
Точков лифтинг всъщност МД кодове ли е?

# 504
  • в 1001-та нощ
Да.

# 505
Страхотни устни,но си мисля,че момичето е имало вече натурален обем и филъра просто е дооформил и дал още малко плътност на устните.Много,много ми харесват.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 23:54 от Adoralova

# 506
  • на земята
Точков лифтинг всъщност МД кодове ли е?
Какво е МД?🙈

# 507
  • София
Ужасни устни,от километри личи,че са пипани…. За мен идеята на корекциите е да подобриш външния си вид,не да си смениш самоличността

# 508
На мен устните ми харесват.

# 509
  • Варна
Може и момичето, на което са правени да е искало точно такъв ефект, има една приказка "на вкус и на цвят, няма кум, няма брат". Та така.
А относно устните от доктор Каназирев, страшно много ми харесват в анфас, направи ми впечатление, обаче, високият контур, който вие отбелязахте. Попитах го тези устни имат ли контур, отговори ми, че контур не е правен. Това малко ме озадачи. Възможно е и да е оток след поставяне, не знам, затова р хубаво да се видят устни 2 седмици след филър, примерно.

Общи условия

Активация на акаунт