Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 40

• 72 319
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
мерси 🥰 - ама страхотното е, щото не си видяла подочните кратери. 😀😀😱😖 като съм с цайси и 35 не ми дават 🤣
Да повдигна въпроса на колежката - и аз търся алтернатива на Ванеска и реденсити 2 за под очи.
Алена, Михайлов оправя ли подочни гротески?

# 556
5 години следях темата, четох, разпитвах, преди да отида при Ванеска за филър в слъзна долина. Минималният резултат след процедурата е напълно изчезнал вече (след 1 месец) ..Cry Чудех се, аз ли съм каръка пак. Скоро имам час за още един филър - по 0.5мл Реденсити 2. Ако и този път не се задържи поне до Коледа да имам някакъв вид, ще търся и аз друга алтернатива.

# 557
при мен се задържа и мигрира.
или събира вода и се надува
или и двете 😔

# 558
  • в 1001-та нощ
мерси 🥰 - ама страхотното е, щото не си видяла подочните кратери. 😀😀😱😖 като съм с цайси и 35 не ми дават 🤣
Да повдигна въпроса на колежката - и аз търся алтернатива на Ванеска и реденсити 2 за под очи.
Алена, Михайлов оправя ли подочни гротески?

За под очите от него съм много, много по-доволна. Не работи с Реденсити 2 в тази област. Работи с канюла. При мен постави Волифт - по-дълбоко, тъй като съм  с много тънка кожа. На приятелка - Револакс Fine. Нямахме никакъв дикомфорт или проблеми след това - нито синини, нито торбички или друг проблем, каквито имах след Реденсити 2 преди години. А и други споделиха тогава.  Аз нямам торбички, по-скоро за загуба на обем е при мен.

Alena, бихте ли препоръчали радио честота за долен контур? Имам леко отпускане. Лицето ми е много слабо и не мога да си позволя да губя мазнини. Дори обмислям филъри под очите и скулите.

Дотука ми предложиха Ultherapy, но чета противоречиви мнения по чужди форуми.

Предложиха ми и конци, но много хора се оплакват от dimpling а и резултатът трае около 6 месеца. Не знам дали си струва неудобството и риска от инфекции. Не мога да си позволя дълъг период на възстановяване.

Имам консултация с още един специалист искам да отида информирана. 

По-скоро точков лифтинг Simple Smile

# 559
Благодаря ти. При мен е дълбоко хлътване, което го пълня, стои добре няколко месеца, докато задържи вода и почне да прелива 😬
И разграждаме и почваме отначало.
Ще се планирам значи при Михайлов за септември - като приключа с летните слънцеизтезания по кожата.

# 560
  • София
Благодаря ти. При мен е дълбоко хлътване, което го пълня, стои добре няколко месеца, докато задържи вода и почне да прелива 😬
Ще се планирам значи при Михайлов за септември - като приключа с летните слънцеизтезания по кожата.
Доро, все еди си описака ситуацията при мен, аз също ще планирам посещение при Михайлов.

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 15:08 от Мaksy

# 561
  • София
Правила съм и със Saypha и с Juvederm. Като цяло не забелязах някаква разлика,може би в полза на juvederm,издържа малко по-дълго Simple Smile

Здравейте! Планувам да правя jawline. Според вас какъв филър е най - добре да се постави. В дермаакт Saypha, имат на промоция.Мнение за тях, както и за Juvederm, Restylane?

# 562
  • София
Включвам се и аз с едно питане- някой съчетавал ли е хиалуронови филъри в устните с микропигментация на устни и добра идея ли е това? До колко са съвместими двете неща. Аз към момента нямам нищо правено на устните, но планувам филъри след време,  та към момента проучвам вариантите (за самите продукти) след това ще разуча и при кого да отида (имам някои набелязани имена), но преди време си бях писала с микроблейдинг артист, който ми каза,че е удачно да се направи микропигментация на устни и то именно след поставяне на филъри, понеже филърите често обезформяли контура и устните и съответно след това тя може да ги оформи със пигмента да ги контурира  и така реално дори и да има лека миграция,развливане и т.н. не би си личало толкова ако отгоре има микропигментация предполагам? Вие какво мислите по въпроса? Също така дали е възможно корекция с филъри да се направи единствено и само на горната устна, защото при мен само тя е проблемна, долната си я харесвам така, достатъчно плътна е. Или винаги се слага и в долната също било то и минимално количество, за да има баланс?

# 563
  • в 1001-та нощ
Ако има миграция, разливане - микропигментацията ще я прави по-видима, защото ще поставя акцент на това място и ще привлича погледа там.

След като искате и филър - направете първо него, изчакайте поне месец, и тогава правете микропигментацията. Внимателно избирайте лекар / продукт, за да няма такива нежелани последствия. Можете да направите само горна устна.

# 564
Колко от вас са слагали конци на шия?
Не е ли опасно....там минават главни съдове..ако не дай си Боже се засегне.. то си бе животозастращаващо направо...

# 565

Като те чета и не знам и аз какво да правя. Казват филърът се фиксира веднага - да, ама не. И на мен поставен под очите Рестилейн (и то малко, мисля по 0.2 под око), сега година по-късно виждам по една лека торбичка, като подутина над всяка скула. Лицето ми никога не е имало торбички, лекарят казва не е от филъра. Все пак питах за разграждане - не иска. И се чудя дали с времето ще изчезнат, все пак нали се абсорбира?!
За под очи вече съм решила само бустер. В слъзната долина мн добре ми действа, ще го направя и под очи и това е. За известно време дава и малко обем. По-често, но пък надявам се да няма драма така. Сега само някой да не каже, че и от него стават торбички Neutral Face

# 566
Да не те разочаровам, ама пусто не изчезват с времето.

# 567
  • в 1001-та нощ
Под очите - ензимът хиалуронидаза, който резорбира ХК, е с най-ниска концентрация. Затова - в тази зона хиалуроновите филъри се задържат по-дълго.

0.2 е наистина малко, но ако организмът е капсулирал инжектираното количество, за да го изолира, като чуждо тяло - тогава може да е по-видимо и ензимът не го разгражда, зарди капсулата.

# 568
Аз слагах Реденсити 2 общо 1.5 мл на два пъти през месец.
Позапълни кратерите долу под очите, изсветли ми сенките и ефекта трая....цял месец!
Както и филър за устни на два пъти слагах в рамките на месец и половина, последно Stylage, хареса ми. И от това всичко в момента да имам около 40%..
Отчайващо е....
Някой ще се включи с опит с конци на шията...страх ме е там..

# 569
Аз слагах Реденсити 2 общо 1.5 мл на два пъти през месец.
Позапълни кратерите долу под очите, изсветли ми сенките и ефекта трая....цял месец!
Както и филър за устни на два пъти слагах в рамките на месец и половина, последно Stylage, хареса ми. И от това всичко в момента да имам около 40%..
Отчайващо е....
Някой ще се включи с опит с конци на шията...страх ме е там..

Лекаря ти какво казва по въпроса? Няма ли други алтернативи на продуктите, които не се задържат при тебе?

Общи условия

Активация на акаунт