Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 40

• 72 349
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Някой премахвал ли е спукани капиляри по бедрата с Лазер? Имам ги от 2 години, не са се появявали нови.Четох, че има добър Лазер в Хил Клиник. Ще се радвам на всякакви препоръки.
Аз опитах във Версус зимата...правих една процедура,лекарката ме убеждаваше,че чудесно реагират капилярите на лазера.
Никакъв ефект....

# 541
Споделям малко опит.
След консултация с моята дерматоложка, съвсем скоро ще правя две ампули ХК /Хиалуронова киселина | Hyaluronic acid
/. Предупреди ме , че ще имам синини.
Цената на така нареченото лифтиране е да освежим контура на лицето.
Идеята ми беше да “опънем” назолабиалните бръчки, но обем с ХК не се вкарва в центъра на лицето.
Идеята е , че те се получават от свличане на лицето и правилният подход е да се започне от скелетирането на лице. След това ще проличи има ли нужда и къде да се пипне още.
Разби ми и илюзията, че след 30 - това се прави.
Дали на 30 или 60г - така се почва, а не директно атакуване на някоя бръчка.
Мисля да й се доверя.
Да видим до къде ще стигнем Simple Smile

редактирам се и тук с пояснение за съкращанието ХК.

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 22:14 от Анонимен

# 542
Скелетиране?

# 543
Този термин използва относно промяна обемите на лицето с ХК- Хиалуронова киселина | Hyaluronic acid
.
Свличането на лицето предизвиква назолабиалната гънка.
Убожданията с чиста ХК връщат (репозиционират) това, което е тръгнало да се свлича.
Ако се запълнят само назолабиалните бръчки, се получава обем, който би обезобразил формите на лицето.
Лифтирането на лицето, който ще правим, е техника, включваща  Двете ампули ХК. В момента , когато се позиционират на определените места, започват да изтегляне към периферията на лицето. Ефектът е като скелетиране на лицето. Може би не е научен този термин Grinning
Чак след горепосоченото, може да се правят корекции на фини бръчки ..
В този ред на мисли се говори за изкуствтво. + Процесът след това, а не просто запълване на бръчки.
Този комплексен и поетапен подход ми вдъхва доверие.
И да, предполага и инвестиция.
Но предпочитам 1 специалист да направи анализ на лицето ми , за да избегна слагане на обем в назо, устни, брадичка..

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 22:13 от Анонимен

# 544
Да не би думата да е ,, скулптиране?

# 545
Този термин използва относно промяна обемите на лицето с ХК.

Какво е XK?

Истината е, че получаваме отговори в зависимост от това кого питаме. Дерматолозите предлагат филъри и евентуално лазерни процедури. Пластичните хирурзи за лифтинг веднага предлагат цял или мини лифт + филъри или лифт + fat grafting. Пластичните хирурзи не харесват мезо конците и ги отричат със страст Simple Smile

Определено поставянето на филъри е изкуство.

# 546
ХК = Хиалуронова киселина | Hyaluronic acid

Метафорично използвано е това "скелетиране".
Това е освновата, на която се стъпва за последващи стъпки.

# 547
Моята дерматоложка току що ми каза, че филърите са несъвестими с Модерна. Защо така?

Предполагам, защото тежките случаи на подуване и алергични реакции са станали точно след ваксиниране с тази марка. Това е, което и аз прочетох. Но въпреки всичко става дума само за няколко човека. Дерматоложката  е трябвало да ти даде по-конкретна информация.
Лично според мен няма място за притеснение.

# 548

Благодаря! А предложи ли конкретен продукт, например джувидърм волума, джуви или нещо друго? Питам защото и аз обмислям подобно нещо.

Има ли доволни от конци? В една от консултациите ми ги пробутваха доста сериозно, но не ме убедиха.

# 549

Благодаря! А предложи ли конкретен продукт, например джувидърм волума, джуви или нещо друго? Питам защото и аз обмислям подобно нещо.

Има ли доволни от конци? В една от консултациите ми ги пробутваха доста сериозно, но ме убедиха.
Има тема за конците, там пишат доста жени.Има доволни, както и недоволни.Както с всичко.

# 550
има доволни от конци - аз, със снимки, мисля още висят в съседната тема Simple Smile

# 551
Благодаря. Ще отида да разгледам другата тема.

# 552
Cool_Cat от лекарите, при които ходиш на консултация изисквай точни и подробни отговори защо да се направи дадена процедура, къде и кога е редно да се прави, също и интервалите за поддържане. Така ще можеш да си направиш и ти самата сметката, най-малкото. Бягай от лекари, на които консултацията им е 1 минута, и айде следващия. Истината е, че това не трябва да е твоя работа да ги мислиш тези неща, но се налага...

За мен лично мезо конците са най-безвредното решение от естетичната медицина, тъй като това са си чисто и просто медицинските конци за шиене на рани, с малко  допълнителни "благинки". По скоро на пластичните хирурзи би им било проблем ако са слагани наскоро.

# 553
Някой премахвал ли е спукани капиляри по бедрата с Лазер? Имам ги от 2 години, не са се появявали нови.Четох, че има добър Лазер в Хил Клиник. Ще се радвам на всякакви препоръки.
Аз опитах във Версус зимата...правих една процедура,лекарката ме убеждаваше,че чудесно реагират капилярите на лазера.
Никакъв ефект....
Много благодаря за информацията. Другата седмица съм там на лазерна епилация и се чудех дали са добри за капиляри. Доста хвалена е апаратурата им, но явно само за епилация...

# 554
Cool_Cat от лекарите, при които ходиш на консултация изисквай точни и подробни отговори защо да се направи дадена процедура, къде и кога е редно да се прави, също и интервалите за поддържане. Така ще можеш да си направиш и ти самата сметката, най-малкото. Бягай от лекари, на които консултацията им е 1 минута, и айде следващия. Истината е, че това не трябва да е твоя работа да ги мислиш тези неща, но се налага...

За мен лично мезо конците са най-безвредното решение от естетичната медицина, тъй като това са си чисто и просто медицинските конци за шиене на рани, с малко  допълнителни "благинки". По скоро на пластичните хирурзи би им било проблем ако са слагани наскоро.

Да, така е., но човек трябва и да знае какво да пита. Моят скромен опит показва различни мнения от специалисти в зависимост от това какви услуги предлагат/продават. Трябва сама да си правя домашното.

Доро, видях ти снимката. Страхотно изглеждаш (и според мен, нямаш нужда от нищо друго), но ти имаш повече обем от мен в лицето. Мен ме е страх, че както нямам обем и имам тънка кожа, конците ще се усещат много или дори виждат.

Общи условия

Активация на акаунт