Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 40

• 72 332
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте! Планувам да правя jawline. Според вас какъв филър е най - добре да се постави. В дермаакт Saypha, имат на промоция.Мнение за тях, както и за Juvederm, Restylane?
[/quote
А какъв проблем борите с това? Птоза?
Нищо не боря. Лицето ми е кръгло с леки бузи и предполагах, че би се получило с по-добра форма. Просто комплекс са ми бузите, и по-слаба съм била, но все си ги имам. Не разбирам много, ако сте запознати с някоя друга процедура за този проблем?
Със същата цел ми беше поставен и лицето вече не изглежда така кръгло, но за сметка на това е по-грубо и едро. Преди това си слагах само 0.5 в скулите и ботокс в масетрите и съм имала по-красиви резултати. Но се подведох по мнението на друг лекар, а не досегашният ми. Лошото е, че там се използват плътни филъри,които стоят по две години, а не искам да разграждам заради непредвидимия резултат след това.

# 526
  • Пловдив
А последно кога слаг радиес, чудя се колко издържа, и имам спомени че и темпоралба зона беша правила при нея , там колко ти издържа, щото на мен Валянова ми предложи някакъв RHA май беше филър, който не го бях чувала. Иначе и на мен ми хареса тя, не знам още как работи, но я усетих положително.

Да, предишният път правих и темпорална зона, там се работи с ХК. Доволна съм, имах хлътване, което се заличи, и лицето не изглежда толкова изпито.

# 527
Здравейте! Планувам да правя jawline. Според вас какъв филър е най - добре да се постави. В дермаакт Saypha, имат на промоция.Мнение за тях, както и за Juvederm, Restylane?
Здравей. Моят опит е негативен с тази процедура. Имам Жуведерм сложен и смея да твърдя,че излъчването ми стана по-грубо и лицето по-едро. Не ти препоръчвам.
Мда, Жуведерм Волюкс се разлива. Аз също не съм доволна, чаках да се разгради и не мисля да подновявам. Освен ако няма някакви изявени несиметрии или увисване, което да се компенсира, смятам процедурата за излишна.

# 528
  • в 1001-та нощ
... Лицето ми е кръгло с леки бузи и предполагах, че би се получило с по-добра форма. Просто комплекс са ми бузите, и по-слаба съм била, но все си ги имам. Не разбирам много, ако сте запознати с някоя друга процедура за този проблем?

Радиочестота

# 529
... Лицето ми е кръгло с леки бузи и предполагах, че би се получило с по-добра форма. Просто комплекс са ми бузите, и по-слаба съм била, но все си ги имам. Не разбирам много, ако сте запознати с някоя друга процедура за този проблем?

Радиочестота

Може ли малко повече информация?

# 530
  • в 1001-та нощ
Процедурите с радио честота контролирано нагряват тъканите до около 41 - 43 градуса - според прага на поносимост. По-старите апарати (Ексилис) работят с монополярна радио честота - с накрайник и се поставя електрод на тялото. По-новите са с биполярна или монополярна радиочестота (не се ползва електрод).

На лицето се поставя контактен гел и накрайникът се движи, като постепенно затопля кожата. Температурата следва да се поддържа изв. време. Това "стапя" мазнините, а също и стимулира фибробластите да произвеждат колаген. Въпреки, че процедурите с радио честота се рекламират - като лифтинг процедури, заличаващи бръчките - това според мен е малко пресилено. Формират се нереалистични очаквания, и жени с реална нужда от по-сериозен лифтинг или бръчки си дават парите и после са разочаровани.

Аз съм правила радио честота на лице и тяло с 3 апарата - Ексилис, Венус Легаси и BODYfx. Венус легаси е най-приятна за мен, за тяло при мен е и най-ефективна. На лицето най-голямо стапяне имах от BODYfx. Но съм ги правила по различно време и това има значение. Състоянието на лицето ми е било различно.

За стапяне на лице - бих препоръчала BODYfx и внимавай около очите - ако не е нужно там - не прави. Също около устни и т.н. С венуса не съм имала проблеми, с него и не се работи около очите. Работи се, но без радио честота - включват се само магнитните полета.

Можеш да пробваш и двата апарата.

# 531
Някой премахвал ли е спукани капиляри по бедрата с Лазер? Имам ги от 2 години, не са се появявали нови.Четох, че има добър Лазер в Хил Клиник. Ще се радвам на всякакви препоръки.

# 532
Знаете ли къде работят с апарат BODYfx, аз цяля именно това “стопявне” на двойна брадичка и бузи.

# 533
Процедурите с радио честота контролирано нагряват тъканите до около 41 - 43 градуса - според прага на поносимост. По-старите апарати (Ексилис) работят с монополярна радио честота - с накрайник и се поставя електрод на тялото. По-новите са с биполярна или монополярна радиочестота (не се ползва електрод).

На лицето се поставя контактен гел и накрайникът се движи, като постепенно затопля кожата. Температурата следва да се поддържа изв. време. Това "стапя" мазнините, а също и стимулира фибробластите да произвеждат колаген. Въпреки, че процедурите с радио честота се рекламират - като лифтинг процедури, заличаващи бръчките - това според мен е малко пресилено. Формират се нереалистични очаквания, и жени с реална нужда от по-сериозен лифтинг или бръчки си дават парите и после са разочаровани.

Аз съм правила радио честота на лице и тяло с 3 апарата - Ексилис, Венус Легаси и BODYfx. Венус легаси е най-приятна за мен, за тяло при мен е и най-ефективна. На лицето най-голямо стапяне имах от BODYfx. Но съм ги правила по различно време и това има значение. Състоянието на лицето ми е било различно.

За стапяне на лице - бих препоръчала BODYfx и внимавай около очите - ако не е нужно там - не прави. Също около устни и т.н. С венуса не съм имала проблеми, с него и не се работи около очите. Работи се, но без радио честота - включват се само магнитните полета.

Можеш да пробваш и двата апарата.

Колко процедури са необходими и къде ги прави? Цени горе-долу?

# 534
  • в 1001-та нощ
Аз ходих в Скинлайн, но апаратът го има и на други места. Мисля, че и в Персона съм го виждала - преди години като съм ходила. Може да се разтърсите в нета - ще излезе и на други места.

При мен радио честотата действа, дава слим ефект и на тялото и то бързо. Аз съм и с доста тънка кожа. Проблемът е, че ефектът е временен, не е "завинаги", тъй като мастната тъкан остава, не се унищожава и след време пак може да се "напълни". Хубавото на процедурата е, че ако се прави на лице, за да се постигне ефект, а после се прави поддръжка - това работи и в посока формиране на колаген. Но при мен за лице е неприложима, защото нямам излишни обеми.

Отн. брой процедури - най-добре си изберете студио и се консултирайте за Вашето лице какво препоръчват. При мен от 1 процедура има ефект, ама не при всеки ще е така и вероятно ще е "пакет".

# 535
Много се интересувам за апарата BodyFx, но за зона корем дали ще има ефект......
Във Варна го има на няколко места и се чудя дали ще се повлияе тази зона...Как мислите?

# 536
  • в 1001-та нощ
Ако си пробвала радио честота и ти действа - трябва да се повлияе. При мен Венуса дава по-видим слим ефект на тяло, а е и по-приятна процедура. Но си е до организъм, вероятно.

# 537
Някой премахвал ли е спукани капиляри по бедрата с Лазер? Имам ги от 2 години, не са се появявали нови.Четох, че има добър Лазер в Хил Клиник. Ще се радвам на всякакви препоръки.

Всяка година си махам спукани капиляри, обаче на лицето. Махат се или поне намаляват, после пак се появяват…
Последният път питах точно за бедрата, защото майка ми има и докторката ми каза, че за там не препоръчва - много бързо се възстановяват и просто няма смисъл.

# 538
Alena, бихте ли препоръчали радио честота за долен контур? Имам леко отпускане. Лицето ми е много слабо и не мога да си позволя да губя мазнини. Дори обмислям филъри под очите и скулите.

Дотука ми предложиха Ultherapy, но чета противоречиви мнения по чужди форуми.

Предложиха ми и конци, но много хора се оплакват от dimpling а и резултатът трае около 6 месеца. Не знам дали си струва неудобството и риска от инфекции. Не мога да си позволя дълъг период на възстановяване.

Имам консултация с още един специалист искам да отида информирана. 

# 539
  • при Arctic Monkeys
Моята дерматоложка току що ми каза, че филърите са несъвестими с Модерна. Защо така?

Общи условия

Активация на акаунт