Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 40

• 72 275
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря, надямам се да се получи. Значи засега май едно разбарах, че ще се спирам на мек филър, Juvaderm най-вероятно, като мисля да  започна предпазливо само с 0.5 или 0.6 мл както са в разфасовка, пък ще видя после какъв как ще е, колко ще остане и дали ще слагам още. И тук ми изниква друг въпрос като заговорихме за меки филъри сега се сетих нещо-след като е мек има ли по-голяма вероятност да се разлее над горната устна и да развали контура, от това най-много ме е страх. Има ли някаква връзка между това мигриране и твърдостта на филъра?

Всичко зависи от опитната ръка на инжектора. Веднага казвам.
1 ми кошмарен път ми сложиха някакъв швейцарски филър, ( дано е хилаурон, а не нещо с примеси😂) . Разграждах го три пъти.
После са ми слагали Restylane, 1 път Принцес и най-доволна съм била от Juvederm, трета година не са мръднали - пухкави, меки, равни.
Дали ще имате разлят контур зависи основно от лекаря и количеството, което слагате.
Моят съвет е да сложите макс 1 мл, като не си представяйте, че 1 мл е кой знае какво .
Попринцип аз избягвам да давам акъл колко да ми сложат, с докторката казваме така: “до естетичен, дискретен, краен резултат”
Представете си Ви сложат 0,5 само в горната и не стигне за долната? 😂 Няма да си ходите така предполагам.

Идеята ми е да се настройвате с репликата аз сега ще сложа 0,6 примерно.
Твърдите филъри често водят до топчета, струпване на материал и неравности.

# 631
  • София
Aleksandra M , ами и аз не знам какво количество ще ми е нужно, мога само да предполагам, докато не се уточним с лекаря. Доколкото разбирам при едни хора 1 мл. не е кой знае колко, но при други си изглежда много (зависи от устни,техника..) А и някои търсят  изразен видим ефект, а аз искам максимално естествен резултат, не търся голям обем, много пухкавост и сочност и изобщо кукленски вид, търся само уплътняване на горна устна, защото все я очертавам по-нагоре с молив, за да изглежда по-плътна и не така тънка сравнение с долната (но пак си личи) Затова си казах първо да започна с 0.5 мл.  без да прекалявам, но все пак ако ми кажат,че общо количество 0.5  е малко и че трябва да се сложи и в долната още- добре, ще се съглася , но не искам да прибързвам и да се изхвърлям веднага с 1 мл, защото може и да ми е много, не знам. Ако директно си взема 1 мл и се окаже,че е много и не се наложи да се  ползва всичкия, пък съм си го платила- пак не е добре. Затова предпочитам първо с 0.5 мл да започна и да видя- в случай,че трябва още- тогава още 0.5 мл. на второто ходене примерно.  А Може и при мен да се резорбира до голяма степен  много бързо (и това не го изключвам като варинат) и в такъв случай наистина ще трябва 1 мл, но няма как да го знам отсега..

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 09:48 от LoLo30

# 632
Аз поставих 1мл. на три
пъти(плснирано на два, но гака се случи)
Също със страхове бях, сложиха ми първо 0,6 да се видя.След 2 седмици останалото, защото тези 0,5 не се видяха почти.
Вече година и седем месеца са ми ок.Принцес е филърът.

# 633
Мина вече месец и половина от поставянето на филъра и не ми харесва резултатът. Имам само контур, който от едната страна на горната устна стои като бръчка.
Не е грозно, но не се възприемам.

# 634
  • София
Ще е полезно ако споделите поне клиниката в която сте ходила.

Някой знае ли каква е разликата между стандартния филър за устни и динамичния филър? Все по-често виждам,че се споменава.

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 23:14 от LoLo30

# 635
Добър вечер днес ми сложиха за първи път 1 мл juvederm в устните.Обаче ми излязоха нещо,като малки афти под езика близо до зъбите на някой случвало ли му се е ??? 🤔Да не е от имунната система нещо ?

# 636
  • в 1001-та нощ
Случва се. При някои излизат и херпеси. Вземи си антибактериалната вода за уста на Елудрил (червената) - за гаргара - през 2-3 часа. Също и витамини, които съдържат Б група.

# 637
Случва се. При някои излизат и херпеси. Вземи си антибактериалната вода за уста на Елудрил (червената) - за гаргара - през 2-3 часа. Също и витамини, които съдържат Б група.
Благодаря за отговора ❤👍💯ще взема веднага.Даже си мисля да взема и арника монтана.Четох че помага да не ти е много синьо и подуто

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 05:27 от nelly13

# 638
Мина вече месец и половина от поставянето на филъра и не ми харесва резултатът. Имам само контур, който от едната страна на горната устна стои като бръчка.
Не е грозно, но не се възприемам.

Ще се разгради .Може, ако искаш да пуснеш снимка на устните си. Може пък да не е зле, а само на теб да ти изглежда странно, защото е някаква промяна.

# 639
Да попитам подутината в устните веднага след интервенцията колко продължава, ден, два?

# 640
  • София
А това да излизат херпеси е нормално, но само в началото предполагам? (надявам се) През първия месец или..? Защото се сещам, че наистина съм виждала доста устни с филъри, които да са с херпеси и ранички, напуквания, корички и т. н. Това нали не продължава през цялото време докато има поставен филър и докато не се разгради? Например моите устни поне досега винаги са били гладки, чисти, без корички херпеси и др., но да не би след поставянето на филър това рязко да се промени и то за постоянно? Има ли такава вероятност?

# 641
  • в 1001-та нощ
Да, за непосредствено след интервенцията става въпрос. Рядко се случва, но се случва. Като реакция при стрес.

Моите също са гладки и не се напукват

# 642
Да, за непосредствено след интервенцията става въпрос. Рядко се случва, но се случва. Като реакция при стрес.

Моите също са гладки и не се напукват
А как да се грижа за тях за да не се разгради бързо?? 😀ще пусна по късно и снимка

# 643
  • в 1001-та нощ
Периодично можеш да приемаш дражета ХК, да избягваш горещи процедури и нагряване.

# 644
Като стана дума за херпеси - преди много често ми излизаха. Откакто имам филър и край. Може и да няма връзка, обаче факт в моя случай. Това, разбира се, няма връзка с такива появили се веднага след процедурата поради стрес на зоната.

И въпрос - при хиаулоронидаза някой знае ли дали трябва да се прилага кортекостероид (защото получих такава информация) или друг препарат?

Общи условия

Активация на акаунт