Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 40

• 72 265
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Ето този бях го купила на шега ,но наистина има ефект 😁

# 661
alethea, на 26-27 страница от тази тема съм писала за Dermaclear. Доволна съм от процедурата, подходяща е за мазна кожа и наистина доста добре освежава лицето.

# 662
Здравейте момичета!Искам да попитам тези които са правили Профайло,кога се разгърна целият ефект от процедурата?И трябва ли наистина да се повтори в рамките на месец?

# 663
Здравейте момичета!Искам да попитам тези които са правили Профайло,кога се разгърна целият ефект от процедурата?И трябва ли наистина да се повтори в рамките на месец?
Не помня точно, но сякаш седмица мина, докато усетя ефекта. Не се наемам да казвам кога се е разгърнал "целият ефект", защото профилото се прави като курс, от първата процедура не се виждат чудеса - поне не при мен.

Аз го сложих за дълбока хидратация, т.е. като мезотерапия. Лифтинг ефект нямаше, въпреки че някои дерматолози го рекламират и за лифтиране. Слоред лекарката, която ми го поставя, схемата е 1+1 през 30 дни, последвано от още 1 след 6 месеца през първата година. (втората година 1+1, а след това х1 годишно за поддръжка). Същата схема ми я препоръча и другата дерматоложка, при която ходя от години за филъри, т.е. и двете имат преки наблюдения върху нуждите на моята кожа. На 51 съм, нямам страховито дехидратирано лице, гледам си кожицата, както се казва. За по-млад човек не знам.

# 664
  • Варна
За капиляри по краката съм си правила 2 пъти склеротерапия при съдов хирург. Ефект има и при мен се задържа 3-4 г. Сега пак мисля да ходя. Факт е че се появяват нови и на други места, аз съм предразположена и генно и на работа съм права. Но поне за няколко години си решавам проблема, болезнено е ама няма как, преди не можех да сложа къса пола или панталони бях като пребита, на места толкова бяха сини краката. Склеротерапия есен и зима се прави, за лятото стават супер краката.

# 665

Колко време се задържа ефекта? Наистина ли е толкова видимо, колкото е показано на рекламното клипче?

# 666

Колко време се задържа ефекта? Наистина ли е толкова видимо, колкото е показано на рекламното клипче?
Сайта е изключително съмнителен и не бих поръчала!

# 667
Привет,
През колко време слагате филъри в скули
Последно ноем или декември мн малко сложих и се получи свежест, еластичност
За сега се харесвам, но се изкушавам
Не гоня скули ..
Просто свеж вид Simple Smile
Какво мислите?

# 668
Правя всичко веднъж годишно.Така съм решила.

# 669
Peypy, колко мл. сложихте, за да се получи само ефект на по-свежо лице, без скули и обеми? При кой лекар?

# 670
  • в 1001-та нощ
Привет,
През колко време слагате филъри в скули
Последно ноем или декември мн малко сложих и се получи свежест, еластичност
За сега се харесвам, но се изкушавам
Не гоня скули ..
Просто свеж вид Simple Smile
Какво мислите?

Аз съм правила 2 пъти през няколко години и все още няма нужда. При мен е в средната част от лицето. Аз скули имам благодареие на гена и нямам нужда от още. Но под тях хлътва и се отпуска, като отпусната мембрана. В тази зона съм правила точков лифтинг и Радиес. Не е нужно да се подновява всяка година. Ако се нуждаеш от освежаване - може би е време от добра мезотеапия.

# 671
Аз съм във Варна и не знам къде да отида.

Аз съм махала капиляри на лицето при д-р Пенев, преди много, много години 😊
Доволна съм, една процедура направих, не са се появявали отново

# 672
Мари Голд, в едната 0.8 мл, другата 0.4 мл
По плътно и свежо, хареса ми с филър Теосиал 4

Алена, правих преди седмица
Много синини и ми сехструва, ча са по вече витамини и мн малко хилуронова киселина, даже не такава , като филъра
На челото не ми сложиха
Много кървяло, верно ли е това
Обаче само 1 път правих , може би 4 пъти, но не виждам ефект

# 673
  • в 1001-та нощ
Поразпитай другия път. Има готини, хубави мезотерапии с ХК. Аз винаги правя по 3 мл еднократно.

# 674
Някой да има впечатления за Скинмед-Пловдив, д-р Снежана Кехайова? Конкретно за поставяне на филъри при тях търся имформация.

Общи условия

Активация на акаунт