Весели ритничета от ОКТОМВРИйските мъничета! - Тема 8

• 33 768
  • 773
  •   1
Отговори
# 180
  • омъжена
И аз съм си на частно заради доктора познава го свекърва ми и е добър. Ходих до била и си купих фибри бях навън с малката и като ми се зави свят прибледня ми тръгнах да припадам. От жегата ли незнам много ми пада кръвното вие как сте? И пих вода. Но ще си нося вече сол в мен.

# 181
И аз съм си на частно заради доктора познава го свекърва ми и е добър. Ходих до била и си купих фибри бях навън с малката и като ми се зави свят прибледня ми тръгнах да припадам. От жегата ли незнам много ми пада кръвното вие как сте? И пих вода. Но ще си нося вече сол в мен.
Същата съм, жегата  ме изморява,  усещам,  че ако не легна на хладно ще припадна.  Как ще изкараме летните месеци не ми се мисли, много ми е жега, пръстите ми се подуват,  корема ми тежи, едвам дишам, а още съм в 21 г.с🤦‍♀️
Вие как сте със съня? Вечер се събуждам в 2-3 и до5-6 сън не ме лови

# 182
Здравейте момичета как сте ? 🥰
Наистина е доста жега и май май ще трябва да се крием на хладно , ние днес с малкия излезнахме за 30-40мин и се свърихме и сега легнахме нахладно .
Някоя от вас има ли странно усещане около влагалището немого по - ясно до го опиша ?

# 183
Ние живеем в къща с двор и реших да изляза в градината одеве да поседя и седнах и не издържах и 5 минути.Толкова топло ми стана.

Със съня е много зле положението при мен. Събуждам се между 2-4 пъти през нощта, защото ми се ходи до тоалетна. А като цяло общо взето не мога да спя, през няколко минути се местя -ту наляво - ту надясно . Все местя една възглавница, която слагам под корема.А като знам колко още има и ми става лошо.

Утре съм на преглед и очаквам мъмрене. За 1 месец съм качила около 5-6 кг. Свързвам го със започването на витамините. С първата бременност започнах да качвам от тях и ги спрях, но сега съм решила да си ги пия до края без значение колко ще кача.

# 184
  • au bout du monde
Проблеми със съня нямам, както и предният път. Аз съм си поспалива.

Жегата не ми влияе добре. Мързи ме, уморявам се, хич не ми се разхожда.
Цяла есен и зима бяхме навън с малкиия, няма студ, няма дъжд, всеки ден се разхождахме. Сега изобщо не ми се излиза.Disappointed

# 185
  • Казанлък(Бургас)
Наистина е доста жега и май май ще трябва да се крием на хладно , ние днес с малкия излезнахме за 30-40мин и се свърихме и сега легнахме нахладно .
Някоя от вас има ли странно усещане около влагалището немого по - ясно до го опиша ?
Морят ме жегите и мен. Смятам да бягам ту в планината, ту на море.
И аз имам понякога странно усещане около влагалището - натиск, напрежение. Ще попитам на следващия преглед.
Ние ще се местим в нов дом. Чакаме голямото опаковане. Ще се опитам да хвърлям ненужни и застояли неща (малко си падам Плюшкин). Дано не ми дожалее и не помъкна всичко. Blush

# 186
Мако, как така качваш от витамини? 🤔 Те не са допълнителни калории.... Просто много странно и интересно ми стана 🤷🏼‍♀️

# 187
  • София/Севлиево
Аз също качвам от витамини,детето и то.Имаше 1-2 витамина които се дават на злояди за повишаване на теглото и които ги има в комбинираните...
Жега обичам,ама сега не ми е много ок, особено следобед.Затова сутрин ходя къде ходя,на обяд спя два часа и вечер я карам по-спокойно.
С нощния сън засега съм добре,понякога дори не ставам да пишкам през нощта...

# 188
Мако, как така качваш от витамини? 🤔 Те не са допълнителни калории.... Просто много странно и интересно ми стана 🤷🏼♀
Нямам представа, но съм го забелязала. Приятелка също е бременна, но вече е в 9 месец и тя ми каза че е качила доста след витамините и то изведнъж както при мен, но ме посъветва да не ги спирам , защото след това е спряла да качва толкова рязко.

# 189
  • омъжена
[quote author=Elmazche
Да точно събудя се в 3до 5 . И после в 6 като се ококорва 😄😄 мъж ми днес го събудих чак нещо като ми се догушка и той стана милия за работа по кафе де. Ей сега чак излезнаха в кафето ,че и ,wc то ли е първи приятел. Една приятелка ми каза за това прозрачно течение ако някой го интересува било нормално след 5месец да изтичат подготвителни води и контракцийй.

# 190
Морят ме жегите и мен. Смятам да бягам ту в планината, ту на море.
И аз имам понякога странно усещане около влагалището - натиск, напрежение. Ще попитам на следващия преглед.
Ние ще се местим в нов дом. Чакаме голямото опаковане. Ще се опитам да хвърлям ненужни и застояли неща (малко си падам Плюшкин). Дано не ми дожалее и не помъкна всичко. Blush
И аз съм Плюшкин и все уж хвърлям и после прибирам 😀 за новият дом много е трудно ние преди 2г се преместихме в нона къща и още имам неща който още не съм оправила 😀😀

# 191
Момичета, днес цял ден усещам тъпа болка в дясно , доста високо ,преди като имах камъче в бъбрека така ме болеше ,и слиза към яйчника надолу болката, изпих две но шпа на обяд ,и магнезия ,но си лежа още ,утре трябва да ида да си взема болничния и имаме уговорка с моята лекарка да се видим ,ще й кажа естествено ,но от страх ,приготвих багаж за болницата ,и за домашните дрехи ,да изкарат няколко дни ,ако се наложи ,на някоя случвало ли й се?

# 192
Аз също в момента съм в режим разчистване. Използвах ваденето на летните дрехи, за да сортирам, защото много си пазя нещата и имам дрехи на по 10-15 години. В същото време не съм спряла и да си купувам по нещо новичко и общо взето съм се заринала в неща. Като се справя с тях, ще трябва и книгите да преразгледам, че скоро ще ми трябва отделна стая само за библиотека.

# 193
Гигова така съм цяла седмица почти бях на нефролог до моята аг оказаха се кристали в урината и сега пия вода неоренал...

# 194
  • София
Моят преглед мина много добре. Бяхме с ММ и детето, което много се радваше но и много бърбореше и аз нали съм доста изнервена......
Бебето е в 18 с, 223 гр, момче
И следващия ми преглед е ФМ на 16 юни от 20ч

Общи условия

Активация на акаунт