Весели ритничета от ОКТОМВРИйските мъничета! - Тема 8

• 33 774
  • 773
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро и от мен! За момичетата, на които им предстои ФМ в Пловдив да кажа, че бях на кардиолог и той много горещо ми препоръча д-р Борис Стоилов. Бил специализирал в Англия, имал скъп апарат, с други думи хубав и тн. На доктора децата той бил следил и тн. Работи в Селена и в частен кабинет. Днес ще питам моята док дали да не сменя д-р Апостолова с д-р Стоилов 🙄 А кардиолог е приятел на мъжа ми, така че едва ли ще ме излъже. Предстои ми такъв преглед на 15.06 и имам още малко време да проуча.

# 211
Bubamara, аз ходих при него на БХС и сега на 1 юни ще ми е Феталната пак при него. И на мен ми го препоръча следящия ме доктор.
За витамините аз ще пия фолиева киселина до края на бременността и от началото пия б12 и д3, поради занижени стойности. Моят аг каза, че не е фен на витамините за бременни и на този етап това е достатъчно. В края на тази седмица ще пускам пак кръвни и ще видим. Предстои да включим магнезий и желязо, но той ще ми каже кога.

# 212
  • au bout du monde
Фолиева ще пия до края, че дори и след раждането.
Ще започвам вит Д и калций.

# 213
  • София

Един малко по странен въпрос
100 мг или 500 мг
Проверих но няма 100,значи е 500

# 214
Аз не съм доволна от прехваления Стоилов.
Ходих на още една фетална при него, когато имах притеснение относно нухалната транслуценсия.
Страшно арогантен сърдитко.
След това разбрах и от приятелка, че си е прекъснала пакета за следене при него, заради кофти отношението му.

# 215
Аз не съм доволна от прехваления Стоилов.
Ходих на още една фетална при него, когато имах притеснение относно нухалната транслуценсия.
Страшно арогантен сърдитко.
След това разбрах и от приятелка, че си е прекъснала пакета за следене при него, заради кофти отношението му.
Благодаря за мнението! В дилема съм, но може би ще си остана при Апостолова, за нея до сега лошо мнение не съм чула.

# 216
Момичетата, които пият желязо, може ли да ми препоръчате желязо, което не дразни толкова стмаха. Изписаха ми Феро Фолгамма нео, но се започна едно повръщане, разстройство, ужасни стомашни болки. 😣 Като го спрях всичко се нормализира. Предупредиха ме, че желязото дразни стомаха и ще трябва около седмица да привикне..нооо. Мисля си за спрейчето на Better You.

# 217
Станислава, Магнерота е от 500.🙂

# 218

Един малко по странен въпрос
100 мг или 500 мг
Проверих но няма 100,значи е 500
500мг

# 219
  • София/Севлиево
500 мг е.И аз го почнах по 2,ама се чудя няма ли по-хубав...

# 220
На мен ми предписа СмартХит Феррум пия по 1т. сутрин 30мин. преди хранене.
Нямам никакви неразположения.

Момичетата, които пият желязо, може ли да ми препоръчате желязо, което не дразни толкова стмаха. Изписаха ми Феро Фолгамма нео, но се започна едно повръщане, разстройство, ужасни стомашни болки. 😣 Като го спрях всичко се нормализира. Предупредиха ме, че желязото дразни стомаха и ще трябва около седмица да привикне..нооо. Мисля си за спрейчето на Better You.

# 221
Магнерота е регистриран като лекарство, съответно е преминал много повече изследвания и контролът е много по-голям, отколкото на всички хранителни добавки.
Пълно е с магнезий на всякакви производители, но всичко е хранителни добавки, затова при бременност лекарите предпочитат Магнерота, заради изчистения му състав и контрола 😊

# 222
Аз пия Топ Фолат (метилирана фолиева киселина) още от преди да забременея и ще продължа и след като родя, освен това преди да забременея и по време на първия триместър пих Фемибион 1, сега вече съм на 2 опаковки Фемибион 2 и ще продължа с тях и по време на кърменето. Наддаване на тегло (засилен апетит) не съм отчела до момента.
По темата за желязото-пия Сорбифер Дурулес.
Разбира се, магнезий също си пия Hug

# 223
Не съм пробвал спрей, но с първата бременност имах същите на приятни симптоми, плюс беше и повръщането. Пробвах ампули, таблетки за с учене, ферофолгамата и почти всички видове желязо.Накрая ми вляха две ампули желязо в болница, в 6 месец и от 100,хемоглобина ми се вдигна. Отидох да ражда с хемоглобин 125.Което е супер.
Сега с втората още не е паднал хемоглобина, но ако се наложи ще обсъдя с АГ да ми го пуснат венозно.

# 224
  • София/Севлиево
Аз пия Неофолик мета,останал ми е около половин блистер и доктора каза да я спра.Момичетата,които ще я пиете до край вземате си метилирана, особено ако не знаете дали имате тромбофилия.Със Слави не знаех ,че я имам и до 7 месец пих обикновена.Скоро четох статия за приема на ФК и аутизма и сега се обвинявам,че незнанието ми тогава е довело до това при детето ми.Затова сега я свършвам и край.
И Сорбифер почнах ,но и ампули Тотема си взех и ще ги редувам.Само дето два дни го пия и вече стомахът ми се разхлаби,та ако задържа нивото на хемоглобина може и през ден да го вземам.
Днес гледам бебешки неща,харесах си спално бельо,пеленки, обиколник,одеалца и чувалче.Ще ми се и на живо да ги видя,но май няма такава опция.
Сестра ми вчера ми каза да си харесам нещо от английските сайтове,тя ще ми го купи и прати още сега,че доставките бавно идвали.Мисля помпа и стерилизатор да си избера...

Общи условия

Активация на акаунт