Весели ритничета от ОКТОМВРИйските мъничета! - Тема 8

• 33 696
  • 773
  •   1
Отговори
# 645
Защо да няма местене на термин? 🙄 Моят специално точно два пъти беше изместен.
Както казаха момичетата по-горе - зависи от цикъла. Моят цял живот е бил нередовен, за разлика от половия живот с партньора ми, така че няма как да знам в кой ден е станало. Затова пък има напреднала апаратура 🤗

# 646
  • au bout du monde
Първият път го изместиха с 4 дни напред и до края него си гледаха.
Сега пак го изместиха напред с няколко дни. Честно казано се радвам, иска ми се по-рано да родя.

Предният път родих 2 седмици по-рано.

# 647
mamaAna, стискам палци чакаме хубави новини 🙏
За термина, моят го местят всеки път 😂 В този месец съм била с късна овулация и така и негат да хванат. Върви си +/- една седмица. Ние затова сме се настроили за началото на октомври, пък божа работа.

# 648
Моят беше за 9.10 супер нередовен цикъл ,не знам изобщо кога е била О той ми идваше на 2-3 месеца заради ПКЯ... Сега е за 1 октомври и така е от 4 месеца вече ...
Аз да попитам някоя мама с активно бебче има ли която го носи ниско и като рита имате ли чувството че ще излезне някое краче между вашите крака 😂😂😂😂😂 аз го нося много ниско и имам чувството че ще изскочи хахаха

# 649
Аз имам такова чувство. Grinning Дори мислех да питам на следващия преглед нормално ли е да е все още така ниско. Аз съм почти 20с. обаче много слабо усещам ритничетата, нямам представа каква ми е плацентата, никога не са ми я споменавали, а може и просто да е мързеливо бебче, кой знае Simple Smile . С каката коремът ми беше като в онова видео споделено преди няколко страници, страшни ритници и удари и се нагледахме на всякакви форми, чак на моменти се притеснявахме да не изскочи. Grinning

# 650
Момичета, да ви споделя..уж лекуваме инфекция с АБ и глобули, но пък сега от два дни имам някакво жълто-оранжево течение, по-гъсто на вид, много ми странно..какво ли е пак това, дали е нормално, при положение че съм на лечение..какво мислите вие..
Вече ми омръзна с това течение...

# 651
Интересно ми е това със смяната на термина, все трябва да се определи някакъв, който да не се мести, за да се проследява растежа на бебето.

# 652
Моето бебе от началото всеки път е със 7-8 дена напред, аз имах и по-ранна овулация/засечена/, само на първата ФМ ми казаха по-ранен термин, но АГ-то си смята по първоначалния, на документите също него пише. Иначе си ми каза, че раждането най-вероятно ще е по-рано, но не го сменя термина.

# 653
Здравейте, имали ли сте болки в шийката на матката , не са постоянни. Дали е възможно да е от разширяването на матката ?

# 654
Моята плацента е задна и плода е доста ниско ,не само отдолу ще излезе,ами и ме притеснява да не и през белега от секциото ,хахах, ама имах и мн странен случай връщам се от тоалетна и каката нещо се вълнуваше на висок глас ,и сякаш реагира на това, като ме натисна по пикочния мехур и пуснах ,добре че бях ходила и бяхме вкъщи Blush

# 655
  • омъжена
Момичета, да ви споделя..уж лекуваме инфекция с АБ и глобули, но пък сега от два дни имам някакво жълто-оранжево течение, по-гъсто на вид, много ми странно..какво ли е пак това, дали е нормално, при положение че съм на лечение..какво мислите вие..
Вече ми омръзна с това течение...
и на мен уж лекуват течение с глобули ,а сега прозрачна течност и бяло течение на парцали все едно разбит белтък,но малък.ужасно е в понеделник ще ти кажа на мен какво са ми казали.споко

# 656
Добре момичета,отново след като пътувах мо се вдигна кръвното пих и допегит 138/85 аз понеделник съм при док,но според вас това опасно ли е да търся ли още утре Агто, просто при път ми се вдига...

# 657
Здравейте!
Днес бях на ФМ, бебка е 390 грама и върви с около 5-6 дни напред отново. Не спря да ме рита през целия преглед. Всичко и е наред на принцесата ми. Видяха се прекрасни малки пръстчета на ръцете, ходилца и всичко. 🥰 Влюбена съм в малкото човече от сега ви казвам. ❤
Междудругото бях изумена до къде си беше вирнала крачетата. Ехографа отиваше около ребрата. Толкова ли е пораснала 😳

Никога не са ми местили термин, затова че върви малко напред. За мен това също не е ок. Имам си термин и той се определя от датата на последната М.

В 20+2 съм. Бебка я усещам все по-силно. Не знам колко голямо значение има предната плацента в действителност, ама от сега ме сритва жестоко. 😁

П.С. Само аз ли не си следя кръвното, пулса и т.н?

# 658
Карди, аз също не го следя. Усещам и знам, ако ми падне кръвното, както и ако се вдигне. При мен в повечето случаи пада, особено сега от топлото.

# 659
  • омъжена
Добре момичета,отново след като пътувах мо се вдигна кръвното пих и допегит 138/85 аз понеделник съм при док,но според вас това опасно ли е да търся ли още утре Агто, просто при път ми се вдига...
Да ти кажа може да е от смяната на. Аз също два дена като стана и походя 5мин се вдига 130/75 130/80 и ме боли главата. Днес обаче е ниско . Понякога се случва за 2-3дена,ако не се оправиш и след това време отиди при АГ да ти даде направление за кардиолог

Общи условия

Активация на акаунт