Весели ритничета от ОКТОМВРИйските мъничета! - Тема 8

• 33 706
  • 773
  •   1
Отговори
# 630
Съншайн1992,добре де,ама ти ако си от онзи ден вече с изтичане на води, може би ще започнеш слабо да усещаш бебето една приятелка така и изъекоха и не знаеше инпочти не го усети отиде и се оказа с 2 супени лъжици вода и го извадиха беше в 8 месец сега е живо и здраво,ама ти да не би да ти е супер силно течение,като вода ли е гъсто ли е?
Аз винаги си следв превръзките и бельото и при мен се случва по някоя капка ама не са води не знам все пак имаш две деца и знаеш,че тия неща са опасни... Иди в Шейново да ти направят тест не губи време..

# 631
Е все пак за малко успокоение докато стигнете при лекар, има голяма вероятност от глобулите да е, на мен от утрогестана постоянно ми се случваше.

# 632
Ох милата .....
Иди непременно и за твое успокоение.
Дабре тези лекари бъркат за всичко , и само глобули изписват. Rage  дано да си получила по воднисто течение просто и всичко да си е ок , но за твое успокоение отиди да се видят ,това не е шега ... как така до понеделник ?!?!  Ужас значи

# 633
Съншайн стискам палци всичко да е наред!
Вчера беше моята ФМ потвърди че е момиче преместиха ми термина за 7.10 и най-вероятно 2седмици по-рано ще бъде секциото, ако всичко е наред разбира се. През 22г.с. бебка вече е 470гр за сега е седалищно предлежание и използва пикочния ми мехур за трамплин😄
 Хубав ден и само позитивни мисли пожелавам на всички!💗💗💗

# 634
Благодаря, момичета!
Резултат, надявам се на следващия ден.
Тук, в Ротердам, в университетската болница ще е процедурата.
А изоставането го видя преди месец частната ехографистка, но тук системата е доста различна и ако не бях отишла на своя глава още нямаше да са го хванали. Реално следящата акушерка ме гледа на ехограф последно в 11 седмица.... Като й казах, че съм ходила на частно и, че са го измерили по-назад едва ли не ме убеди, че частната няма лиценз....
Иначе трябва да съм в 19 седмица, а бебо е с размери за 16+3,4.
Хариомче, казаха просто не добра функция, не са изпадали в подробности, а и аз вече бях почти неадекватна....

# 635
mamaAnna, и от мен силно стиснати палци, много вяра и кураж! Flowers Four Leaf Clover

Съншайн, наистина - обърни си внимание. Какво значение има къде какви пари ще ти вземат, след като има проблем за решаване в такава деликатна ситуация?

Елмазче, не знам къде какво качваш, но изглеждаш прекрасно Yellow Heart

# 636
Това изместване на термин ми е много странно. На документите винаги пише първи ден от последния менструален цикъл, според него се изчислява евентулния термин. Бебетата растат с различни темпов
е, някакси ми е нелогично при всяка фм да се сменя термин, никой досега не ми е местил термин. Аз съм с термин 4.10, бебето отговаряше за термин 27.09. Аг не ми сменя термина, ами ако отида на 3та фм и ми кажат термин 1.10, по кой от всички термини ще ми изчислят 45дневния болничен.  Някоя мама беше писала, че някъде са й казали няма такова местене на термин и за мен това е правилното,  освен ако не знаят точната дата на зачеване.
МамаАни кураж и не мисли за най-лошото, може просто да си върви по-слабичко или грешно да са измерили. Има много случаи, в които бебето изостава,  но си се раждат напълно здрави. Стискам палци всичко да е наред!

# 637
Няма местене на термин, терминът е един и според него е 45-дневния. Бебетата растат с различни темпове, един път едно мерят, друг път друго. Ако се налага планово секцио се съобразяват с причината, термина според последния цикъл и големината на бебето. Просто апаратите си изчисляват термин.

# 638
Благодаря, момичета!
Резултат, надявам се на следващия ден.
Тук, в Ротердам, в университетската болница ще е процедурата.
А изоставането го видя преди месец частната ехографистка, но тук системата е доста различна и ако не бях отишла на своя глава още нямаше да са го хванали. Реално следящата акушерка ме гледа на ехограф последно в 11 седмица.... Като й казах, че съм ходила на частно и, че са го измерили по-назад едва ли не ме убеди, че частната няма лиценз....
Иначе трябва да съм в 19 седмица, а бебо е с размери за 16+3,4.
Хариомче, казаха просто не добра функция, не са изпадали в подробности, а и аз вече бях почти неадекватна....

Не знам до колко ще те успокои това, но изоставането при моята дъщеря никой не го видя и все пак детето се роди живо и здраво, ако може да се каже така! 12 дни преди термин, 1500гр но без аномалии, диагнози или отклонения в развитието. Причината е била в лошия кръвоток

# 639
  • омъжена
Съншайн стискам палци всичко да е наред!
Вчера беше моята ФМ потвърди че е момиче преместиха ми термина за 7.10 и най-вероятно 2седмици по-рано ще бъде секциото, ако всичко е наред разбира се. През 22г.с. бебка вече е 470гр за сега е седалищно предлежание и използва пикочния ми мехур за трамплин😄
 Хубав ден и само позитивни мисли пожелавам на всички!💗💗💗
Супер честито. 💖Моя термин е на 6.10май ден ден преди теб май няма да се дочака до дотогава и също сигурно ще съм секцио. Тя и свекърва ми е лекът чухме се каза,че е опасно. Да лежа повече и нищо да не вдигам и да не работя вкъщи. Еми ще ви кажа после какво е положението . Благодаря ви за подкрепата и съветите.

# 640
Момичета,случвало ли ви се е да чувствате бебето рядко ? Днес от сутринта е едва,едва и много кратко. Ядох шоколад и пих кола, имаше леко раздвижване. Нещо съм се филмирала Confused На 10-ти  имам час за преглед,но и ако утре е така звъня за понеделник. Чакам си посявката на урина в сряда да видим ще покаже ли какви бяха тези нитрити.

# 641
Спокойно, то не може все да рита като лудо. Нали и то е човек, спи му се. На нас как в някои дни само ни се лежи, в други сме супер енергични.
Моето бебе понякога много рита, в други дни по-рядко го усещам и не зависи какво съм яла и пила.
С предната ми бременност следобед на работа така ми се приспиваше, а бебето в този момент така риташе. Правех си кафе и се ободрявах, а то заспиваше, нещо му действаше наобратно Grinning

# 642
И аз съм така в момента. Предишните дни имаше много движения през целия ден и от вчера нищо.По принцип съм с предна плацента и така или иначе не го усещам много силно, но определено от вчера не е същото.Преди това също имах дни с доста движения и после затишие от 2-3 дни.

# 643
Ако си с редовен цикъл и ще се ражда нормално  да всичко е по ПРМ, Но не при всеки всичко върви по учебник ... аз нямам редовна менструация, съответно датата на овулацията не се знае, (бебка не беше планувана)сега  вече по размери се уточнява кога да бъде датата на секциото. А с голямата разлика която е между размерите на бебка и ПРМ може да е фатално изваждане на не зряло бебе. Разликата е 3 седмици+

# 644
Да, тези сметки са за редовен цикъл.Аз цял живот съм нямала такъв.Декември имах доказана овулация на ехограф на 70 ти ден от цикъла.Не знам как го смятат в такъв случай, но категорично няма как да е по дата на последна менструация, защото ще е абсурдно 😂
Единствената причина да знам с точност дати  при мен е, че просто целия процес ми е минал под наблюдение на лекар и с прием на лекарства.И затова знам и точна дата на овулацията и зачеването.

Общи условия

Активация на акаунт