Весели ритничета от ОКТОМВРИйските мъничета! - Тема 8

• 33 717
  • 773
  •   1
Отговори
# 615
О, аз на дупе доста съм наедряла.Даже дъщеря ми се шегува с мен, че приличам на  Ким Кардашиян 😂😂😂

# 616
  • Bарна, морето, сините вълни

Един тумбак от мен. Днес влизам в 23г.с. Бях на ЖК, точно 7кг. съм качила до момента.
Моят таз по време на първата бременност също ме наболяваше, засега все още не съм усетила болка. Но след време си възвърнах размерите, дори бях по-слаба отпреди и дънките, които преди ми бяха точно, започнаха да падат.

# 617
Някоя от вас дами , знае ли колко трябва да е стойността на витамин б7 ? Simple Smile

# 618
Здравейте, влизам в 21г.с., знаете ли дали се полагат кръвни изследвания по ЗК?  Всеки месец си пускам сама, защото съм с тромбофилия, но сега се чудя дали се полагат пак от ЖК в 5ти месец. Не помня как беше с първата бременност. Simple Smile

# 619
Здравейте, влизам в 21г.с., знаете ли дали се полагат кръвни изследвания по ЗК?  Всеки месец си пускам сама, защото съм с тромбофилия, но сега се чудя дали се полагат пак от ЖК в 5ти месец. Не помня как беше с първата бременност. Simple Smile

Да, би трябвало. Аз съм в 5-ти месец и ми пуснаха по каса. Искай си.

# 620
Момичета, имам нужда от стиснати палци. Понеделник съм на амниоцентеза - бебо е с 2-3 седмици назад... Плацентата не функционирала правилно... Дано овладеем ситуацията 🤞🤞🤞

# 621
Дано всичко да бъде наред! След колко време трябва да излезе резултата?
Чакаме ъпдейт!

# 622
Момичета, записвам се с мома ❤ . 20+2  дни. Супер много се радвам. Вече имам една дъщеричка и живот и здраве и втора. Пухкав финал на всички.

# 623
МамаАнна, много стиснати палци,ама видяхте ли кръвотока? Да не би там да е проблема? В коя седмица си?

# 624
Килограмите спрях да ги следя,  вече качвам от въздуха, имам си всичко гъз, бедра, ръце, бузи,корем...😁 22г.с и 5дни

# 625
Имаш толкова красиво излъчване, че кг в излишък не правят впечатление!
Килограмите спрях да ги следя,  вече качвам от въздуха, имам си всичко гъз, бедра, ръце, бузи,корем...😁 22г.с и 5дни

# 626
Момичета, имам нужда от стиснати палци. Понеделник съм на амниоцентеза - бебо е с 2-3 седмици назад... Плацентата не функционирала правилно... Дано овладеем ситуацията 🤞🤞🤞
Стискаме силно!
Това изоставане така изведнъж ли стана ...не го ли хванаха по-рано. 🥺
Всички сме с теб

# 627
  • омъжена
Съншайн , а беше ли на лекар все пак?
Честно да си кажа това ми звучи страшничко , от сестра ми ( която както съм споменавала е акушерка) знам че е сериозно нещо .
За мен питаш предполагам 😢вчера тамън се зарадвах и към обяд пак се почна. Ами звъннах на АГ и той каза,че в понеделник щял да ме види,аз обаче до понеделник ще умра от притеснение. Нали си слагам и възглавница ей сега се събуждам има малко влажно. сънувах кошмар. А майка ми каза ,че едно време тя с не била ходила на генеколог до 7мес.Сега това естествено не е възможно и аз не го одобрявам. Но се замислям стана точно след като тази лекарка си пъхна ръката да види дали съм имала разкритие от течението ставало понякога или от глобулите, който ми изписа lomexin. Незнам просто. Тук в спешното се карат,как си отишъл ,а не си звъннал на генеколог първо. В София ако не ме приемат взимат пари и covid test, който по добре да си купя май теста от аптеката и аз незнам вече какво да правя.

# 628
mamaAnna, стискам палци всичко да е наред. Къде ще я правиш? Кой те следи? Както са те питали вече - как е кръвотокът?

Елмазче, прекрасна си! И аз съм с теб по кг, но изобщо не изглеждам толкова свежо Grinning

Някой май беше питал за кардиолог за себе си. По препоръка от доктор Маринов отидох при д-р Кавкова, която също преглежда в Надежда. Много съм доволна. Подробен преглед и професионализъм.

В София ако не ме приемат взимат пари и covid test, който по добре да си купя май теста от аптеката и аз незнам вече какво да правя.

Иди в Шейново на спешен кабинет. Там не ми взеха нищо за тест и преглед.
Доста е рано да те гледат за разкритие :/

# 629
  • омъжена
mamaAnna, стискам палци всичко да е наред. Къде ще я правиш? Кой те следи? Както са те питали вече - как е кръвотокът?

Елмазче, прекрасна си! И аз съм с теб по кг, но изобщо не изглеждам толкова свежо Grinning

Някой май беше питал за кардиолог за себе си. По препоръка от доктор Маринов отидох при д-р Кавкова, която също преглежда в Надежда. Много съм доволна. Подробен преглед и професионализъм.

В София ако не ме приемат взимат пари и covid test, който по добре да си купя май теста от аптеката и аз незнам вече какво да правя.

Иди в Шейново на спешен кабинет. Там не ми взеха нищо за тест и преглед.
Доста е рано да те гледат за разкритие :/
И за там мислех. Шейново е добра болница. Била съм там. Добре благодаря за съвета. Днес една приятелка ще идва да ми носи дрешки от нейното момченце за бебето. И направо да ме откара така и така е към София.

Общи условия

Активация на акаунт