Весели ритничета от ОКТОМВРИйските мъничета! - Тема 8

• 33 727
  • 773
  •   1
Отговори
# 600
  • омъжена
    Цитат на:  това ли е теста amnishure test. ще отида да си го купя до аптеката. [img width=600 height=584
    //cdn.bg-mamma.com/2WzD/BJiwW.png[/img] Те само на видео зона ме гледат. Казва- води си има, тоновете пуска да чуем и това е.Вчера четох в интернет ,че се образуват инфекции при изтичане. Аз постоянно получавам някакви течения и неразположения. Ако трябва ще отида до София за такъв тест

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 08:58 от sunshine1992

# 601
    Здравейте дами, понеже четох, че някои имате проблем с ходенето до тоалетна, аз си взех фибри и слагам всеки ден след закуска една лъжичка в една чаша сок и я изпивам. Не знам дали е от фибрите , но сега ходя всяка сутрин без проблем. Може да говорите с вашето АГ , аз съм чувала, че по принцип по време на бременност това е доста честно срещано явление. Simple Smile

# 602
    И моите левкоцити са завишени малко. Личната и следящия АГ не обърнаха внимание, нормално било.

# 603
    Sunshine1992, да ти разкажа за моя опит. С предната ми бременност в 25г.с бях на море и там ми се случи същото, каквото на теб. Бях до тоалетна по малка нужда, излизам и след 2 мин се намокрих и то доста обилно. Тогава нямах течение, изключих и напикаване, защото тъкмо бях ходила до тоалетна. И веднага си помислих, че са водите и раждам, а и от дни имах контракции. Обадих се на моя лекар, разказах му какво се е случило и, че съм близко до Бургас и да ме насочи къде да отида на преглед. Отидох в една частна болница (уникална като Спа хотел). Прегледаха ме за разкрите - нямах, а водите ги гледаха на видеозон и всичко беше наред. След няколко дни като се прибрах отидой и при моя лекар, той направи същия преглед. И от тогава си започна това мое изпускане всекидневно до края. Родих в 40г.с без липса на околоплодни води. Надявам се да се изпукойш малко до прегледа. Не знам за какви други тестове става въпрос. Но на мен двама лекари с доплер ме прегледаха и заключиха, че няма липса на води.

# 604
    Аз да ви кажа за тези тестове, защото вече щях да бъда,слагаш превръзка поне за 2-3 часа и отиваш накапват нещо си на превръзката прилича на йод ама не е и ако не се оцветят в зелено,значи не са води

# 605
    • омъжена
    [quote author=Hariom1 link=topic=1336643.msg42944710#msg42944710 date благодаря на ladymagic. Определено ме успокой,усещам го да рита мъника и това също. Днес само капчици текат отвреме навреме. Хариомче и на мен ми правиха такъв тест като бях в болницата с контракции.  Едно кафяво е такова точно като йод. И аз вкъщи вчера пробвах с йод но май не е както казваш ти. Аз сготвих. И си лежа.ще поспя малко и ще се разтупа навън с малката сигурно наблизо някъде. Хубав ден и усмивки на всички

# 606
    Съншайн , а беше ли на лекар все пак?
    Честно да си кажа това ми звучи страшничко , от сестра ми ( която както съм споменавала е акушерка) знам че е сериозно нещо .

# 607
    Здравейте😊
    Да се отчета, днес мина и моята втора ФМ. Всичко е наред с бебка, 459 грама 😊 видяхме я и на 4Д, вече прилича на човече 😂 Още си върви със седмица напред.
    Вчера ви казах, че ще пускам и кръвни сутринта,захарта е добре, но хемоглобина ми е паднал още/сега е 106/ и ТСХ ми се е покачило пак, въпреки хормона. 🙄 Гинекологът ми изписа желязо, записах час за ендокриноложката да видя какво ще каже за ТСХ-то. На ФМ казаха, че бебка вече си има щитовидна жлеза и всички органи са оформени, така че малко се успокоих.

# 608
    • до най-прекрасния мъж
    Чери, връщам се от лекар. Каза, че изследванията ми са супер и няма изобщо от какво да се безпокоя. Левкоцити до 20 били абсолютно нормални. Следите от белтък и кетони в урината също. Каза, че за бременна жена, са ми направо идеални. Споделих, че съм свалила 8-9 кг за 2 месеца, каза че това е супер и не пречи на беб.

# 609
    Здравейте, мен от няколко дни ме боли кръста и таза и някак си отдолу/вътре и имам чувството че се разширявам настрани, дори визуално го усещам. Дано скоро спре това, ще трябва да почна да се движа повече, че в работата много се заседявам.

# 610
    И аз да се разпиша днес, да се включа и аз с някакво слузесто течение, което преди това беше жълтеникаво..малко се наплаших защото така изведъж се изхлузи..
    На какво ли може да се дължи, много ми е странно, че и четох че можело околоплодни води та не знам си какво..
    Може пък и да е от инфекцията която лекувам
    Ох вече ми писна с тези зацапвания и течение.

# 611
    Здравейте, мен от няколко дни ме боли кръста и таза и някак си отдолу/вътре и имам чувството че се разширявам настрани, дори визуално го усещам. Дано скоро спре това, ще трябва да почна да се движа повече, че в работата много се заседявам.
    Да се разширяваш на страни е напълно естествено, таза с еотвара, за да има място за бебето, моя много се разшири, после уж се свива, но никога както е бил преди Simple Smile, майка ми ми е разказвала, че чак е чувала как и пукат костите, като са се разширявали 😂😂😂

# 612
    • Казанлък(Бургас)
    Да се разширяваш на страни е напълно естествено, таза с еотвара, за да има място за бебето, моя много се разшири, после уж се свива, но никога както е бил преди Simple Smile, майка ми ми е разказвала, че чак е чувала как и пукат костите, като са се разширявали 😂😂😂
    Grinning И аз първата бременност усещах как ми се разширява таза. Но с трета бременност вече нищо не усещам. Grinning Явно машината се е смазала и се разширява и свива за норматив. JoyJoyJoy

# 613
    Здравейте и от мен!
    И на мен ми излязоха днес изследванията. Хемоглобинът ми е 104 и вече ще се наложи да пия нещо, но така или иначе вече го коментирахме с АГ.  Всичко друго изглежда ок.

МБ така и не са ми взимали. На следващия преглед директно ще си поискам. Нямам оплаквания, но все пак.

Утре съм на ФМ и вече тръпна. 😍

Аз така или иначе съм със широк ханш, някак не усещам разлика за момента. Ама кг си вървят 🤷🏻♀ Каквото-такова, примирила съм се. Ще отслабвам после. Не се плаша чак толкова.

# 614
    Бе и аз съм като кобила в задницата и се надявах да раста само на корем, поне от части се успокоих, че после ще се посвия.

Общи условия

Активация на акаунт