Весели ритничета от ОКТОМВРИйските мъничета! - Тема 8

• 34 039
  • 773
  •   1
Отговори
# 510
Аз перях до преди година дрехите на малкия с бебешки Персил, не съм експериментирала тогава с други, но сега отново ще следя мнения, че все пак има “пресни” мами, които са по запознати с нови и добри неща.
Относно движенията моето също е доста активно, особено легна ли по гръб и верно ми е минавало през ума дали може да изпитва някакъв дискомфорт, че да се мята така ☺
Онзи ден в една група във фейса (май в мама мрън беше) имаше споделен клип как на някой жени им се движат коремите все едно ще излезе бебето...Направо се стресирах какво може да бъде. Баткото ми е бил активен, но чак някакви фрапантни местения на корема не ми е правил, показваше се една топка- прибирах си я с ръчичка и беше супер сладко...

# 511
Аз бебешките само с Persil sensitive ги пера. Когато детето ми стана на три месеца се появи атопичен дерматит и кожната лекарка каза само този да ползваме.
Имахме Тео бебе в началото, толкова е миризлив... въобще не става, а и съставът му вероятно не е най-добрият.

# 512
  • София
Аз перях до преди година дрехите на малкия с бебешки Персил, не съм експериментирала тогава с други, но сега отново ще следя мнения, че все пак има “пресни” мами, които са по запознати с нови и добри неща.
Относно движенията моето също е доста активно, особено легна ли по гръб и верно ми е минавало през ума дали може да изпитва някакъв дискомфорт, че да се мята така ☺
Онзи ден в една група във фейса (май в мама мрън беше) имаше споделен клип как на някой жени им се движат коремите все едно ще излезе бебето...Направо се стресирах какво може да бъде. Баткото ми е бил активен, но чак някакви фрапантни местения на корема не ми е правил, показваше се една топка- прибирах си я с ръчичка и беше супер сладко...
Би ли дала линк на групата и да кажеш от коя дата е клипчето, ще е интересно и ние да го видим

# 513
Би ли дала линк на групата и да кажеш от коя дата е клипчето, ще е интересно и ние да го видим
Сега тръгнах да го търся, но май не е било в цитираната горе група....някоя друга ще е била пак така голяма група, защото много жени коментираха. Ако някой е попаднал също на клипа може да сподели.
Едит: намерих го нз как да споделя линк затова така го пускам

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 10:26 от skorpionche

# 514
Мен лично ще ме притесни ако не мърда, така, че спокойно. Бебетата са индивидуални като нас самите,  някои са по-активни, други не чак толкова.  Да ви кажа честно,  преди 13год изобщо не съм се замисляла за тези неща, изкарах си спокойна бременност.  Сега правя по същия начин, не се вживявам,  защото ако го правя до раждането сигурно ще получа някой инфаркт или инсулт.  Трябва да бъдем по-спокойни и да се наслаждаваме на това, че в нас расте малко човече. Всяка бременност има известни неразположения и какво от това, всичко си заслужава.  Аз например вечер не мога да спя, трудно се въртя, тежко ми е, от жегата се подувам. И въпреки това се радвам на малкото човече когато ме събужда с ритници,  когато вечер си лягам, това са неща, които след 3м вече няма да ги има. Затова нека се наслаждаваме,  малко остана🙂
И сега искам да ви почерпя виртуално по случай рождения ден на малкия ми син, кога минаха 11год, сякаш беше вчера

# 515
Честит рожден ден на малкия,да е жив и здрав и много щастлив,много да радва мама и тати Heart

# 516
Честит рожден ден на малкия господин много да ви радва и много да го слушате 🥰😀❤
Относно праха за пране ние ползваме гръцки Skip много съм довлна аз съм чувствителна от къп прах , сапуни и т.н и Благо като се роди пробвахме с Skip и на него му е добре и пере страхотно . Взимаме го от Гърция намерихме го на 2-3 места в Пловдив но цената му е двойна тук , а родителите ми и те го ползват и като ходят взимат по 15-20 опаковки .

# 517
Честит Рожден Ден на детето. Нека му е сладък живота като тези бонбони. 😊 Elmazche много ми допада начина ти на мислене и когато пишеш винаги ми действа някак релаксиращо и ме отърсва от излишното вманиачаване! 🥰

# 518
Честит рожден ден на малкия мъж, да расте здрав, щастлив и обичан🤗

Аз също все още нищо не усещам, с предна плацента съм, 19г.с. Нямам търпение. И при мен на прегледите е супер активна бебка, много ми е странно как нищичко не усещам, а тя танцува в корема ми😂
Последните дни не мога да спа вечер, не защото не ми се спи, а постоянно ставам до тоалетна..
Много е неприятно, будя се често, сутрин ми е криво и съм недоспала. Не пия много течности,
всички ми повтарят,че трябва да пия повече вода, тогава вече ще спа в тоалетната. 🤷‍♀️

# 519
Честит рожден ден на малкото момче, да ви е много здрав и щастлив! 🍀

Днес ми излезнаха резултатите от урината и съм направо в шок , 240 бактерии... , не знам какво се случва. Нямам никакво парене или сърбеж . Sad

# 520
Да е живо и здраво момченцето на Елмазче 🍀
Аз пак с моите драми да се оплача😂
Излизат ми подути пъпчици отстрани около зърната на гърдите.Периодично излизат и се скриват.Всичко чудесно гледах да не им обръщам много внимание, но от два дни те адски почнаха да ме сърбят😱Рових се в нета, че няма да звъня за това на доктора, пише че на някой жени им се появявали по време на бременност, но не трябва да има сърбежи и болки, а моите си сърбят.Подозирам, че вчера сама се довърших, защото имах глупостта да ходя цял ден със спортен сутиен вкъщи и са се раздразнили още повече от него 🙄Сега си лежа само по памучна тениска, ще спра да ги мажа и с крема против стрии и се надявам по някакво чудо да се оправят сами, защото иначе ще трябва да тичам на доктор, че смешно не смешно не се трае😁
И почвам от днес да гледам образователните клипчета за гледане не бебета с тефтер в ръка и да си водя записки, че забравям какво трябва да помня😂Ако срещна нещо много интересно за гледане ще го метна и тук да бъде в помощ на мамите, които чакат първо детенце.🥰

# 521
https://www.obekti.bg/chovek/nerodenoto-bebe-znae-dali-e-zhelano … ori-mozhe-da-uchi
Аз пък попаднах на тази интересна статия и реших да я споделя с вас. Към края има писано за ролята на положителното мислене и мисля, че е добре обяснено.

Елмазче, да ти е жив и здрав баткото! Много радости, весели игри и успехи да има Heart

# 522
Дими,ама нали ти беше с някаква инфекция ако не се лъжа,която лекуваш с антибиотик? Може би са от нея а кръвните левкоцити как са ти ? Црп и суе как са ти?

# 523
Елмазче, да ти е живо и здраво детето и да го слушате.
Аз при първата бременност ходех на училища за бременни и това много ми помогна. Сега същите са онлайн. Може да прегледате това на Елена Василева Ма-ма. Да е жива и здрава тази жена, заради нея кърмих успешно и не се предадох дори в началото когато се налагане да се цеда. Ася Демирева също има доста интересни семинари за кърмене и гледане на дете в началото. Дано не се приеме за реклама, но тези училища са доста полезни.

# 524
Дими,ама нали ти беше с някаква инфекция ако не се лъжа,която лекуваш с антибиотик? Може би са от нея а кръвните левкоцити как са ти ? Црп и суе как са ти?
Здравей, да лекувах уреплазма парвум , левкоцитите на кръвните са ми в норма. ЦРП-то ми е 1,94 , от 1-3 mg/L се води умерено повишен риск..., с СУЕ не съм изследвала

Общи условия

Активация на акаунт