Августинчета 2020г. ....тема 11....

• 25 129
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Слагах и една много сладка шапчица за лятото. После забелязах, че и е много топло с нея и косичката и се поти. Сега гледам главата и да е под сенника на количката. Мисля са купя чадър, за да може да не и закривам половината гледка. Grinning
Аз промених рутината преди сън от снощи: баня, мляко, обличане в чувал и книжка. Мисля, че е свикнала да заспива с шишето, та за това се буди нощем. Ами снощи не се е будила. Hug

# 106
Savova, и аз имам голям леген и ще я пробвам  в него, тъкмо да опитам с душ слушалката.
Ася Демирева казва, че е много удобно с нея, особено ако детето вече може да стои право.

# 107
Слагах и една много сладка шапчица за лятото. После забелязах, че и е много топло с нея и косичката и се поти. Сега гледам главата и да е под сенника на количката. Мисля са купя чадър, за да може да не и закривам половината гледка. Grinning
Аз промених рутината преди сън от снощи: баня, мляко, обличане в чувал и книжка. Мисля, че е свикнала да заспива с шишето, та за това се буди нощем. Ами снощи не се е будила. Hug
Къде да намеря чадър? Препоръчайте ми чадър, че под допълнителбия сенник нищо не вижда.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 07:27 от G.Savova

# 108
Savova, аз написах в нета “чадър за количка *марката на количката ни*” и ми излезе. Grinning Обаче в rayatoys е изчерпан.

# 109
Може да вземете универсален чадър.
Аз като гледах за нашата количка(cybex), имаше черен и бял, които не ми харесаxa. Взех някакъв, който пасва на рамата на марката (и цвета е същия). Като е със SPF50.

A шапки слагам с козирка, понякога ги маха, понякога не.

# 110
Може да вземете универсален чадър.
Аз като гледах за нашата количка(cybex), имаше черен и бял, които не ми харесаxa. Взех някакъв, който пасва на рамата на марката (и цвета е същия). Като е със SPF50.

A шапки слагам с козирка, понякога ги маха, понякога не.

Би ли споделила от къде и кой е чадъра? 😊 Благодаря! 😊

# 111
Мисля палатка да й взема на моята госпожица за морето. Мажа я с 50+, на сянка е в количката и пак бузите й са адски зачервени.
Вече спи по къс ръкав и чувалче. Все й е топло.

Доста често пропуска нощното хранене, но днес яде в 6:30ч. И поспа още 1 час. Буди се поне по веднъж все още, но не винаги търси мляко. Факт е обаче, че с шишето доста се успокоява. Ще поизместя и аз млякото напред в рутината, да видим.

# 112
Китти как чувалче в тия горещини?

# 113
Има летни чувалчета с подходяща дебелина за лятото.

Толкова да ме е яд, че малкият отказа да спи с чувалче. 😕

# 114
И чудовщето спи в летен чувал с къс ръкав, но се чудя дали да ѝ обувам нещо на краката? За сега е с тънко панталонче без чорапки, но мисля и него да махам. За плажа ѝ взех УВ чадър от Хоуммакс, в тия палатки ми се струва задух и спарения.

# 115
Спим в доста прохладна стая само по ромпър. Завивам го с одеало, но винаги го изритва.
Заслужава ли си да се купува чадър за количка? Намерих уж универсален но кой знай.

# 116
Ния пък още спи със зимния чувал. Grinning Имам тънък, обаче като гледам таблиците на angels baby, ще трябва да я навлека с много дрехи, за да го използвам. У нас е 21 градуса. Дали да мина на по-тънкия? Не са и горещи краката след сън. Thinking
За морето: ние се чудим дали да ходим с нея на море. ММ не държи да ходи, а аз ще отида с приятелки сама. Та още го обмислям има ли смисъл да ходим и с Ния.

# 117
# 118
Аз пък на студ обичам да спя, защото постоянно се въртя и отвивам- до 21 градуса макс.
Поръчах й летен чувал и в ромпър и чувала мисля, че ще й в добре. Сега с одеало я завивам, но тя все се отвива и ми писна.
Снощи спа по къс ръкав и одеало, все отвита и ръчичките бяха студени .
Дано не съм я простудила. Disappointed Relieved

# 119
Зимата спеше с ромпър и пролетно/есенно чувалче. После минахме на боди дълъг ръкав и същото чувалче(+голи крачета). Тогава бяха 21 градуса.
Сега е по боди с къс ръкав и пак боси крака. Чувалчето е есенно-пролетно, скоро ще я слагам в лятно. 23 градуса е вкъщи.
А денем понякога я оставям по голо дупе и само с чаршаф я намятам, за да й ветреят обривите.

Общи условия

Активация на акаунт