Августинчета 2020г. ....тема 11....

• 25 142
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, как въведохте риба? Нали е препоръчително да се дава веднъж седмично, значи ли това, че тази седмица ще дам малко, а на следващата ще увелича количеството?
Мислех 2 - 3 последователни дни да давам, но днес една маминка ме разубеди.
Не знам , аз си му давам по половин риба изяжда 😁. Вчера хапна едната половина, днес си я доизяде. Пеках риба на фурна

# 151
Аз му дадох 4 вида риба от заготовките на Плазмон - 3 пъти седмично на мястото на месото и по-точно по два дни от вид през ден. Така за малко повече от две седмици приключих с въвеждането й. Може и в повечко да му е дошло, но вече е история. Сега телешкото и на кухня, че по цял ден мисля какво да давам на трите заместени, а няма и кой едно рамо да удари. На ръба съм вече от преумора ... и се изнервям за дреболии, което не е Ок за никой. Но здраве да е!

# 152
Всеки вторник давам риба. Директно дадох на плазмон сьомга и добавих още зеленчуци до 190-200 гр. общо пюре. Следващият път по същия начин, но с лаврак. За напред така ще продължавам.

# 153
  • Пловдив
Директно дадох пюре със сьомга и зеленчуци на ДМ. Сега дадох и супа със сьомга от кухнята. Страшно много и харесва.
С кухнята и дадох бая неща нови, хапна вече патладжан, леща в един гювеч.
Не въвеждам вече всичко поетапно, давам направо новите неща и стискам палци. Досега не е имало реакции. Единствено мед, прясно мляко, ягоди няма да давам скоро , с другите неща го карам смело.

Някой пробвал ли е кухня Ян Бибиян в Пловдив ? Пунктът им е точно до нас и си мисля да ги пробвам.

# 154
Уж гледах за рибни пюрета на дм, но не видях 🤨  Имам чувството,че в различните дм има и различни пюрета.

# 155
Уж гледах за рибни пюрета на дм, но не видях 🤨  Имам чувството,че в различните дм има и различни пюрета.
Мен ако питаш, в различните ДМ има различни неща. Ако като отида в друг и все няма това което съм си вземала от близкия ДМ... та не е невъзможно

# 156
Определно е вярно гореназаното. Има различни неща.

Нашите две поредни нощи са кошмарни. Буди се през няма и час, реве, става, върти се.
Бяхме на консултация, попитах я за едно грапаво петънце, без цвят, на лакътя на малката. Заяви ми-атопичен дерматит. А аз имам предсатва да изглежда по друг начин АД. Възможно ли е? Каза всеки ден да я къпем с вода, само две пъти в седмицата с препарат, както и да мажа само това място с нещо за АД.

# 157
Преди време някой беше правил едни гризини. Дали някой запази рецептата.

# 158
Буба има хрема, бистри сополи, няма температура.
Има си апетит тая лакомия.
Дали е от зъби, много ги чеше ?
Има 2 долни предни зъба, не мога да видя побелели венци.
Стеримар взех.

# 159
И при моята беше така до скоро, само че секрета не се стичаше , а стоеше някъде насъбран, а пръстите ѝ все бяха по горния венец. Отдадох го на някой зъб от горен ред, който напира да излиза, но все пще няма нищо излезнало, а хремата спря 🤷♀
Много е странно.

# 160
Тази рецепта за гризини имам запазена, но нямам спомен дали е тази на Венера или е някаква друга.

Моята дунда 2 дни пропуска втората дрямка, защото полудява в леглото си, иска да е права, не мога да я укротя, а на ръце не иска да заспива. 1 час я слагам да легне, тя става, аз я връщам обратно, накрая започва да плаче, вревъзбужда се, преуморява се, аз се изнервям на макс и край. Първата нощ спа непробудно, но втората... не беше така спокойна. 😅
Та се върнахме 100 крачки назад и пак се приспиваме на спалнята.

# 161
Риба и аз давах по веднъж седмично - това беше въвеждането. След 9тия навършен й давам 2 пъти в седмицата. 2 вида риба съм дала, чудя се дали да не ги подкарам по-смело. Боб, леща и грах също вече дадох по 1 път миналата седмица. Сега тази пак ще повторя и по принцип вече ще й давам (боб по рядко, вкъщи се яде рядко).
От храните и аз ще задържа с ягоди, прясно мляко, свинско и агнешко, мед. Откъм плодове сме зле - само ябълка, круша, пъпеш и дюля Confused
Да се похваля, ако е за хвалба, вече спи по 6-7 часа непробудно. Т.е. ляга в 11.30 и до 7 си спи в кошарата. Мога да я оставя будна, но понеже много ми се спи, я взимам при мен на гърда и спим до 9-10. Продължаваме с приспиването на гърда вечер и през деня. Не знам как ще я отучвам - тя ме търси всячески като й се доспи....

# 162
Спешно някой да ми препоръча аспиратор за нос моля? Ако може направо и линк?
Не ми се обясняв, че ще претрепя някой!

# 163
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010008226
Аз имам този и съм доволна, само че е от бг сайт.
https://www.hippoland.net/canpol-komplekt-aspirator-za-nos-s-nakrajnici
А този е уста.

# 164
В България съм. По аптеките не се ли намират?
Взех някви хомеопатични капки, но ефект никакви. Давайте предложения за капки и всичко останало за настинка и течащ нос.
Цяла вечер ми хърка и не може да спи. Два дена под ред се буди в 6 защото не може да диша.

Общи условия

Активация на акаунт