Августинчета 2020г. ....тема 11....

• 24 909
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
  • Denmark
Ние сме чак в Албена, Роли, иначе с удоволствие Heart

Станахме в 5 и към 5:40 тръгнахме от София. Оставих го да погледа малко, дадох му шишето и заспа, та чак до Велико Търново. Там спряхме да хапнем, с него се разхождахме, около час и малко. После в колата пяхме песнички и нашия също гледа малко песни от ютуб, пак и шише и заспа и така чак до Албена. Не можах да повярвам направо. Joy Откакто сме тук спи много, но нощите са си същите - 2-3 пъти - я вода, я мляко, я само си мрънка колкото да ни събуди иии така.  Ходим в басейните за по половин час 2 пъти на ден, но най-любимото му е на мокета в хотела да тича, пада, става, рита топка и май тук си заздрави походката Joy
Храната е малко предизвикателство, защото нещата са посолени в повечето случаи, но някак се справяме.
Страхотно е на почивка с бебе, макар и доста различно. Има толкова разнообразни и интересни неща за тях Blush

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 15:58 от Marayah

# 616
Момичета, тези пъпки от какво може да са. Първите започнаха да позавяхват, но периодично излизат и нови. 🤔

Има още три на коремчето и по една на другата ръка и другото краче. Чудя се да посетим педи следобед, но предвид жегите ... първо да питам вас 😁

# 617
Ееее стига де, най- много нещо да го е налазило. Моя калпазан един комар го е ухапал по крачето и чак се поду. Намазах с алергозан и тази сутрин всичко е ок.

# 618
На мен също ми изглежда като нахапано от някаква гадина 😬

# 619
Ами нормално е, лято е. Пазете си нервите З сериозните проблеми Kissing Heart.

# 620
Лусита, на мен ми приличат на полазено на ръчичката и на триене на потна кожа на крачета.

Вчера Бухта реши, че вече ще стои права и ще прави опити да върви..... Последните дни се изправяше по мебелите, но се пускаше скоро след това. Вчера обаче като се изправи и няма сядане....едва вечерях, че и кракчи се опитва....вече и баща ѝ няма спасение на фотьойла.....И онзи ден изби и 4я зъб, та сега е малко по-кротко положението.

# 621
На нас ни избива 3тия зъб от 2 седмици вече... Буквално прозира целия, по - надолу е вече от самия венец, но не може да пробие кожата все още. Та не знам от него ли е, но малката се разболя. Хрема, кашлица, една нощ и температура вдигна. Не сме спали няколко нащи. Днес сме на лекар, да видим какво ще ни кажат.
За капак и бабата на МП почина изневиделица, та ни идва много нанагорно всичко.

Кажете от какъв аспиратор за нос сте наистина доволни. Имам на батерии lorelli, имам и за дърпане с уста. Единят дърпа слабичко, дригият абсолютно нищо не прави.

# 622
Аспиратор така и не купих, макар да имахме хрема вече 2 пъти за 1 месец. Втория път мина много бързо с оксилококциум + Вит С и някви капки за нос.

# 623
Някякъв от аптеката , обикновен.....но аз правя и промивки със спринцовка. Доволна съм, но предполагам вски си иска цаката. Сега получих и един с по-дълги маркучета от Алито, но дано не го пробвам скоро дали върши работа.

# 624
С бебе на море за мен е приключение и мъка. Grinning Има хора, които се справят прекрасно. Аз се справям също, но не ми доставя удоволствие. Ния е толкова дива, че няма спасение. А после не мога да я измия от пясък. И това упражнение да го правя по няколко пъти на ден? Grinning

# 625
С бебе на море за мен е приключение и мъка. Grinning Има хора, които се справят прекрасно. Аз се справям също, но не ми доставя удоволствие. Ния е толкова дива, че няма спасение. А после не мога да я измия от пясък. И това упражнение да го правя по няколко пъти на ден? Grinning
Опитай се да смениш нагласата. След като детето е в такава фаза, че вършее навсякяъде не се надявай на спокойствие и почивка.  Няма очаквания- няма разочарования. За пясъка пробвай бебешка пудра.

# 626
О, аз и ММ знаем, че не сме на почивка. Grinning Не съм с илюзията, че ще лежа и ще се пека. Просто после, докато изкъпя нея, докато измия себе си, изпера бански, оправя всичко…върша повече работа, отколкото вкъщи.

# 627
  • Пловдив
И ние сме с бебе на море, хич не е лесно... ще видим как ще го направим така че да е приятно за всички участници 😄 само да е здрава , другото ще го натъкмим.

# 628
Добре че сме за повече време на морето. Почти не стигаме до плажа. Малката се разкашля лошо и сега я лекуваме. Но пък се наслаждаваме на градски разходки. Тук е прекрасно! Нямам идея как ще се върнем един ден в София...
Днес пуснахме малката да лази по плажа. "Гони" птичките, лапа пясък, миди, боклуци, Абе...забава Joy но определено обожава водата.
Взехме басейн от Декатлон и изобщо не съжалявам. Лесно се пълни, изпразва, не се губи време в надуване, даже го ползвам за ваничка някой път в банята.

# 629
  • София
Ах, много ви завиждам на всички, които сте на море Relaxed
Представям си го моя на плажа. Храна ако му сложа пред него няма да я хапне, но всякакви други боклуци са добре дошли в устата му Smile

Общи условия

Активация на акаунт