Днес за пръв път взех кухня и беше страшна греда 😁 А моят принц хич не е притенциозен откъм ядене. Не само плюеше храната, а направо се потрисаше. Дано да му хареса утрешното ядене, че съм платила цяла седмица 😄
след 1 седмица скапан режим, нощно будуване от по 4 часа, отказ от храна ( освен плодове ), истерии , тръшкане и всички подобни, Ади проходи
сутринта се пусна от дивана и направи 5-6 крачки и после през целия ден това тренираше. В буреносна седмица сме и явно това е бил зора - да тръгне
чувството е неописуемо
Има много неща, които могат да пречат или помогнат, за мен е важно детето да вярва ,че аз се чувствам спокойна и да създам усещане за доверие. Няма да забравя една майка как всяка сутрин повтаряш на детето само лоши и негативни неща за яслата и персонала.....еми всяка сутрин то се тръшкаше и ревеше. Един ден не издържах и се намесих, защото ми беше жал на нейното , а пък моето като го чуваше как се дере като магаре почваме и той да се объркват и притеснява . Та за щастие майката имаше търпение да ме изслуша, промени подхода и детето започна да ходи с желание.
та се чудих дали някоя мама с по-големи дечица е имала подобен проблем и как са процедирали.