Августинчета 2020г. ....тема 11....

• 24 921
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Harista, имаме красиво прозрачно перде и ММ си държи на него, не дава да го заменя с практични плътни завеси.
Аз спя с маска за сън, но как да сложа такава на Буба.
Аз като живеех в София, слагах рогозки от Джъмбо отвътре и беше прилично.
В Юск имаше ролетни и текстилни щори, но ще пратя баща ми да ги огледа, че ме мързи.

# 571
  • Пловдив
Обожавам Блек аут завесите на ИКЕА, преди бях с такива в Белгия и в София след това и грам светлина не влиза. Обаче пък не можех и да се събудя заради това. 😀
Добре, че нямаме такъв казус със светлината с малката, че щях в чудо да се видя. Ние сме последен етаж скосен покрив  и няма как да се сложат пердета , нито има голям избор за щорите.

# 572
Катеричка, сложете два реда корниз, няма нужда да махаш завесите на ТМ. Никога не съм обичала да спя изцяло на тъмно, че ако ми потрябва нещо в тъмното....хахахх Че даже и тихо не обичам много.
Преди малко се прибрхаме от пазар....ми то почти няма потници по магазините или са някакви космически цени. Пак добре, че беше Пепко.

# 573
  • София
Да, ние сме с двуредов корниз и имаме и тънко перде.

# 574
Черните щори на ИКЕА са идеални, евтини са и могат да се махат без проблем.
От мед сестри които постоянно карат нощни смени знам, че най- добрия затъмнител за прозорци е черния найлон.

# 575
За пръв път фингър фуудс, не спря да ги мачка и играе.
Скрит текст:

# 576
Огромно желание имам да му дам да си хапва самичък, обаче е толкова лаком. Тъпче си устата като невидял. Иначе ако му давам хапчици си дъвче много добре. Малко по малко спирам да му правя ядене специално за него, честно казано започна да ми омръзва да готвя по няколко пъти на ден. 😅

Забравих да споделя, че от известно време сме на море и всеки ден сме на плаж. Е няма такъв кеф. Маллият умира от кеф във водата. Взех му и пояс и голямо киснене пада 😄

# 577
Още не сме ходили на плаж . Сигурно ще отидем но ще трябва да е късен следобед. Вчера излизахме рано сутринта и уж не беше все още горещо, но като се зачерви, отпусна се в количката и добре че имах вода да го напръскам за да го охладя. Днес купих една пластмасова бутилка с пръскало, което пръска на много дребни капки и постоянно го пръскам.

# 578
И ние днес пътувахме до Пловдив ...е няма такава жега. Като рекламата там на ква вафла беше...на Пловдив трябва да е - седиш и гориш 😂😂😂. Ние тука в Родопите на 30 градуса му викаме страшна жега. Вече хубаво сме опекали само ръцете и лицето. Вечеря вкарвам вече към 7/7.30 за да може в 8.30 за си изпие млякото. Иначе взе да става в 2 гладна. Не е ставала не знам от кога... първата вечер даже не спа от 1.30 до 4 и като й дадох мляко и заспа. Затова хапваме вечеря, която е от порядъка на 100 грама ( най- често като това, което е яла на обяд или каша ), после 150/180мл мляко и си кара до сутринта.
Яна завиждам за морето, незнам как ще дочакам другия месец. Направо ако има как да съм на море цял месец.

# 579
Нормално е да огладняват повече от преди. Това лазене иска много енергия. Моя не се спира дори за секунда и постоянно е потен.

# 580
  • Пловдив
В Пловдив е ужас, бяхме навън сега в 20:00 и беше сигурно 30 градуса супер задушно и неприятно. Добре че тръгваме и ние за морето да се разхладим там. Изобщо не излизаме по обед , само сутрин към 8:30-9:00, докато още се живее.

# 581
Сасова кое беше по сладкото мляко което беше споменала по рано. Хип беше ама кой?

# 582
Хип комбиотик органик, но може да има и други.

# 583
  • Пловдив
Хип комбиотик органик, но може да има и други.

Ние сме на това мляко от самото раждане, препоръчвам с две ръце. Не е имала запек никога, не е имала и колики, доколкото това изобщо зависи от млякото.

# 584
Коликите са много индивидуално нещо. Едно и също мляко и две деца, но едното може да има колики, а другото не.
В Бг има и други млека, но тях не съм ги птобвала, а между тях може да има и по- сладки. За мен Аптамил има най- гаден вкус.

Общи условия

Активация на акаунт