Лунна диета - тема 4

• 60 868
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
На мен ми най трудно вкъщи да се въздържам от храна. Децата са зрояди и непрекъснато трябва да мисля какво да им сервирам и често и аз се изкушавам.

# 346
  • Sofia
Нормално ми е кръвното,но в тези дни трябва да внимавам да не ставам рязко,да не се навеждам и изправям рязко,дори ми се е случвало като лягам по корем и пак да ми се замайва главата,погледа ми става премрежен и после идва главоболието.Не съм мерила кръвно в такива моменти.Мисля,че се случва з-то и никаква захар не се приема за тези 24-36ч.,затова понякога слагам малко мед в кафето или си хапвам 1ч.л.
Мин.седмица ,като отмина това състояние ,като че ли и мисълта и говорът ми бяха някак забавени 🥺

# 347
И аз съм с Вас (от понеделник вечерта още). Вчера мина супер, минус жестокото главоболие към края на деня. Мисля и днес да изкарам, защото определено ми се отрази добре вчера почивката. Simple Smile

# 348
Успяхте ли да издържите и има ли резултати при вас? Blush

# 349
Ох , аз се провалих този път .. Издържах до 20ч. вечерта и после се наядох . Пред цикъл съм и имам голям апетит. Трябва да ми дойде днес или утре Pensive така ме е яд , че се провалих

# 350
Ох , аз се провалих този път .. Издържах до 20ч. вечерта и после се наядох . Пред цикъл съм и имам голям апетит. Трябва да ми дойде днес или утре Pensive така ме е яд , че се провалих

Нищо. Следващия път опитай пак. Понякога човек просто не може да издържи.. Този път и аз едвам изкарах само на вода и сок от два портокала. Мисля, че съм свалила между 1 кг и 1,5 кг, но тъй като кантарът ми е със стрелка, не мога да преценя с точност. Надявам се да не си го върна това кило след няколко дни.. Не смятам да се тъпча, но напоследък сякаш дебелея от въздуха..
Миналия път на 30.05. се наядох точно преди началото на лунната диета и някакси я изкарах по-лесно. Вчера почти не бях яла и това си оказа влияние върху глада, но успях някакси да издържа и този път. По време на другите фази обаче със сигурност бях свалила по-малко от 1 кг. Явно трябва да я спазвам предимно при пълнолуние.

# 351
Аз всеки месец точно на пълнолуние се падам пред цикъл , а то точно на пълнолуние фаста е най - ефективен ..
Този път се провалих за първи път .
Браво 1 кг. е голям успех Simple Smile Мхм , гледай да не пропускаш фастовете на пълнолуние . Задължително ги прави тогава

# 352
Аз всеки месец точно на пълнолуние се падам пред цикъл , а то точно на пълнолуние фаста е най - ефективен ..
Този път се провалих за първи път .
Браво 1 кг. е голям успех Simple Smile Мхм , гледай да не пропускаш фастовете на пълнолуние . Задължително ги прави тогава
През последните месеци, откакто реших пак да спазвам лунната диета (съвсем бях забравила за нея), все имах някакви ангажименти точно при пълнолуние и нямаше как да я спазвам, а през другите фази явно при мен няма много голям ефект. Все пак тялото се прочиства от токсини дори и да не успеем да свалим много, така че пак е от полза да се спазва, но е трудно. Доколкото помня и преди години, когато я спазвах по-често, но само при пълнолуние, тогава също свалях около 1 кг-1,5 кг. Повече от това за 24 часа не съм сваляла. Иначе съм чела, че може и до 3 кг да се свалят, но при мен досега не се е случвало.

# 353
Aко си с много килограми над нормата , наистина може и по 3кг да се свалят .
Също така съм чувала , че има хора , които  я правят 3 денонощия - 72 ч. Почват 24 ч. преди пълнолунието и продължават плюс още 24 ч. след пълнолунието . По този начин се свалят много кг.

# 354
Аз издържах 23ч на вода, в 14ч наруших диетата почти на финала. Хапнах 1 салата маруля и картофи соте. Нямам минус даже грам. Имам да свалям 7 кг.

# 355
Успяхте ли да издържите и има ли резултати при вас? Blush

При мен от вчерашната луна има - 2кг. Вече съм почти 48ч на течности (тук таме сок джинджифил и лимон шот + зелен чай). И днешното отчитам за успешно, резултати утре ще видя, но се надявам още малко поне надолу да съм дръпнала.

# 356
Aко си с много килограми над нормата , наистина може и по 3кг да се свалят .
Също така съм чувала , че има хора , които  я правят 3 денонощия - 72 ч. Почват 24 ч. преди пълнолунието и продължават плюс още 24 ч. след пълнолунието . По този начин се свалят много кг.

3 дни само на течности ми се вижда доста трудно, но ако наистина действа и се свалят бързо кг и в останалите 2 дни, бих се опитала да я спазвам поне веднъж.
Има ли хора, които са издържали 3 дни само на течности по време на и около пълнолуние, и какви са били резултатите след това?

# 357
rose_33 , май няма такива тук .. Аз ще го направя  на следващото пълнолуние .

MintyMohito , ти 72ч. ли фаст правиш ?

# 358
MintyMohito , ти 72ч. ли фаст правиш ?

Май така ще стане накрая. Малко закъснях да вляза 24ч преди фаза и ще удължавам утре до 19ч сигурно. Преди години бях правила на Д-Р Михайлов 3дневното със сок от цитрусови, от тогава викам ура ако успея и 1 ден. Пък то първия ден е най-зле като тръгнат токсините да заминават. Със сигурност ще се доближа до 72ч пък дали ще стане не знам. За да видя резултат ще се наложи чак до петък сутринта да изкарам, че вечер хич не е ок да се тегля. Не е реален резултата.  Утре сутринта ще видя до къде съм я докарала. Предния път по спомен бях свалила към 5кг, но тогава си бях и над норма. Сега просто искам определени кг да стигна и все не успявам след раждането.

# 359
Някой от вас спазва ли лунната диета днес (последна четвърт)? Аз днес съм само на минерална вода и чай и ще изкарам така до утре сутринта, когато приключва. Може би няма да има чак такъв ефект както при пълнолуние, но все пак мисля, че еднодневното гладуване ми се отразява добре.

Общи условия

Активация на акаунт