В момента чета...70

• 44 506
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Лолита,
Само от Истината за случая Хари Куебърт

# 376
Саня, коя е блогърката?

# 377
Саня, коя е блогърката?
Рускиня е . Влогър. Людмила Личи
А си имам и други - особено Николай Жаринов , Армен Закарян

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 00:40 от Саня Богомилова 680181

# 378
  • София
Жоел Дикер е написал една сапунка. Лесно се чете, има някаква история, ама ми липсва картинката на мускулест, гол до кръста, мъж с развяна от вяръра коса на корицата.

Ще си я чета книгата и щер си я бия в главата после.

# 379
"Живи" от Ю Хуа е най-хубавото нещо, което съм чела напоследък! Остават ми петдесетина страници, докато я завърша, и не мога да опиша какъв букет от чувства предизвиква в мен тази книга. Стилът на автора е особено приятен и благ, чете се бързо и с лекота, приятно е през цялото време и докато в началото историята е поднесена с чувство за хумор и съм се смяла с глас, така лека-полека в края плаках със сълзи. Страхотна е и препоръчвам от сърце, голямо удовлетворение е да четеш така написана история.

# 380
Филмът е чудесен . Книгата не съм чела . Бих , но към този етап няма как да купувам още книги или по- скоро имам едни 5- 6 които са по- напред.

# 381
Фредерик Бегбеде - 9,99

# 382
"Живи" от Ю Хуа е най-хубавото нещо, което съм чела напоследък! Остават ми петдесетина страници, докато я завърша, и не мога да опиша какъв букет от чувства предизвиква в мен тази книга. Стилът на автора е особено приятен и благ, чете се бързо и с лекота, приятно е през цялото време и докато в началото историята е поднесена с чувство за хумор и съм се смяла с глас, така лека-полека в края плаках със сълзи. Страхотна е и препоръчвам от сърце, голямо удовлетворение е да четеш така написана история.

Много интересно звучи, ще я прочета и аз.

Сега, покрай деня на Бурдейн, зачетох неговата "Поверително от кухнята".

# 383
Чета си " Пилат" и прекрасна чудесна Магда Сабо.
Направо пиршество .
След нея предвиждам Морска книга или изкуството да ловиш гигантска акула .... от Мортен А.Стрьокснес

# 384
Чета си " Пилат" и прекрасна чудесна Магда Сабо.
Направо пиршество .

А аз в момента гледам филма.

# 385
Нямам НВО / защото почти не гледам тв . От три месеца не е вкл.
Ако се появи из торентите бих го гледала .

# 386
Пробвах да чета "Морска книга" преди 2-3 години и я зарязах скоро след началото, много ми беше скучна, дано на теб да не ти е.
Опитах с "18% сиво", после с "Отвъд границите" - и двете ги оставям за други времена, не са моите книги това, но и не се отказвам завинаги от тях.
Започвам "Американа" с големи очаквания, макар че първите страници още ме навеждат на мисълта, че ще е тенденциозна и ще опитва да внушава разни "правилни" мисли у читателите, дето не са техни. Ще видим де.

# 387
Не съм обърнала внимание дали е коментиран Никола Крумов. Не бях му чувала името дори. Подариха ми "Дневник от панелените блокове". Отдавна не съм се смяла така.Оправи ми настроението.

# 388
Последната книга, която прочетох, е "Убийствен ум" (Майк Оумър).
Идеален фаст фууд трилър, издържан изцяло в стилистиката деветдесетарските трилъри ("Мълчанието на агнетата", "Целуни момичетата" и т.н.). Нямам особени забележки. Идеален за почивка, когато човек е по-снизходителен Simple Smile

Продължавам пак в жанра с "Наемателката"

# 389
  • Варна
О, тъкмо я почнах и аз.

Общи условия

Активация на акаунт