Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да вмъкна изображение в мнение?
Как мога да добавя връзка към филм в IMDb?
Имам тийн история, която ми харесва, но искам да е лека. Какво бихте препоръчали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да вмъкна изображение в мнение?
За да вмъкнете изображение в мнение, копирайте адреса на изображението между отварящия и затварящия таг за изображение, т.е. между [img] и [/img], поставени в скоби. Можете да намалите размера на изображението, като използвате img height=250 или img height=300, след което поставете адреса и накрая /img, съответно пак със скоби. Например: [img height=250]http://...jpg[/img].
-
Как мога да добавя връзка към филм в IMDb?
-
Имам тийн история, която ми харесва, но искам да е лека. Какво бихте препоръчали?
-
Какви са впечатленията ви от книгата "Сделката на живота ти"?
-
Какви са вашите впечатления от книгата „Мексиканска кухня“?
Не нося нито телефон, нито киндъл, защото винаги, всеки ден, по няколко пъти багажът остава без надзор, така че гледам вътре да има само непривлекателни за крадец неща. Книгите не са от най-привлекателните.
Аз в добри години успявам да изчета цяла голяма книга на плажа, друг път обаче не успявам, зависи. Та гледам да си взема някоя достатъчно дебела (400-500 страници или дори повече, а ако много държа да чета някоя по-тънка, взимам и още една по-тънка) на хартия за самия плаж. А киндъла го нося за четене сутрин и вечер в леглото. Тази година, живот и здраве, може би ще нося третата на Ларш Кеплер - "Свидетел на огъня", но ще реша със сигурност по-нататък, че има още време.