🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 1)

• 44 992
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • DE
Ние не ядем паста, освен лазаня  и не обичаме. Странно ми е да посрещаш гости с юфка Thinking
Тая пък седнала да говори за кърма на трима мъже Rolling Eyes Laughing

# 166
Мхм, нямам търпение да коментира кърмата си с останалите трима мъже. Направо ги съжалявам, милите.
Симона много сладко похапна.

# 167
Оф, сега пък за инфлуенсърство взе да говори..... Е, признавам едно - и аз тука се опитвам да се правя на всезнайко, но, с риск да ми се обиди тоя олигофрен - това, което аз се опитвам да правя, той не може да го прави.

# 168
Да, сега ще слушаме сагата за кърмата ѝ... Умът ми не го побира, как такова създание би харесало на някого, за да си я заведе вкъщи.

Симона много сладко похапна.
Дам, с едни голеееми залци.

# 169
Бранила си кърмата?!? Правилно ли чух?

# 170
  • софия
Да, сега ще слушаме сагата за кърмата ѝ... Умът ми не го побира, как такова създание би харесало на някого за да си я държи вкъщи.
Добре са се намерили с мяукащия чехльо.
Ужасно досадна и глупава женичка. Освен това изглежда уморена и повехнала.

# 171
Като цяло от различните сезони ми прави впечатление, че хора с претенции всъщност имат доста бедни познания включително и по отношение на храната. Нали пътуват, ходят по ресторанти...чак ми е непонятно.
И вчера с тези круши - факт е, че круши със синьо сирене са вкусни, но и доста банални и лесни за приготвяне. Какво толкова се кокориха, не разбрах.
Блажев е като от поговорката - празните тенджери дрънчат най-силно. Не млъкна този човек. Голямо самочувствие вади, да му се чудиш на кое отгоре.

# 172
Банова е потресаващо тъпа. Софтуни  а.к.а. софтуерния бастун също е доста зле - нищо не му  е "уау", но не спира да набива и си досипва по четири пъти... С ребърцата трябвало да има някакъв червен сос - ай, стига бе - верно ли е задължително?
Такива като него като обсъждат жена първо се питат в какъв формат е била.

# 173
Оф, сега пък за инфлуенсърство взе да говори..... Е, признавам едно - и аз тука се опитвам да се правя на всезнайко, но, с риск да ми се обиди тоя олигофрен - това, което аз се опитвам да правя, той не може да го прави.
За Блажев или за Наков става дума?

# 174
Тая пък седнала да говори за кърма на трима мъже Rolling Eyes Laughing
Потрес ... да споделя такива неща и то реално с непознати хора !! Съвсем изтреще таз Банова  Simple Smile

# 175
Да, сега ще слушаме сагата за кърмата ѝ... Умът ми не го побира, как такова създание би харесало на някого за да си я заведе вкъщи.
Добре са се намерили с мяукащия чехльо.
Ужасно досадна и глупава женичка. Освен това изглежда уморена и повехнала.
Те са олицетворение на "Търкулнало се гърнето, намерило си похлупак".
Ще се реновира след време, според мен.

# 176
Георги Блажев е всичко друго но не и плейбой, лично за мен скучен, посредствен и със всичкото това говорене и изтъкване, абсолютен комплексар. Интересно ми е как всички са голямата работа, а нямат един нормален дом в който да поканят гости. Не ми е симпатичен, ама аз съм много критична Simple Smile! Симона, отново ми е много симпатична и готина! Деси е кошмарна, ужасни сенки под очите, много уморен вид, колкото и да иска да се изтъкне като щастливо омъжена жена !

# 177
За Блажев или за Наков става дума?

Домакина.

# 178
Колко интересна тема🤣 Бляк

# 179
  • Пловдив
Симона много самохвално се изказа, че няма провал в представление или слабо такова.

На единия му е мн.досадно.

Общи условия

Активация на акаунт