🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 1)

• 45 303
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря за линка и снимките,Мари Мар.
Джуджи не е мръднала за последните 10г.Манчо обаче станал двоен.

# 496
  • Пловдив
Мале, Манчо къв е бил през 2011 Satisfied

# 497
не можах да гледам вчера, само началото. щях да повърна от дългите гнусни нокти в храната. отврат!
хаха, Манчо верно голяма промяна.

# 498
Галин нали каза на Джуджи, че на екран изглежда пълничка, но на живо имала талия и дупенце... бил я загледал

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 11:45 от Анонимен

# 499
  • Sofia
...и гушичка и бузенца има 😁 ,а и стабилно си похапва...не съм я виждала на живо,но не мисля,че е по-различна от екрана 🤔

# 500
Джуджи е дребничка, не е дебела, има стройни крачета и хубава талия. Срещам я да се разхожда около езерото в Панчарево в делнични дни, когато няма навалица. Единствено няма врат, това ѝ е кусура на фигурата.

# 501
Панакотата не се получи наистина, защо изля желатина вътре? Много странна техника. Питките и бяха разкошни

# 502
Аз правя панакотата в термомикса и използвам сметана, а тя май с мляко я правеше. И използвам листа желатин, а тя на прах... то според мен не беше и достатъчно. По спомен и ванилия не сложи... Някаква-никаква панакота.

# 503
Мари действително изглежда възпитана и мила за разлика от Дара - щерката на Екимова, която майката бута с все сили, но която е придобила много неприятно високомерно поведение.

Иначе храната на Глория беше окей. Струва ми се, че при предишното готвене беше в доста по-хубаво жилище, това ми се стори доста обикновено за нейните претенции - ссссссс-сори, но днес не съм добра Grinning

# 504
  • Sofia
Предишното не беше дом за живеене,а офис уж,но май повече за сбирки и купони си беше 😁

# 505
Джудже ми е много неприятна, хили се истерично на тъпотии.
Вечерята беше хубава, добре си сготви Глория.

# 506
  • София
На мен пък смехът на Джуджи ме кефеше през цялото време.

# 507
  • Sunshine state
Аз съм й фен на Джуджи и не ме дразни изобщо. Не се е променила от предната Черешка, в която е участвала. А между другото точно в този предишен епизод, който постна Мари Мар, за което много й благодаря, ми направи впечатление колко космати ръце има Борко Чучков. 😳 Знам как звучи, но така ми се наби, че .. 🤣

# 508
  • София
Това нещо, панакотата, не го разбирам - да желираш мляко или сметана, или плодове... Никога не съм обичала желирани неща.

Галин не ме дразни, въпреки,че чалга не слушам и не обичам.Изглежда ми наивно-добродушен.

# 509
Обикновено мъжете, които нямат коса на главата, компенсират с обилна растителност по цялото тяло 😆

Общи условия

Активация на акаунт