🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 1)

• 44 344
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Гала какво толкова помогна! Донесе питката и месото и го нареди в тавата...

... и не донесе месето, което дъщеря ѝ заръчала - момичето искаше да прави котлети, Гала донесе ребра "някакви" (по нейна дума).

# 631
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Според моят вкус,вечерята на ДжуДжи беше най-добрата и щях да си тръгна прехранена.Това пататник,това риба
 скумрия,това 4р десерта,това салата...точно ястия,които бих хапнала с удоволствие.За мен нейната вечеря заслужаваше плакета.

Дома на Пламен беше уютен и много ми допадна синия диван/кът.Готви колкото може,не е уау,но не и съвсем некадърен.
Утре ще пусна нова тема.

# 632
Следващата седмица за първи път ми се случва да харесвам всички; до сега обикновено заради 1 гледам, максимум 2ма. Ще ми е интересно.

# 633
  • Sofia
Как Джуджи да спечели като нищо не сготви?!

# 634
Как Джуджи да спечели като нищо не сготви?!

Ми що пък да не спечели? Туй е ШОУ, макар и "кулинарно". По-добре от дъщерята на Гала, която е толкова безлична, че не ѝ помня името. Grinning

# 635
  • София
Днес е Стефан Илчев.

Стефан ще посрещне своите гости нетрадиционно – в уютен ресторант, а идеята му е да възвърне атмосферата от заведенията, които дълго време бяха затворени по време на пандемията. Готвенето е едно от нещата, което обича да прави и особено сладки неща. Менюто ще включва салата с авокадо, зелена ябълка, краставица и риба тон, две предястия: тиквички със скариди и запечен кашкавал с гарнитура - сладко от люти чушки, основното ястие ще бъде пиле с моцарела, поднесено със запечено зеле на тиган с грах, а за десерт е заложил на чийзкейк с ягоди и мента.

# 636
аман с тия ресторанти. дано поне сготви сам. менюто е ок, макар и просто за готвене.

# 637
А на тези, които преди ковид готвеха в ресторанти, каква ли им е била идеята?

# 638
  • Sofia
Къде да ги покани,в Бургас ли?!

# 639
  • Бургас
Тони Димитрова помня, че беше в апартамент под наем но пък така наготви....Дори носеше някакви свещи помня,че беше пържила риба.

# 640
  • ВАРНА
Нова,защо не наеме за постоянно апартамент,където участниците да готвят!?Нали 90•/. от тях все ремонт правят.

# 641
  • София
Каква е темата тази седмица?

# 642
От сега ме дразни 😀😀😀

# 643
  • Пловдив
Май нещо зелено е темата...
Тоя Филчо що така се е запуснал?

# 644
Готвене със зелении - коприва, лапад, спанак и т.н. Simple Smile

Общи условия