🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 1)

• 44 347
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Че той и др.вечери беше така.

# 616
С право се цупи момчето... Идва му в повече! Книги ще му подаряват,за НАТФИЗ ще му говорят,ами да се съобразяват малко 😀

# 617
Плочките в кухнята ме потресоха. Честно. Сигурно са много артистично и дизайнерско решение, но пусто хич не ми харесаха. Менюто му беше точно манджа с грозде. Само тиквичките ми допаднаха на вид. Готино много беше с коктейлите. Домашната майонеза също. Гаспачото изглеждаше точно като нещо веднъж ядено. Маринатата на месото също беше прекалена.
Симпатично момче, постара се.
Мари е ясно, че винаги ще е връзкарката, но честно казано, ако трябва да избирам между нея и Глория, също щях да й дам плакета. Може би, защото от Мари нямам други впечатления, освен от това й участие, за разлика от Глория, която ми е доста несимпатична да се изразя политкоректно Simple Smile

Следващата седмица ще са ми трудни за гледане. Фицата си го спомням в едно от участията му с една тениска, която не я свали. Много нечистоплътен вид имаше.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 23:20 от Хоп-Троп!

# 618
  • София

Пламен Димов

Черешката на тортата (04.06.2021)
Сезон 16 Епизод 11

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във VLC player
или в   321 Med ia Play er Clas sic
връзки и 

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 22:30 от Mari_Mar

# 619
  • Sunshine state
Ок беше Пламен, въпреки кимиона и горчицата. Все пак успя да сготви сам и то не зле. Галин си показа кифленския характер и омрънка света. Тоя Филим ми е много познат др. седмица, май скоро участва.

# 620
И на мен, като на Манчо, не ми хареса как сготви повечето неща. Ама то, всеки с вкуса си - за това не можем да спорим кое как е редно.

Галинчо, милия, си е намерил мястото - под куп салфетки в някое мазе. Да чупи стойки там и да цупи устните.

Мари Мар, благодаря за линка. Hug

# 621
  • София
Много сте критични. На мен всичките ми бяха симпатични. Мари ми де стори много мило и възпитано момиче. Галин също. Не ми се стори да мрънка, по-скоро се шегуваше. За мен  ежду Мари и него беше състезанието, защото са много млади и малко млади хора изобщо готвят.

# 622
И аз често си казвам, че са млади хора и е похвално, че готвят и се справят, но се сещам, че аз на 18г. вече умеех да готвя. Правех супи, ястия, сладкиши. Единствено не месех. Инак въртях по три манджи и десерт. У нас винаги имаше първо, второ, трето, плюс салата и някакво предястие, приготвени от мен. Много обичах да готвя и да се въртя в кухнята. И лютеница правех, и зимнини. Нищо не е било по задължение, просто имах желание и нещата ми се получаваха. С годините взе да ме намързява и да предпочитам нещо бързо и което само се готви. Stuck Out Tongue Winking Eye

Галин малко ме изненада с фасоните си последната вечер. Сякаш предните дни се държа по добре. Но снощи беше буквално отегчен и стоеше на масата като лампион на който му е изгоряла крушката. Joy

# 623
  • София
Джаста, аз пък не готвех. Много млади хора също, особено сега, когато има доставки и храна за вкъщи под път и над път.
Не ми се видя да прави фасони Галин, по-скоро така бяха монтирали кадрите. Аз и една негова песен не съм чула, но се държа прилично.
Приятно ми е предаването, но това е втория сезон, който гледам и не са ми омръзнали. По мненията оставам с впечатление, че въртят едни и същи участници, което е тъпо.

# 624
По мое мнение въртят едни и същи хора, които по договор имат записани учатия в продукции на Нова и такива, които търсят някаква публичност заради конкретен проект. Малка е България, но все пак има доста популярни хора, които могат да се включат - но очевидно има някаква причина - странно ще е да е малък бюджетът за хонорари, при положение, че това е предаване в прайм тайм, но....сигурно следващия сезон ще завъртят участниците в Като две капки вода. То и предаването на Рачков върти точно същите муцуни от предаванията на Халваджиян.

Този Филип Аврамов и аз не знам за кой път ще участва. Може да е много добър актьор, но има страшно мърляво излъчване.

Тази седмица се държаха възпитано участниците и аз също мисля, че маниерничето от страна на Галин или Глория не беше с някакъв негативен тон. Поне не бяха натоварващи за гледане.

# 625
Тия от др.седмица не са ли участвали всички?
Трите тетки участват в някакво представление заедно и са за да го рекламират.
Фицата май за 3-4 път ще е.
Илчев не си спомням да е бил.

Точно. Трите тетки бяха тази сутрин при Жоро Любенов. И яко преиграваха. Богдана никаква актриса не е, но нека се самонарича както си иска.
Иначе винаги трябва да има по един гей или една плеймейтка (фолкпевица) за цвят в Черешката.
С Фицата прекалиха наистина. Аз мисля, че 2 пъти участие... трябва да е максимумът

# 626
Този Филип Аврамов и аз не знам за кой път ще участва. Може да е много добър актьор, но има страшно мърляво излъчване.

Да, абсолютно мърляво излъчване. Като на Влади Въргала и Ричард Алибегов.

Иначе си въртят едни и същи муцуни от всички формати на НОВА ТВ, спор няма. Това го гледаме години наред.
Аз нямам против да участват и хора, които не са "ВИПове" или самонарекли се такива... а да речем някои, които са неизвестни като лица... някой радиоводещ, някой писател, някой режисьор, някой дублажист (войс овър или озвучител на разни документални и научно-популярни филми), който не е влизал в кадър.... Тоест хора, чиито лица не ни говорят нищо.  Не, че не е имало такива, но е супер рядко.

# 627
Мисля, че Мари си заслужи плакета! СамО си се справи момичето и то много добре. Гала какво толкова помогна! Донесе питката и месото и го нареди в тавата. Основно се пречкаше в кухнята, критикуваше и даваше акъл (като всяка майка), щерката въртеше очи (като всяка щерка Simple Smile, но се поуспокои от присъствието и рамото на мама.
Вчерашният домакин ми хареса. Хубав дом, сам си сготви и най-вече, демонстрира голямо хладнокръвие и волско търпение. Аз бих изпушила на десетата минута от фасоните и номерата на единия гост. Нещо е станало там, Галин определено се заяждаше и правеше някакви глупави демонстрации, но не поискаха да ни покажат какво.
За менюто и посрещането обаче съм малко скептична. Доста неща обърка, доста неща забрави, доста време държа гостите в очакване на празни ясли... Да не говорим за половинлитровия коктейл, с който ги посрещна, и който ги караше да допият на всяка цена Rolling Eyes
Абе, мъж Joy
Като цяло беше приятна седмица!
Ще ги видим другата на зеленийките Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 15:25 от птица

# 628
  • София
Пламен много ми харесва, с чувство за хумор, приятен е.
А Манчо като много иска да дава оценки, да си направи една таблица с еднакви критерии за всички и да им слага + и -, та така ще се вижда как на тея, които не посрещат гости вкъщи или имат помощници, оценката ще намаля.

# 629
Манчо в оценяването си прилича на ресторантските си пържоли дет ги обръща и тако и вако. Joy Върти се както му е угодно и както му е кеф и го кара на "симпатии". Wink

Общи условия

Активация на акаунт