🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 1)

• 44 330
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Това за готвенето не го чух...
Стефания много тиха беше.

# 661
Ще е приятна седмица.
Основното беше много. И 1/3 едва ще изям. Това ми е минусът за Стефан.

# 662
Стефания в реала май няма нищо общо със сладките си екранни образи. Силно ме разочарова в Маскираният певец, а струва ми се и другаде не се представи като "готина", та само ще хубавее на масата.
Иначе ми харесва компанията, мисля че ще е готина седмица. Така ми допадат шегички на масата, без да са прекалени.

# 663
Главния кюфтач доста го поряза според мен.

# 664
Стефания в реала май няма нищо общо със сладките си екранни образи. Силно ме разочарова в Маскираният певец, а струва ми се и другаде не се представи като "готина", та само ще хубавее на масата.
Иначе ми харесва компанията, мисля че ще е готина седмица. Така ми допадат шегички на масата, без да са прекалени.
От Стефания съм само с неприятни впечатления, нееднократни при това. Бяха ми скучни днес, но аз хванах финала. Стефан е талантлив, но не ми е интересен като личност.

# 665
  • Бургас
Не е зле. И гостите, и вечерта. Постара се Стефан, сготви си, нормално и скромно момче. Като критика обаче, че се старае да разчупва обстановката прекалено много. Като пренавит. И в майтапите си използва разни лафчета, сменя букви, речта му е като в една тема тук от форума нещо от сорта на "да споделим, да се оплачем, да намерим подкрепа". Там се пишат както се произнасят думите като в неформален разговор, включват се диалекти и жаргон, като грешната буква се замества с голяма буква. И това по няколко такива на един пост. Явно е много оригинално, защото последно преди време, когато влизах, беше масово и не се траеше.

# 666
  • Варна
Не помня от кога не се е случвало да "познавам" всички участници за седмицата. И да ги харесвам всички. Та ще гледам с интерес тази седмица. Чак ме е яд, че в петък няма да мога да гледам финала...

# 667
Браво, седмицата се очертава много сладурска! Харесвам ги всичките, е може би без Фицата, но тази вечер доста спретнат беше, прясно подстриган, но трябваше и да я окъпе тази мазна коса. Домакинът може да готви определено и го прави с кеф. Хубава вечеря и забавна вечер!

# 668
  • София

Стефан Илчев

Черешката на тортата (07.06.2021)
Сезон 16 Епизод 12

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във VLC player
или в   321 Med ia Play er Clas sic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: пн, 07 юни 2021, 22:49 от Mari_Mar

# 669
Някой да каже какви бяха тези интересни ароматни свещи Simple Smile

# 670
Ми свещи, явно ръчна изработка с плодчета или поне направени като плодчета ягодки най-отгоре.

# 671
# 672

Аз го гледах тогава,ама много му ходят женските образи.А каква Лили заби... уникален

# 673
  • Sunshine state
Стана ми любопитно защо Стефания оставя неприятно впечатление?
Стефан ми е непознат, понеже не гледам музикални формати, но ми беше симпатичен. Въпреки това, хич го нямаше в кухнята и големи манджорлаци направи.

# 674
Стефан ме разби като Кичка в Капките, още ми е смешно.
Многоо ми беше скучно, дамите са ми като тетки, всички се държат предпазливо, стегнато. Не ми беше интересно, а хората по отделно са готини, нещо нямаше click тая компания.

Общи условия

Активация на акаунт