🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 1)

• 44 342
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Този уред за мачкане на картофи ми прилича на уред за мъчения.
Много приятно момиче. Не съм я гледала никъде.

# 91
  • София
Аз слагам вода във фурната за хрупкава коричка, а тя сложи за мека коричка? И с тази голяма тава с вода, как ще се нагрее тавата отдолу?

# 92
  • Пловдив
Явно умее да готви Simple Smile  Като изключим питката...като я месеше не беше така меко тестото.
Семейна ли е?

# 93
Обичам такива домакини в Черешката като Симона. Всичко си готви и то интересно. Чакам крушите аз.

# 94
  • София
Много добре сготви Симона. Искам да пробвам крушите.

# 95
Забелязахте ли, че няма лимозина, но пък има повече кадри с готвене.

# 96
  • Mediterraneo
Явно умее да готви Simple Smile  Като изключим питката...като я месеше не беше така меко тестото.
Семейна ли е?

Не разбрах, ама има мъж до себе си явно, нали бил късметлия, каза Банова Simple Smile

# 97
  • софия
Уфффф, тая Деса си беше провинция и винаги такава ще остане. То изказ, то дрехи, то грим, жълта коса... Никога не била чувала за круша със синьо сирене. Нали е много хай?! Това е класическа френска комбинация.
Всичко ми хареса при Симона. Съдове, как сготви, интериор.

# 98
  • Пловдив
По-скоро за круша в тесто не е чувала Simple Smile
Оня критичния кой е?

# 99
Хванах момента на крушите със синьо сирене и бадеми и кво беше още. Само заради тоя десерт май ще трабва да гледам от начало. Много мой.

# 100
Хванах момента на крушите със синьо сирене и бадеми и кво беше още. Само заради тоя десерт май ще трабва да гледам от начало. Много мой.
предястие беше, не десерт.

# 101
  • DE
Моя мъж иска да пробва крушите. Аз - няма да ми пипаш крушите(ям ги в промишлени количества Flushed )
Само при мисълта за тесто с круши и ми призля.
Иначе е прекрасна домакинята. Печката изглежда амартизирана, личи че готви.

# 102
  • София
Страхотно момиче се оказа Симона. Браво!

# 103
  • София
Включвам се в движение, за да похваля Мирослава/Симона. Grinning Много мила и забавна, не прекалява с театралниченето. Готви леко, без стрес, хареса ми, че приготвя познати рецепти - не да се хвърля в главозамайващи новости. Всичко от менюто ми хареса. Бих опитала крушата и телешкото по нейния начин. Само не разбрах, в крема за тортата сложи ли захар?

# 104
Емил Джасим, не ми харесва - има голямо самочувствие, ама явно не се справи много добре щом салатите на гостите бяха недокоснати.
Има неприятно излъчване поне за мен !
Симона, много приятна, лъчезарна и готина, хареса ми как готви, естествена е Simple Smile! Страхотен дом, уютен и предразполагащ към хубави емоции! Готини сервизи и съдове, влюбих се в жълтото гърненце Simple Smile !
Не ми хареса това, че книгите са намачкани в тези масички.
Деси Банова много неприятна, досадна и разпитва като махленска клюкарка.

Общи условия

Активация на акаунт