🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 1)

• 44 980
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • София
В рекламата за утре гледам, че Банова ще обяснява на масата за кърмата ѝ.

# 106
  • София
Много ми хареса представянето и.Ако беше с подходяща компания, щеше да е разкошна вечер.

# 107
Явно си е платила в уикито да я пишат журналистка

"Десислава Банова-Плевнелиева е българска журналистка, бивша водеща на емисия „прогноза за времето“ в рамките на Новините на Нова телевизия"

А, "платила", в Уикипедия всеки може да напише всичко.  Добре, че казваш... ще премахнем думата журналистка. Така обиждаме истинските журналисти, коита са завършили журналистика.  Добре, че не пише в уикипедия, че е "синоптичка".

Хайде и синоптичките ги писаха журналистки... 😂

Синоптички да бяха...

# 108
И заради тази глупост "Жоро, искаш ли мойто цветенце" 5 минути смях? Явно нямам чувство за хумор.

Има син, не че това означава нещо. А в ИГ е супер по-приятен и забавен.

Какво е ИГ?

# 109
  • София
Инстаграм

# 110
Аз слагам вода във фурната за хрупкава коричка, а тя сложи за мека коричка? И с тази голяма тава с вода, как ще се нагрее тавата отдолу?
Тайна, а аз пък слагам, за да е влажен козунака Simple Smile така бях чела в една рецепта и всъщност той не става хрупкав отгоре, та вероятно може да мине, че се слага за мека коричка...

# 111
Цитат
Инстаграм
Ох, сори... мислих, че е участвал в някакъв сериал, пък нали тука ги съкращават ОЖ, СБ и от сорта Grinning

В петък ще дават два епизода, така ли?

# 112
  • София
Скрит текст:
Аз слагам вода във фурната за хрупкава коричка, а тя сложи за мека коричка? И с тази голяма тава с вода, как ще се нагрее тавата отдолу?
Тайна, а аз пък слагам, за да е влажен козунака Simple Smile така бях чела в една рецепта и всъщност той не става хрупкав отгоре, та вероятно може да мине, че се слага за мека коричка...

Не знам, всеки ден печем хляб у нас, и на дъното винаги има купичка с вода.Хлябът става със супер хрупкава коричка.

# 113
Злото е поправено. В Уикипедия вече не пише, че Банова е "журналистка" Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 114
Злото е поправено. В Уикипедия вече не пише, че Банова е "журналистка" Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Леле ... оттук та чак да Уики-то ли стигна ?!

# 115
Наистина не пише вече, че е журналистка.
А преди беше така

# 116
  • DE
Откога пък водещите на времето са журналисти, те не са дори синоптици повечето Thinking

Тайна, дай една рецепта за успешен хляб, все се опитвам и все не мога да уцеля някой да ни харесва.

# 117
@rady_plovdiv, да, изтрих една дума. Сложно ли е? Всеки може да пише и да редактира в уикипедия. Кликваш горе на "редактирай" и внасяш ред в кочината Grinning

# 118
  • София

Симона Халачева(Мирослава от ,,Откраднат живот'')

Черешката на тортата (26.05.2021)
Сезон 15 Епизод 2

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във VLC player
или в   321 Med ia Play er Clas sic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 00:45 от Mari_Mar

# 119
Много ми хареса днешната домакиня.
Само хлебчето си го замеси по-твърдичко. Можеше да си добавя брашното накрая, а не директно да го изсипе цялото в купата.
Крушите са идейни. Харесвам вкуса сладко-солено.

Общи условия

Активация на акаунт