🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 1)

• 45 266
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • DE
Манчо е силно пристрастен, тръгна да критикува още от начало.

Що за съчетание домати и кимион Anguished  обаче кухнята му е хубава.

# 586
Човекът всичко сам си прави, че и у тях посреща с 2месечно бебе. Респект!
Манчев пак е в свекърва mode.

# 587
Манчо гледа и коментира като люта свекърва днес. Супер дразнещ. Ще даде на Пламен 5 точки.

# 588
Страхотна кухня и не само...той ми е един бохем,не си дава зор и това супер много ми допада 😀 Пък и аз да ви кажа ударих една циганска баница 😀😀😀

# 589
Много хубав дом. Всичко си приготви сам. Добре.

# 590
Пууу, днес я гледах тая каничка в Икеа и що не си я купих!?
Много ми е приятен този Пламен и атмосферата на вечерята е добра още от началото. Плочките са ужасни! Все едно съм в руините на Помпей. Може да са много модерни, но не ми се връзват с останалите неща в кухнята.

# 591
Много ми харесва дома му, кухнята особено. Плочките са доста добро попадение. Браво, че си сготви всичко сам. Манчо ще даде плакета на Галената Марийка.

# 592
Много ми харесва дома му, кухнята особено. Плочките са доста добро попадение. Браво, че си сготви всичко сам. Манчо ще даде плакета на Галената Марийка.
+100.
Гостите резко станаха капризни.

# 593
  • Пловдив
Тая вечер Галин го играе Примадона? Wink

# 594
Галин скучае, теми като народен театър, Хъшове, скука за неговия свят:flushed:

Пламен дано да спечели, с Джуджи правят добър разговор, другите са на друго интелектуално ниво. Мари е мноого скучна, една тема не подхвана.

# 595
Ама аз нещо не разбрах Галин защо се скумроса така.

# 596
  • София
Нали са колеги в Нова. Simple Smile

# 597
  • София
Мари си е връзкарка. Ясна е работата. Добре, че е Джуджи. Иначе ще е егати скуката.

# 598
Галин какво тъпо парче е.

# 599
  • софия
Галин защо така се държи като няк`ва кифла? Нещо зад кадър ли се е случило, та се е скумросал?

Не спечели Джуджи, но спечели Мари. Всичко остава в семейството, нищо не се губи. Постара се, добре се справи за възрастта си.

Общи условия

Активация на акаунт