🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 1)

• 45 280
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Stuck Out Tongue Winking Eye
Джуджи победител!
Добре, че е тя, че останалите участници са като пенсионери. Всичко в менюто ми хареса и бих яла, вярвам, че наистина прави ремонт, показвала е къщата неведнъж иначе.
Мари е с темперамента на баба, хем младо момиче, Джуджи е сто пъти по-свежа и живичка.

# 571
Джуджката си е много на център тя. От това, което съм чувала за и от нея(в медийното пространство) съм останала с впечатление, че добре са и се случили нещата в живота, има добър и обичащ съпруг, който я носи на ръце и се грижи за комфорта и, има добро дете, има спокоен и приятен живот сред семейство, което я обича, добре финансово уредена е, не се вживява особено в разни драми, с една дума всичко и е ок и и личи. Ведра, усмихната, лежерна. Евала и.
Снахата (като повечето млади хора, май) има една оттегченост в нея, сякаш е уморена от живота, който дори не е живяла. Сякаш няма живец в нея, няма емоция и все едно е постоянно на ръба нещо да я подразни. Джуджи обаче не е от типа глупава куха хилеща се лейка и съм сигурна, че когато се наложи застава твърдо на позицията си и не би си оставила магарето в калта. Ей тъй, както ти се усмихва, тъй и лежерно може да те шамароса и да те постави на място, че да го запомниш за цял живот. Мари трябва много да внимава с нея, ако иска да поддържа добри отношения във фамилията. Това е моето усещане, но е възможно и да греша, все пак ги познавам само от "телевизора". Grinning

# 572
  • Sofia
Мари не е отегчена, така си гледа. Цял живот е била възпитавана да внимава как се държи, да премерва думите, да изглежда добре, да е отличничка и т.н. И Джуджи е моят фаворит на компанията. Зад уж лековатите смешки, неспирен смях и радост от живота, не се крие празноглава жена. С Живова (рисуващата жена с детските книжки) са много странна двойка, но го отдавам на това, че там е повече бизнес, отколкото приятелство. Беше ми фаворит за седмицата, но явно призът ще иде при Мари. Не че се справи лошо тя, но..
Абе добре, че е Джуджи, че иначе ще дремят по столовете.

# 573
Не знам как е възпитавана Мари, но погледнете Звездните да видите з акакво става дума. А майка ти да се пуска гОла по снега /уж прикрита/, едва ли е пример.
И според мен ако не е Джуджи са доста скучни, няма да има какво да си кажат! И определено Мари и се дразни и не знам не личи топла връзка помежду им.
А най-популярния готв. сайт - реклама! /дори не съм го отваряла, може и да  е хубав/, и предаване то на Джуджи не съм гледала, ама нямам и интерес.
Като цяло ми хареса вечерята, и ми хареса че и го каза на Глория - не стига че не яде много неща, домакинята и поднася каквото уж яде, тя не можела!

# 574
  • Sofia
Не знам как е възпитавана Мари, но погледнете Звездните да видите з акакво става дума. А майка ти да се пуска гОла по снега /уж прикрита/, едва ли е пример.
От това пари се изкарават, пък и те "говорят", което за популярни лица е добре дошло. Провокация с мярка и финансова обезпеченост след нея. Като няма друго интересно, гола на снега и целулит в кадър, да се знае, че и те по земята ходят, нищо, че са звЕзди.

# 575
Образ е Джуджи, положителен за едни, неприятен за други, но не може да й се отрече, че е колоритна и запомняща се. Десертите ми харесаха всички, пататника също, но някъде ми се загуби идеята за рибата в комбинация с пилето с ориз. Или заради Глория сготви специално, а таз претенциозна скумрия не спря да мрънка цяла вечер. Хареса ми актьорът, такива гости са ми на сърце. Да ти е кеф да им сервираш. А и правилно изкоментира поведението на нишовата певица: Ми не го яж ако искаш, но вземи си, сложи си в чинията, не коментирай." Елементарна култура е за мен това.
С 1001 рецепти имам лош опит, та не ми в списъка със сайтове, от които бих използвала.

# 576
Според мен на Мари всичко ѝ е много странно и сюреалистично. Разбра се по думите ѝ, че е отгледана предимно от баба си - изведнъж пораства и става "звезда", без да е искала. Поне така го усещам. Инфлуенсърка е, колкото да прави нещо, че нали е звезда?! Не съм я чувал преди, та надали е нещо WOW. Може и мама да я е побутнала - нали в предаването ѝ има цяла група инфлуенсъри?

Не всички хора искат да са известни и да бъда разпознавани... Тъжно, ако не иска, а се е "наложило"...

# 577
  • София
https://nova.bg/accents/view/2021/06/04/329102/%D0%BF%D0%BB%D0%B … 0%B0%D1%82%D0%B0/

Менюто днес звучи много добре. Дано спечели Пламен, а не Мари.

# 578
С пататника и салатата спокойно бих се нахранила и аз. Вярвам, че на Глория наистина не ѝ сеядеше повече. Не знам вегетарианците не могат ли да хапват от соса и ориза в случая , ако е сготвен с месо? Според мен нищо няма да им попречи Simple Smile

# 579
Ще попречи. Който не е ял месо, ще разбере защо.

# 580
Няма логика да не ядеш месо, но да ядеш нещо, сготвено с месо.

# 581
някои ядат, други - не. въпрос на лично възприятие. познавам веге от 40 г., но ако сготвиш месо и картофи заедно ще хапне от картофите. други дори не биха помирисали нещо, стояло заедно в хладилника с месо.

# 582
https://nova.bg/accents/view/2021/06/04/329102/%D0%BF%D0%BB%D0%B … 0%B0%D1%82%D0%B0/

Менюто днес звучи много добре. Дано спечели Пламен, а не Мари.
виждам, че Пламен ще прави пияни палачинки.  Не съм яла от дете. Баба ги правеше. Помня, че в тестото имаше ракия.
Някой ако има рецептата, моля да сподели.

# 583
На Глория просто много ѝ дойде глезенето - отделно за нея винаги да има, милата, да не остане без основно. Самата тя каза, че по принцип за нея има салата и гарнитура и туй то - ама те, нали са в черешката - чакай да ѝ направим рибок, гладна ще остане!!!

Най-лесното вегетарянско нещо, което аз бих врътнал за 10 минути, са бургери с халлуми и авокадо.  Запичам ѝ готови хлебчета, запичам сиренцето, режа на тънко авокадо, домат, едно листо маруля някаква, някакво сосче и айде - да се кефи, да подскача от радост. За да се фръцна още повече, и едно яйце бих ѝ сложил - ако ми се играе пуширано, ако не - на очи за 2 минути. 

Гарнитура към бургера и към основното - една и съща.  Ако не ѝ харесва, да ми дава 2 точки. Аз нали съм си рекламирал продукта (до тук видяхме Инфлуенсърка, телевизия и музикална компания и АРТИСТ, СЪЗДАВАЩ ЕДИ-КВО-БЕШЕ, ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 40 ГОДИНИ ЩЕ ВЪЛНУВА)

# 584
Манчо колко глупости наговори...

Общи условия

Активация на акаунт