🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 16 (Tема 1)

• 45 281
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
И как си хапва само. Обичам такива гости

# 556
Този Галин филър в скулите и челюстите ли има? Чак такава дефиниция природно....
Иначе Джуджи нито сготви, нито вкъщи ги покани...със същия успех можеше и в някой ресторант да се видят. Иначе са приятна компания и се разбират.

# 557
Предишният път като участва, мисля тя сама си сготви, но беше нещо семпло.
Забравила съм. Но къщата помня.

Няколко стр назад има снимки и видео линк към първото гостуване на Джуджи от 2011-та.И у тях си посрещна,и сама си сготви.Явно този път мн,мн не й се занимава(но пък приела покана за участие,ей това не го разбирам).Много ме съмнява,че точно тя има нужда от някакви си жълти стотинки хонорар.Доколкото знам им плащат 2000-2500 лв за участие.Нищо пари не са на фона на цените.

# 558
Няма нужда от жълти стотинки най - важното го направи в началото - рекламира телевизията в която работи и предаването си.
Понякога го засичам и гледам, на Миглена Ангелова ми е по - интересно.
Мисля, че в неделя ги повтарят всички авторски предавания.

# 559
Джуджа ми е едно непораснало момиче! Останало някъде на 16 години.

# 560
Един въпрос ме мъчи... Какво има в големия буркан до печката ? Приличащо на юфка ама сигурно е друго.
Пилето изглеждаше домашно.

# 561
Джуджа ми е едно непораснало момиче! Останало някъде на 16 години.
Ама добре си е подредила живота...

# 562
  • София

Джуджи в Черешката на тортата 2021

(03.06.2021)
Сезон 16 Епизод 10

директните линкове, са без реклами и забрани за гледане извън България

Скрит текст:
отварят се без добавки на МОБИЛНИ ТЕ

в браузър на КОМПЮТ ЪРА
- след инсталиране на разширението за Хром
HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

с влачене и пускане на бутона(линка)
   във VLC player
или в   321 Med ia Play er Clas sic
връзки и  

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.
В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 22:19 от Mari_Mar

# 563
Ако не сте чели книгите на Айн Ранд (една от които беше като музеен експонат на лавицата) - горещо препоръчвам; особено Атлас изправи рамене Wink

# 564
Още гледам (благодарности към Мари Мар за линкът) - Джуджи е от типа хора, които харесвам. Пийва си от обяд уискенценценце, смее се много, леко досадна, обича да се глези, кикоти и да клюкари - мааалко да интригантсва.

Джуджи, ми амор, пиши ми да си станем добри приятели. Hug Ако ше влизаш у Вип Брадър, ме пиши да те защитавам, ако някога бъдеш номинирана. Ще ги утрепа всички там. На финал ще си - обещавам! Joy

# 565
  • Sunshine state
Няма как да се ядосам на такъв широкоскроен и готин човек като Джуджи. Добре, че е тя тази седмица, че да посъживи нещата, защото в сравнение с нея, останалите са като на командно дишане. И на Мари майка й помагаше, ама Манчев не я поряза. А Глория е голямо мрънкало - веднъж само хапвала риба, ама тя самата направи такава. 😆 Пламен ми допада.

# 566
И аз харесвам Джуджуто.Имам чувство,че Мари не й търпи хумора и смеха.Изглежда ми все една такава отегчена..
Хареса ми нейната вечеря,даже много.Аз съм по десертите и колкото и да не са ми харесали блюдата преди това,ако десерта е такъв впечатляващ,тоест 4те десерта на Джуджи и помагачка,бих дала 10т автоматично.
O,и пататника - обожавам.
Пламенчо как сладко,сладко си похапваше.Пу пу.

# 567
На мен Мари ми прилича на някоя плейметка-моделка-певица, но не мога да се сетя на коя. И днес, много ми заприлича отново, но не им помня имената... (имам предвид по начин на изказ и течене на мисълта)

# 568
Da, Джуджката да ти е свекърва, и да се хили 24/7- не бих изтърпяла такова чудо.
Ние гледаме минути, и се кефим.
Аз днес не си го причиних и не гледах.
Мари едва ли е бременна, пийва си.
Но й го пожелавам.

# 569
  • Sunshine state
Аз лично имам приятелка такава и си е много ок дори. Да, забавна е, но е и сериозна, когато трябва. И в този ред на мисли, нали не си представяте Джуджи да се хили 24/7, доста е добре с акъла като гледам.

Последна редакция: пт, 04 юни 2021, 06:16 от Pupitka

Общи условия

Активация на акаунт