Паническо разстройство - 49

• 30 087
  • 738
  •   2
Отговори
# 450
Стига с тия онлайн глупости. Отидете си физически на място. Така ще се установи и езика на тялото. Лирика не замества бензодиазепините, но действа добре успокояващо. Принципно в по-големи дози, но и в малките е добре. В малките е повече за физическите прояви на паниката, болковите синдроми, невропатичните прояви и т.н.

Ок ,а мога ли да попитам за Баховата терапия знаете ли нещо
Абе много глупости съм чел, ама за ароматерапия при сериозни състояния, не бях. За някакви ефирни нерви, може да има плацебо ефект, ама за сериозни неща е пълна глупост. Но пък наивници да им вземеш парите много има.

# 451
Липсата на апетит при мен е признак точно за начало на труден период. Насилвам се, но толкова кг за 20 дни са сериозен проблем. Извинявай не искам да те плаша. А колко кг беше?
Гладолечението не е лош вариант, стига да не прерастне в друго.

# 452
Липсата на апетит при мен е признак точно за начало на труден период. Насилвам се, но толкова кг за 20 дни са сериозен проблем. Извинявай не искам да те плаша. А колко кг беше?
Гладолечението не е лош вариант, стига да не прерастне в друго.

66 кг. На 29 години, 1.68 съм висока. Аз съм с нервни сривове и тревожно разстройство…

# 453
Цвети, наблюдавай се и пиши. Яж насила, дори и малко.
За Бах - при мен нулев ефект. Подкрепям Георги изцяло. По-добре валериан или алора, като не искате силни лекарства.

# 454
За Бах - при мен нулев ефект. Подкрепям Георги изцяло. По-добре валериан или алора, като не искате силни лекарства.

Алора пия вече от 2 месеца по 2 ,но нещо не усещам много промяна, а може би е с натрупване ..пиех по 1 ,но попнах скоро по 2 ,също така си правя успокоителен чай съдържащ глог,валериан и още нещо имаше.Не знам с какво още бих си помогнала ,нещо подобно примерно да не са АД

# 455

След поста ти се насилих и изядох цяла кофичка мляко, един банан, едно пакетче солети и един кроасан. Но адски ме болят зъбите, понеже ги стискам много силно и денем и нощем.
Забелязвам, че вечер се чувствам по-добре, денем е ад. Не знам дали е нормално…

# 456

След поста ти се насилих и изядох цяла кофичка мляко, един банан, едно пакетче солети и един кроасан. Но адски ме болят зъбите, понеже ги стискам много силно и денем и нощем.
Мисля,че при всички денем е ад,а вечер се поуспокояваме.Вие от кога сте в това състояние?

# 457
Скрит текст:
Аз съм на бахова терапия, освен другата, но ми трябва още време да почувствам резултата, ако го почувствам.
Цвeтелина Иванова 606608, при започването и спирането на АД се получава точно такова гадене. Ще отмине,
Да не казвам голяма дума, но успях да заместя лексотана с дормиплант по предписание на лекар.

Те са няколко вида нали така ... чудя се дали ги има в аптеката за базовата терапия говоря ,и да питам самостоятелно ши си я назначихте
Естествено, че не съм си ги назначила сама. За базова терапия има в аптеките. Опитйте, ако искате, нищо не губите.
И аз вечер съм по-добре.

# 458

Мисля,че при всички денем е ад,а вечер се поуспокояваме.Вие от кога сте в това състояние?

Реално преди три години имах подобен период - 6 месеца. Оправих се без лекарства, но сега от 20 дни стана нещо страшно. Получих паник атака на работа, и от тогава е така. 😔

# 459
Добро утро.. будна сън от няколко часа вече от поредния кошмар😔 писна ми ... Ще ходя при др Тренчева знае ли някои за нея нещо за гр.Дупница

# 460
Он-лайн консултации - сетих се докторът беше Светлозар Георгиев.
Аз си платих на друга лекарка, като мине първата консултация ще споделя впечатления - в Александровска.
Георги, за тези, които живеят в по-големи населени места личната среща е ок, но за мен никак. Такива пътувания по 200 км в едната посока за добър специалист са освен финансово бреме и страхотен проблем точно сега лятото, така или иначе пътуването ми е един от отключващите фактори и трябва да се тъпча с лекарства за едната среща разбирай цял ден път, чакане, среща и после два- три дни лежане и възстановяване. Защо?
Ще опитам и споделя. Тук при нас има само добра психоложка, а и аз виждам че съм за психиатър.
Всъщност не съм се срещала с такъв от много години, а трябваше още преди 2-3 като неврологът ми изписа АД и ми каза да го направя. но ме помоли да избера внимателно лекарят, за жалост този който избрахме ми отказа поради заболяване.

# 461
Както казах бях на психиатър днес и ми изписа Есобел от 10 по половинка сутрин ... каза ,че се давал и на малки деца ,нямало пристрастяване и бил безобиден ,но в листовката друго пише 😧
Някои пил ли е и как му е повлияло?

# 462
Както казах бях на психиатър днес и ми изписа Есобел от 10 по половинка сутрин ... каза ,че се давал и на малки деца ,нямало пристрастяване и бил безобиден ,но в листовката друго пише 😧

На листовките пише какви ли не страшни неща винаги, зависи на какво си съсредоточаваш вниманието. Ако прочетеш листовката на Нурофен, който дават и на малки деца, може да прочетеш не по-малко подобни неща.

# 463

На листовките пише какви ли не страшни неща винаги, зависи на какво си съсредоточаваш вниманието. Ако прочетеш листовката на Нурофен, който дават и на малки деца, може да прочетеш не по-малко подобни неща.

Даа така е ... а случайно да знаеш нещо за него за 1ви път ще пия АД и се чувствам ужасно, че съм стигнала до тук ,а имам прекрасно дете и прекрасен мъж ...

# 464

Даа така е ... а случайно да знаеш нещо за него за 1ви път ще пия АД и се чувствам ужасно, че съм стигнала до тук ,а имам прекрасно дете и прекрасен мъж ...

Нямам представа, понеже аз също съм пила само един път АД и то различен, но мога да ти кажа, че аз се чувствах по същия начин преди да ги започна, на 19, а вече на антидепресанти, и това чувство беше заради стигмата, че ако пиеш хапчета за нервите си слаб. В един момент да признаеш, че имаш нужда от помощ, е най-доброто и смело нещо, което можеш да направиш за себе си. Това е просто моето мнение, не знам каква точно е ситуацията при теб

Общи условия

Активация на акаунт