Паническо разстройство - 49

• 30 085
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Ако започнеш да ги приемаш като филм не помага ли?
Мен кошмарът ме държи 5 Мин като стана. После работа и ангажименти и избледнява. Ти ако си с дете, просто се ангажирай яко, излизай, чисти и ще отмине. Иначе лекарствата са твое решение.

# 436
Ако започнеш да ги приемаш като филм не помага ли?
Мен кошмарът ме държи 5 Мин като стана. После работа и ангажименти и избледнява. Ти ако си с дете, просто се ангажирай яко, излизай, чисти и ще отмине. Иначе лекарствата са твое решение.

Майчинство съм да .. излизам постоянно се срещам с хора ,но като съм си в нас е най-тежко

# 437
Нещата с кошмарите са особени. Това е все пак БДО фаза на съня, която така или иначе я има. Щом са ярки, значи е прегрял мозъка. Принципно това е следствие от освобождаване на мозъка, а не е натоварване. Добре е да се направи една консултация с психиатър, защото нещата не опират до кошмарите само, а явно ескалират след това. Вече какво точно състояние е, лекар да се произнася. Според мен е ПТСР някакво и постепенно превзема личността.

Цветелина Иванова, поздравете лекаря, много добро лечение, рядко кадърно предписание! Браво!

# 438
Георги тази Лирика замества клонарекса ли? По-добър вариант ли е?
Може ли имена на психиатър, който дава он-лайн консултации? Бяхте писали преди време, но не ги откривам.
Иначе група лятото е тежък период, не го забравяйте. Дайте си време и търпение, като отминат жегите, тогава вижте как е.
Всички психически състояния се обострят и това не го казвам на шега, чувала съм го многократно от специалисти, даже делата за настаняване на психичноболни са пик през лятото. Аз не намирам логика, защото пък самоубийства и депресии са характерни за северните страни, където е облачно и по-студено, но така казват психиатри за нашите ширини.

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 11:15 от opelcorsa

# 439
Георги тази Лирика замества клонарекса ли? По-добър вариант ли е?
Може ли имена на психиатър, който дава он-лайн консултации? Бяхте писали преди време, но не ги откривам.
Иначе група лятото е тежък период, не го забравяйте. Дайте си време и търпение, като отминат жегите, тогава вижте как е.
Всички психически състояния се обострят и това не го казвам на шега, чувала съм го многократно от специалисти, даже делата за настаняване на психичноболни са пик през лятото. Аз не намирам логика, защото пък самоубийства и депресии са характерни за северните страни, където е облачно и по-студено, но така казват психиатри за нашите ширини.

И аз бих искала психиатър онлайн

# 440
Стига с тия онлайн глупости. Отидете си физически на място. Така ще се установи и езика на тялото. Лирика не замества бензодиазепините, но действа добре успокояващо. Принципно в по-големи дози, но и в малките е добре. В малките е повече за физическите прояви на паниката, болковите синдроми, невропатичните прояви и т.н.

# 441
Стига с тия онлайн глупости. Отидете си физически на място. Така ще се установи и езика на тялото. Лирика не замества бензодиазепините, но действа добре успокояващо. Принципно в по-големи дози, но и в малките е добре. В малките е повече за физическите прояви на паниката, болковите синдроми, невропатичните прояви и т.н.

Ок ,а мога ли да попитам за Баховата терапия знаете ли нещо

# 442
Втори ден пия лирика по веднъж вечер. Снощи виждах двойно и бях с адско главоболие. Май само това отчитам като страничен ефект аз.

# 443
Здравейте, аз съм пак на черешата, от няколко дни ми се схващат я пръстите на краката, я на ръцете и вече си мисля, ще умирам, от сърцето а. А само преди една седмица бях за контролна кардиограма. Мислех, че ще спа с депресантите, но не съм готова явно.

# 444
Здравейте отново, вчера пси ми смени хлорпротиксена с флуанксол. Сега ще съм на есобел и флуанксол. Да очаквам ли някакви екстри от флуанксол? Постоянно се самонаблюдавам.
Ще помогне, маха натрапчивите мисли. На каква дозировка го даде?
  започвам с 1/2 сутрин и вечер и след 3 дни - 1 сутрин и 1/2 вечер

# 445
Здравейте. Нова съм тук. С паник атаки и тревожно разстройство. От два дни съм на лирика по едно вечер, лароксин по едно сутрин. Сред три дни ще увелича лирика на 2 - сутрин и вечер.
Въпросът ми е следния: Вие имате ли апетит, храните ли се? Аз от 20 дни вече не се храня нормално, просто ми се гади от мисълта за храна. Преди си хапвах доста, сега с триста зора 1 филия хляб с едно яйце на ден. И нищо повече.

# 446
Здравейте. Нова съм тук. С паник атаки и тревожно разстройство. От два дни съм на лирика по едно вечер, лароксин по едно сутрин. Сред три дни ще увелича лирика на 2 - сутрин и вечер.
Въпросът ми е следния: Вие имате ли апетит, храните ли се? Аз от 20 дни вече не се храня нормално, просто ми се гади от мисълта за храна. Преди си хапвах доста, сега с триста зора 1 филия хляб с едно яйце на ден. И нищо повече.
здрасти, аз когато бях в пика на тревожността не можех да ям, нямах апетит, даже ядох на сила по малко. Като се успокоиш, ще ти дойде апетита. А и не е лошо да се изчисти малко стомаха от храната. Даже напротив. Успех!

# 447
здрасти, аз когато бях в пика на тревожността не можех да ям, нямах апетит, даже ядох на сила по малко. Като се успокоиш, ще ти дойде апетита. А и не е лошо да се изчисти малко стомаха от храната. Даже напротив. Успех!

Благодаря! Проблемът е, че съм минус 6 кг за 20 дни. Чудя се да не стане по-голям проблем… надявам се, като подействат хапчетата да се върне и апетитът. 😔

# 448
Аз съм на бахова терапия, освен другата, но ми трябва още време да почувствам резултата, ако го почувствам.
Цвeтелина Иванова 606608, при започването и спирането на АД се получава точно такова гадене. Ще отмине,
Да не казвам голяма дума, но успях да заместя лексотана с дормиплант по предписание на лекар.

# 449
Аз съм на бахова терапия, освен другата, но ми трябва още време да почувствам резултата, ако го почувствам.
Цвeтелина Иванова 606608, при започването и спирането на АД се получава точно такова гадене. Ще отмине,
Да не казвам голяма дума, но успях да заместя лексотана с дормиплант по предписание на лекар.

Те са няколко вида нали така ... чудя се дали ги има в аптеката за базовата терапия говоря ,и да питам самостоятелно ши си я назначихте

Общи условия

Активация на акаунт