Паническо разстройство - 49

• 30 802
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Мили хора помогнете ми..не знам какво да правя..плача от безсилие..пт няколко дни ми е напрегнато ,получавам панически атаки..днес цял ден ми е така..пия мента глок ,но не ми помага особено…днес съм изпила .вдигнах кръвно 150/100/115 .. в момента ми е 120/80/100 какво да правя..дали ще умра🥺 жена съм на 26

# 211
Аз съм в някаква яка паник дупка. Вкъщи ни извъртя някакъв гаден вирус. Не е Ковид според тестовете, но с гадене, разстройство и слабост в мускулите. Последното ми увеличи хипохондрията на макс, че е някакво неврологично заболяване и в следствие на това съм няма да обяснявам с какво кръвно и паник атаки.

# 212
Мили хора помогнете ми..не знам какво да правя..плача от безсилие..пт няколко дни ми е напрегнато ,получавам панически атаки..днес цял ден ми е така..пия мента глок ,но не ми помага особено…днес съм изпила .вдигнах кръвно 150/100/115 .. в момента ми е 120/80/100 какво да правя..дали ще умра🥺 жена съм на 26
От билковите Симпатил и Алора са с една идея по-голямо действие, поне според мен. Пробвайте с тях, паник атаките няма да ви минат, но може да ви успокояват временно. Иначе ходили ли сте на лекар за паник атаките? Правени ли са някакви изследвания, прегледи за други неща?

Аз съм в някаква яка паник дупка. Вкъщи ни извъртя някакъв гаден вирус. Не е Ковид според тестовете, но с гадене, разстройство и слабост в мускулите. Последното ми увеличи хипохондрията на макс, че е някакво неврологично заболяване и в следствие на това съм няма да обяснявам с какво кръвно и паник атаки.
Слабостта в мускулите едва ли ще е неврологично заболяване. Мисля че е съвсем нормално, то даже и болки в мускули и стави се появяват при настинка, грип и други вируси.

# 213
Аз мисля че ако оставите тези хапчета, ще се чувствате много по-добре, а и билки да си приемате, за спокойствие, не знам за какво се притеснявате, някой хора крещят от болки, други са с рак, трети със спин, има хора наистина с тежки заболявания, а вие за дреболии се притеснявате, просто му кажете, НЕ, няма да да мозъка да ме контролира, аз така се оправих, спрях хапчетата, отслабнах си, и сега съм добре!

# 214
А ако нямам глад за хапчето и при прием ми става зле, какво ви е мнението ? Притеснявам се, ако го намаля по-рязко или бързо да не ми става по-зле. Иначе докато спя се будя и съм в панически ужас - не знам кой съм и къде се намирам. Никакъв контрол. Много неприятна ситуация. Мнения, моля. Simple Smile

В момента в процес на спиране на хапчетата ли сте? Ако да, не би трябвало да има събуждане с панически ужас, може би е твърде рано още да се спират.

Има ли хора с кардиофобия тук? Новините за футболиста, получил сърдечен арест ми върнаха старите притеснения на тази тема, тези дни пак си следя пулса често...

# 215
Анонимен две седмици съм болна, пълно сдухване!
Първо, тоя стомашния - осрах тоалетната два дни. Хубаво, викам ще отмине - още два дни лежах като труп. После родата се тръсна от чужбина, хайде в дъжда тук-там. Племенницата с хрема и сополи, всички от нея кашляме, кихаме, ужас. Даже темп вдигнах една вечер.
А преди всичко това си вадих и кърлеж и се филмирах - Лаймска болест.
Днес сякаш взе да се нормализира ситуацията, но баси болестите. Ужас! Посред лято. Хаха!

# 216

Има ли хора с кардиофобия тук? Новините за футболиста, получил сърдечен арест ми върнаха старите притеснения на тази тема, тези дни пак си следя пулса често...

Да, аз както много пъти съм писал съм така. С постоянен страх за сърцето. Пулс и кръвно се мерят минимум по 5-10 пъти на ден, особено пулса, защото с кръвното обикновено нямам проблеми. Всяко неразположение свързвам със сърцето, абе ужас. Просто не мога да си избия от главата мисълта, че сърцето ми не работи правилно, че нещо не му е наред. Понякога се и замислям достатъчно силни  ли са ударите, като усещам пулса по слабо.Да не говорим колко често ходя да си правя кардиограми,но при мен това се отключи от екстрасистолите. При теб има ли някаква причина за кардиофобията, висок, нисък пулс или нещо друго.

# 217
Благодаря ви мненията. Но крампите и неконтолираните потръпвания са много. Липса на концентрация, нещо като мозъчна мъгла имам. Дали не е от болестта и спирането на АД. Да ги започвам освен, това не се трае. Дайте мнения.
Сега четох за мъглата, крампите и ужасно заболяване, от което ме е страх. Много съм панирана. Да отивам ли в спешното? Какво да правя? Дали там ще ми помогнат? В някаква жестока дупка съм. Пих 1/2 лексотан, но не помага.

Последна редакция: чт, 17 юни 2021, 21:36 от Анонимен

# 218

Да, аз както много пъти съм писал съм така. С постоянен страх за сърцето. Пулс и кръвно се мерят минимум по 5-10 пъти на ден, особено пулса, защото с кръвното обикновено нямам проблеми. Всяко неразположение свързвам със сърцето, абе ужас. Просто не мога да си избия от главата мисълта, че сърцето ми не работи правилно, че нещо не му е наред. Понякога се и замислям достатъчно силни  ли са ударите, като усещам пулса по слабо.Да не говорим колко често ходя да си правя кардиограми,но при мен това се отключи от екстрасистолите. При теб има ли някаква причина за кардиофобията, висок, нисък пулс или нещо друго.

Най-вече по време на тренировка ми се вдига доста пулсът, до 170-180 понякога и от време на време прескачания, затова.

Благодаря ви мненията. Но крампите и неконтолираните потръпвания са много. Липса на концентрация, нещо като мозъчна мъгла имам. Дали не е от болестта и спирането на АД. Да ги започвам освен, това не се трае. Дайте мнения.
Сега четох за мъглата, крампите и ужасно заболяване, от което ме е страх. Много съм панирана. Да отивам ли в спешното? Какво да правя? Дали там ще ми помогнат? В някаква жестока дупка съм. Пих 1/2 лексотан, но не помага.

Мозъчната мъгла е една от най-характерните прояви на ПР и ГТР доколкото знам. А потръпванията също е много вероятно да се дължат на това. Много е вероятно спирането на АД да възвръща симптомите отпреди или да си получава отнемане. А за спешното няма смисъл, нито едно от тези неща не е животозастрашаващо.

# 219
Чак пък в спешното няма нужда. Ако това ще те успокои, аз съм така постоянно. Често блокирам и не помня елементарни неща, или не помня, че някой ми е казал нещо, разсеяна съм, никаква концентрация. Крампите и потръпванията ми са постоянни. Ей ме, жива съм все още, а не съм така от вчера и днес.

# 220
От билковите Симпатил и Алора са с една идея по-голямо действие, поне според мен. Пробвайте с тях, паник атаките няма да ви минат, но може да ви успокояват временно. Иначе ходили ли сте на лекар за паник атаките? Правени ли са някакви изследвания, прегледи за други неща?

Слабостта в мускулите едва ли ще е неврологично заболяване. Мисля че е съвсем нормално, то даже и болки в мускули и стави се появяват при настинка, грип и други вируси.
Много благодаря,ще ги потърся в аптеките,за паническите атаки не съм ходила на лекар.А попринцип скоро ходих на кардиолог,на ендокринолог и всичко е в норма))

# 221
Скрит текст:
Чак пък в спешното няма нужда. Ако това ще те успокои, аз съм така постоянно. Често блокирам и не помня елементарни неща, или не помня, че някой ми е казал нещо, разсеяна съм, никаква концентрация. Крампите и потръпванията ми са постоянни. Ей ме, жива съм все още, а не съм така от вчера и днес.
Преживях снощния ужас. Сега съм като ударена от мокър парцал. Вдигнах и кръвно. Абе ..... Бях на крачка за започна АД. Може пък да трябва да съм цял живот на АД, знам ли.

Пабло Ескобар, сподели малко повече за тези билки.

# 222
Сироп за кашлица и успокоително може нали ?

# 223
Сироп за кашлица и успокоително може нали ?
Пак ще си кашляш, но поне няма да ти пука. Smile

Прочети листовките, там пише, или провери в гугъл за взаимодействия между двата препарата.

# 224
Иначе от алората и аз съм доволна, но само с нея- не ми се получава.
Тая нощ и аз имах гадна криза, сърцебиене, треперене, главоболие, бивало е и по-зле, но последно бях така като ми сложиха ваксината за Ковид.
Днес сме на едно кръщене и само мисълта за заведение и хора ме побърква. Освен това е на близки иначе бих си тръгнала, та и това че трябва да стоя и да не ми става зле, а то вече ми е е ужасно, също влошава нещата.
Снощи и хапчето клонарекс не помогна.
Пълна гадост. Най-ми е тъпо че някакво такова събитие ме изкарва от релси, не е като да съм на погребение?
То ясно че ще е пълна агония за мен, но просто нищо не мога да сторя.

Общи условия

Активация на акаунт