Паническо разстройство - 49

• 29 961
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
След колко време разбирате ,че не ви действа АД ... чувствам се една идея по-спокойна ,но натрапливостта ме побърква и някакви картини минават през главата ми ,вече съм 9ти ден на цяла доза от 2 дни
Някъде след 7 седмици трябва да си добре вече. Ако не, сменяте медикамента.

# 631
След колко време разбирате ,че не ви действа АД ... чувствам се една идея по-спокойна ,но натрапливостта ме побърква и някакви картини минават през главата ми ,вече съм 9ти ден на цяла доза от 2 дни

7 седмици???? 😳 това е супер много време… 😔 Аз сега без ксанакс съм супер зле, как ще го пия толкова време? 😒 Смисъл ако съм само на ад, без успокоително просто не се виждам 7 седмици…

# 632
Ми пълното разгръщане на АД е около 8 седмици.

# 633
От всички успокоителни и антидепресанти и т.н. най-добре ми действа диазепама, много хубаво лекарство но се привиква с него за съжаление,  и след време не действа но ефекта е уникален, стреса изчезва, успокоява до основи и се чувстваш много добре, максималният му прием е 4 месеца 1 или 2 хапченца на ден.

# 634

Ако ще съм добре ще ги изчакам тези 7 седмици ,но нещо ми се гади от вчера и се чудя ще отмине ли ако е от АД.В Сряда съм при док ще видя какво ще каже ,даже се чудех дали да не и звънна утре за това гадене 🤔

# 635
Пабло - на мен диазепама грам не ми помага. Пила съм даже преди 3 год заради него се влоших, смениха ми моето лекарство с него. Затова казвам при всеки е различно.

# 636
Единственото, което действа еднакво при всички е оксикодона. Но той в основата си е болкоуспокоително. Ефекта му на наркотик е за друго. Като цяло универсално ксанакс и клонарекс действат най добре успокояващо. Клонарекс е с най дълъг ефект, около 7 часа.

# 637

Ако ще съм добре ще ги изчакам тези 7 седмици ,но нещо ми се гади от вчера и се чудя ще отмине ли ако е от АД.В Сряда съм при док ще видя какво ще каже ,даже се чудех дали да не и звънна утре за това гадене 🤔
и на мен ми се гадеше в началото, но след две три седмици отмина.

# 638
Тази сутрин беше малко тежка за мен ... сънувах някакви глупости ,които ме странаха и не можах да заспя понеже минаваше някакво напрежение през гърдите ми не мога да го опиша какво точно чувствах ,но беше гадно идваше и отминаваше.

# 639
Тази сутрин беше малко тежка за мен ... сънувах някакви глупости ,които ме странаха и не можах да заспя понеже минаваше някакво напрежение през гърдите ми не мога да го опиша какво точно чувствах ,но беше гадно идваше и отминаваше.

От ад е. По същия начин съм откакто ми увеличи дозата. Затова я и намалихме пак на половинка.

# 640
Преди време пих флуанксол 0,5мг, ако някой сега го пие има ли странични ефекти, при мен ми се схващаше главата и леко ме изкривяваше вратлето.

# 641
много гадно... Ужасно направо. Дано по бързо да се оправиш.

# 642
Здравейте. Искам да попитам за един конкретен симптом, който меко казано ме подлудява. Туптене на коремната аорта в ритъма на сърцето. Под слънчевия сплит. Имам ускорен пулс и тахикардия, но те са от факта, че стомахът ми подскача - понякога малко, понякога много. Имам и нервни черва, та вече не знам кое е причината. Обиколих кардиолози, гастроентеролози, ендокринолози, изследвания какви ли не. Туптяло си просто, това ми казват. Много съм слаба (40кг.), твърдят, че си виждам аортата заради това. А аз съм на ръба да се метна отнякъде, защото не мога да го приема за нормално, никога не ми се е случвало, а съм с тревожно разстройство от много години…

# 643
Здравейте. Искам да попитам за един конкретен симптом, който меко казано ме подлудява. Туптене на коремната аорта в ритъма на сърцето. Под слънчевия сплит. Имам ускорен пулс и тахикардия, но те са от факта, че стомахът ми подскача - понякога малко, понякога много. Имам и нервни черва, та вече не знам кое е причината. Обиколих кардиолози, гастроентеролози, ендокринолози, изследвания какви ли не. Туптяло си просто, това ми казват. Много съм слаба (40кг.), твърдят, че си виждам аортата заради това. А аз съм на ръба да се метна отнякъде, защото не мога да го приема за нормално, никога не ми се е случвало, а съм с тревожно разстройство от много години…

Съвсем точно са ти казали докторите. Нищо ти няма. Аз като спрях да се храня също започнах да си я виждам. Няма причина за тревога, още повече, след като лекарите са ти го казали. Малко на хипохондрия бие?

# 644
Не малко, а много! Благодаря ти.

Общи условия

Активация на акаунт