Паническо разстройство - 49

• 29 975
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Не малко, а много! Благодаря ти.
Нищо ти няма наистина. По принцип пулсацията на аортата е нормално да е със сърцето. Ако не е, тогава проблем. А това, че е силен пулса, не е лошо, сърцето мощно помпи. HRV е добро. Нямаш повод за притеснение.

# 646
Дано. Сега ме жегна с това дали аортата тупти със сърцето и започнах да се наблюдавам, хахахаха. Пуст страх от тая смърт, или от тоя живот, и аз не знам вече…

# 647
И аз имам постоянен страх към ужас. Нелогичен и го разбирам, но е по-силно от мен. Не мога да го контролирам. Мисля, че е заради химията от бензодиазепините, възможно ли е ? През пет дена намалявам с четвъртинка.

# 648
Дано. Сега ме жегна с това дали аортата тупти със сърцето и започнах да се наблюдавам, хахахаха. Пуст страх от тая смърт, или от тоя живот, и аз не знам вече…
Няма как да тупти по друг начин. Щеше да има много сериозни симптоми ако не бяха синхронно.

# 649
Ох аз откачам! Тази вечер имах паник атака цели 35 минути… звъннах на док каза да дъвча половин ксанакс. Мина ми след 10 минути, но никога не е било толкова дълго и ужасно. Даже в един миг казах на мъжа ми да ме кара в спешното… не стигнахме до там. 😔😔😔 Ужасно е!

# 650
Аз пък развих страх от ходене на доктор. Изпадам в паника буквално.

# 651
Тия стахове ти скапват живота, одеве така ми стана лошо че бях в ада, пих диазепам има няма 20 мин и заспах, и сега ставам и пак така, е*ати работата...

# 652
Лекар ли ти е изписал диазепам? Аз засега удържам положението на 1/2 лексонат.

# 653
Лекар ли ти е изписал диазепам? Аз засега удържам положението на 1/2 лексонат.
Да, невролог ми го изписа и съм много доволен от него, само той ми помага.

# 654
Ох аз откачам! Тази вечер имах паник атака цели 35 минути… звъннах на док каза да дъвча половин ксанакс. Мина ми след 10 минути, но никога не е било толкова дълго и ужасно. Даже в един миг казах на мъжа ми да ме кара в спешното… не стигнахме до там. 😔😔😔 Ужасно е!
Със спешното се спри, излишно е. Принципно няма кой знае какво да се направи, затова и няма смисъл да ходиш. Овладявай нещата сама, това е паника с всички екстри. Няма какво да ти стане.

# 655
Добре, а някой приемал ципралекс има ли тук? Да ми каже нормално ли е вече 12 дни го приемам по половинка, и гаденето е неописуемо? Плюс адско треперене на тялото, все едно съм изпила 3 редбула… вече е непоносимо. Бях минала на цяло за три дни, но беше непоносимо, и док свали на половинка пак, но нищо не се променя. Изписа ми хапче вечер за, да не ми се гади, но няма полза. Ксанакс пия не помага. 😔

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 10:26 от Анонимен

# 656
Цвети и на мен дълго ми беше зле от есцитил то е същото като ципралекс. Изчакай още малко и ако е така, помоли за друго лекарство.
Но ако не се лъжа пиеш за пръв път АД, а оргатизмът има нужда от адаптация към лекарството.
И аз изпадам в ужас от лекари, дори на контролен не ходя спокойна. Но то ме е страх и от 100 други неща, та важното е да не ме доминира страха, както стана пак това лято.
Мисля че малко по малко се ОКопитвам дано не греша, минах на цяла доза АД - само леко разстройство и при първи прием преди 3 год го имах. И нервност имам но нея си имам и без АД.

# 657
Цвети и на мен дълго ми беше зле от есцитил то е същото като ципралекс. Изчакай още малко и ако е така, помоли за друго лекарство.
Но ако не се лъжа пиеш за пръв път АД, а оргатизмът има нужда от адаптация към лекарството.
И аз изпадам в ужас от лекари, дори на контролен не ходя спокойна. Но то ме е страх и от 100 други неща, та важното е да не ме доминира страха, както стана пак това лято.
Мисля че малко по малко се ОКопитвам дано не греша, минах на цяла доза АД - само леко разстройство и при първи прием преди 3 год го имах. И нервност имам но нея си имам и без АД.

За пръв път пия - да. Но първите три дни, когато пиех по четвърт хапче нямах никакви проблеми. Сега хем увеличи дозата, хем маха ксанакса, а на мен ми е адски зле. По цял ден крака, ръце всичко трепери, стягам се, място не си намирам, отделно пък не ме държат краката. Не знам вече какво да правя. Днес ми е 12ти ден от приема. Ако трябва да чакам месец да подейства, и да се махнат страничните, мисля, че няма да издържа. Особено както маха сега ксанакса… 😔

# 658
Ксанакса мисля се пие докато това треперене отмине. Нека и Георги каже, той успокоява.

# 659
Ксанакса мисля се пие докато това треперене отмине. Нека и Георги каже, той успокоява.

Ами да, но от днес почвам да намалям дозата му. Не знам и аз какво да мисля вече. 😔

Общи условия

Активация на акаунт